A Bugatti Chiron széria fele elkelt: 250 megrendelés

In auto, autó kiállítás, hír
250 Bugatti Chiron gazdára talált

            Egy évvel a Chiron Genfi bemutatója után a Bugatti pozitív egyenleget mutat. A tervezett 500-ból 250 Bugatti Chiron gazdára talált – tesztvezetés nélkül. Március végére a francia szupersportkocsi gyártó meghívja a vásárlóit egy teszt vezetésre. Az eladások 37 százalékával Európa a legerősebb régió – ez volt a helyzet a Veyronnal is. Ezt Észak Amerika követi 30 százalékkal.

250 Bugatti Chiron gazdára talált

            Wolfgang Dürheimer, a Bugatti Automobiles S.A.S. elnöke pozitív mérleget vont az elmúlt 12 hónapról: “A Chiron fantasztikus startot vett a tavalyi Genfi Autókiállításon történt bemutatója után” – mondta – “Az azt követő hónapokban a gázon tartottuk a lábunkat, beindítottuk a sorozatgyártást és most pedig kiszállítjuk az első autókat a vásárlóinknak. A tény, hogy a Chiron széria felét megrendelték teszt vezetés nélkül, bizonyíték arra, mennyire megbíznak az ügyfeleink a márkában,” tette hozzá Dürheimer.

A Chiron a Genfi Autókiállításon

Idén a Bugatti Genfben egy – a német nyelvterületről származó vásárló számára készített Chiron-t állított ki. A vásárló majdnem egy napot töltött a Molsheim-I műteremben.

250 Bugatti Chiron gazdára talált

            Az új szénszálas “Blue Royal” fényezéssel együtt már nyolc karbon szín közül választhatnak a vásárlók: fekete, szürke, türkiz, kék, zöld, barna, vörös és az új “Bleu Royal”. A kiállított autó belsejében két tónusú kék bőrt – “Deep Blue”-t és “French Racing Blue”-t alkalmaztak. Itt a luxus és a rongyrázás körülveszi az embert, de nagyon jó lehet. A bőr, a varrások, a kezelőszervek minősége minden kívánalmon felüli. Miután kikerülnek ezek a gépszörnyek az utakra, érdemes lesz figyelni a híreket, hol törik össze az elsőt?

250 Bugatti Chiron gazdára talált

You may also read!

villanymotorok hatékonysága

Mitől függ a villanymotorok hatékonysága?

Egy villanymotor vásárlása során fontos ismerni annak műszaki paramétereit, hiszen nem mindegy, hogy milyen hatásfokú munkára képes az adott

Read More...
Limitált szériás GR Yaris

Limitált szériás GR Yarisszal ünnepli rali-világbajnoki címét a Toyota

Mindössze 300 példány készül abból a különleges kivitelű GR Yarisból, amelyet annak tiszteletére adnak ki, hogy a Toyota 2023-ban

Read More...
Horn Lilla

Horn Lilla és az autósport!

Horn Lilla fiatal kora ellenére szép sikereket ért eddig a gokartsportban, és már bontogatja a szárnyait a karosszériás autókban.

Read More...
Verified by MonsterInsights