A Volvo Skype for Business-el látja el a 90-es szériába tartozó új autóit 

In auto, hír

                A Volvo a Microsoft vezető kommunikációs applikációját vezeti be az új 90-es szériába tartozó autóiba. A Skype for Business a milliók által használt Skype és a Microsoft Lync összeolvasztása, és nagyon elterjedt az üzleti online kommunikációban. A Skype for Business által a Volvóban utazók információkat kaphatnak közelgő találkozóikról és azok résztvevőiről, illetve csatlakozhatnak is online a megbeszélésekhez egy kattintással.

                A Microsofttal és az Ericssonnal való együttműködéssel a Volvo tovább akarja emelni a vásárlói felé való szolgáltatásait. Az Ericsson egyébként felhő alapú megoldásokat szállít a Volvókhoz.

               „Az autós kommunikáción évek óta dolgozunk a Volvónál. A 80-as évek beépített kézi telefonjain vagy a 90-es évek Bluetooth-os megoldásain keresztül megértettük a fontosságát, hogy könnyebbé kell tennünk, hogy az emberek az üzletre koncentrálhassanak utazás közben is, de mindez ne menjen a biztonság rovására.” – mondta Anders Tylman-Mikiewicz.

You may also read!

Peugeot 205

Negyven éves a Peugeot 205

Minden nagy kultúrközösség történetében szerepel egy mitikus alak, aki megmenti népét a fenyegető hanyatlástól, és kiutat mutat a viszontagságok

Read More...
Rebenland Rallye

Mesébe illő környezetben

Nehéz, de annál izgalmasabb ausztriai versenyen van túl a Solid Racing Team Ladás párosa, a Kállai Tamás – Szilassy

Read More...
olcsóbb gázolaj

Péntektől olcsóbb lesz a gázolaj nagyker ára

A Brent olaj árának zuhanása kapcsán nagyobb mértékű üzemanyagár csökkenésre számítottunk, de lássuk a tényeket. Péntektől a benzin nagykereskedelmi

Read More...