700 új munkahely Kecskeméten – gyárat épít a német ElringKlinger

In auto, autóipar, hír, MTI
700 új munkahely Kecskeméten

Kecskeméten épít gyárat a német ElringKlinger autóipari beszállító

 

      Budapesten jelentette be Thomas Jessulat, a német ElringKlinger autóipari beszállító pézügyi igazgatója, hogy Kecskeméten 21 millió eurós beruházás keretében építenek új gyárat. Ezzel több év alatt 700 munkahelyet teremtenek.

      A 10.000 négyzetméteres üzemben gépjárművek alkatrészeihez készítenek majd hővédő pajzsokat műanyagbefecskendező gépekkel. Ez igazán jó hír a kecskeméti munkavállalók számára, és egyben bíztató is, ha figyelembe vesszük, hogy a Tesla is Kelet-Európa felé kacsingat.

      Szemereyné Pataki Klaudia, Kecskemét polgármestere kiemelte, az ElringKlinger a több mint 25 éves jó együttműködést azzal koronázza meg Kecskemét városában, hogy az ipari park működtetése mellett egy innovatív, a jövő technológiáját képviselő gyártókapacitást létesít a városban.
      Magyar Levente, a Külgazdasági és Külügyminisztérium gazdaságdiplomáciáért felelős államtitkára szerint folyamatosan és meredeken nő a magyarországi német ipari jelenlét, a visegrádi országok együttesen már nagyobb kétoldalú kereskedelmet folytatnak Németországgal, mint Franciaország vagy az Egyesült Államok.

Forrás:MTI

You may also read!

villanymotorok hatékonysága

Mitől függ a villanymotorok hatékonysága?

Egy villanymotor vásárlása során fontos ismerni annak műszaki paramétereit, hiszen nem mindegy, hogy milyen hatásfokú munkára képes az adott

Read More...
Limitált szériás GR Yaris

Limitált szériás GR Yarisszal ünnepli rali-világbajnoki címét a Toyota

Mindössze 300 példány készül abból a különleges kivitelű GR Yarisból, amelyet annak tiszteletére adnak ki, hogy a Toyota 2023-ban

Read More...
Horn Lilla

Horn Lilla és az autósport!

Horn Lilla fiatal kora ellenére szép sikereket ért eddig a gokartsportban, és már bontogatja a szárnyait a karosszériás autókban.

Read More...
Verified by MonsterInsights