Új Toyota koncepcióról rántják le a leplet Genfben és egyéb nyalánkságok

In auto, autó kiállítás, bemutató, Concept, elektromos autók, hír, koncepció autó

A Toyota Genfben mutatja be a 2017-es Yarist és a Yaris GRMN-t, a Toyota kis méregzsák hot hatch-ét. Jelen lesz a GAZOO Racing is egy Yaris WRC-vel, egy TS050 Hybriddel és egy Dakaros Hiluxszal.

Az autós világ következő nagy eseményére, a Genfi Autószalonra a Toyota elhozza a Yaris 2017-es változatát és annak izmosabb testvérét, a Yaris GRMN-t, amit nagyon várunk, és amit a Toyota WRC-be való visszatérése ihletett. Itt még csak egy skiccet kaptunk a hot hatch-ről.

Végre azt is megtudhattuk, hogy a kis hot hatchet egy 1,8-as turbós, 210 lovas motor mozgat, ami azt hiszem mindenre elég.

Izgalmasnajk ígérkezik az i-TRIL Concept leleplezése. Az i-TRIL-t a Toyota Motor Europe (TME) és az ED dizájn stúdió közösen fejlesztették. Az elektromos koncepció autó számtalan előremutató és környezetbarát megoldást tartalmaz.

Az egy + két üléses kiképzés, az Active Lean technológia és az önvezető képesség teszik az i-TRIL-t egy életképes alternatívává mind az A, mind a B szegmensben a Toyota szerint.

 

You may also read!

DS Retromobile

A DS a teljesítmény jegyében képviselteti magát a Retromobile kiállításon

A DS Automobiles 4 nagy teljesítményű modellt állít ki Párizsban, a 2023-as Rétromobile kiállításon. A L’Aventure DS standon

Read More...
Toyota GT86

Formában tartja old school sportkupéját a Toyota

Eredeti alkatrészek széles skálája mellett egy különleges szervizprogramot is kidolgozott klasszikus sportautójához a Toyota. A GT86 így tízévesen is

Read More...
drágább üzemanyag

Pénteken ismét emelkedik az üzemanyag nagykereskedelmi ára

Péntektől tovább emelkedik a benzin és a gázolaj NAGYKERESKEDELMI ÁRA. A benzin esetében ez bruttó 8 forintot jelent, míg

Read More...