Új Toyota koncepcióról rántják le a leplet Genfben és egyéb nyalánkságok

In auto, autó kiállítás, bemutató, Concept, elektromos autók, hír, koncepció autó

A Toyota Genfben mutatja be a 2017-es Yarist és a Yaris GRMN-t, a Toyota kis méregzsák hot hatch-ét. Jelen lesz a GAZOO Racing is egy Yaris WRC-vel, egy TS050 Hybriddel és egy Dakaros Hiluxszal.

Az autós világ következő nagy eseményére, a Genfi Autószalonra a Toyota elhozza a Yaris 2017-es változatát és annak izmosabb testvérét, a Yaris GRMN-t, amit nagyon várunk, és amit a Toyota WRC-be való visszatérése ihletett. Itt még csak egy skiccet kaptunk a hot hatch-ről.

Végre azt is megtudhattuk, hogy a kis hot hatchet egy 1,8-as turbós, 210 lovas motor mozgat, ami azt hiszem mindenre elég.

Izgalmasnajk ígérkezik az i-TRIL Concept leleplezése. Az i-TRIL-t a Toyota Motor Europe (TME) és az ED dizájn stúdió közösen fejlesztették. Az elektromos koncepció autó számtalan előremutató és környezetbarát megoldást tartalmaz.

Az egy + két üléses kiképzés, az Active Lean technológia és az önvezető képesség teszik az i-TRIL-t egy életképes alternatívává mind az A, mind a B szegmensben a Toyota szerint.

 

You may also read!

árpád hídi baleset

Mi akadályozhatta volna meg az Árpád hídi balesetet?

Az utóbbi tíz év alatt meghétszereződött a 180 kW-nál erősebb autók száma hazánkban, írja a Bank360.hu. Az ilyen autókkal

Read More...
drágább üzemanyag

Péntek előtt tankoljunk!

Nincs megállás az üzemanyagárakban. A benzin és a gázolaj nagykereskedelmi ára is emelkedik péntektől, ami várhatóan a kutakon lévő

Read More...
Lexus LC 500

Ihletett különkiadás készült a legszebb Lexusból

Inspiration Series: így nevezi az LC 500 kupé és kabrió szigorúan limitált példányszámban készülő különkiadását a Lexus. Aki helyet

Read More...
Verified by MonsterInsights