A Hyundai I30 N-t Thierry Neuville tesztelte Svédországban – videóval

In auto
A Hyundai I30 N-t Thierry Neuville tesztelte Svédországban

A Hyundai 2017. második felében tervezi piacra dobni a nagy teljesítményű i30 N típust, az i30 család harmadik tagját.A Svédországi téli tesztek során Thierry Neuville, a Hyundai Motorsport rally pilótája egy jeges tavon próbálgatta az autót, ezt természetesen videóra is vették.

A Hyundai I30 N-t Thierry Neuville tesztelte Svédországban:

 

Thierry Neuville, a Hyundai Motorsport rally pilótája így nyilatkozott

„Sokan várják már a típus megjelenését” mondta Thierry Neuville. „A sebváltó és a differenciál zár remek lett. Jó az autó tapadása, és csúszós talajon is stabil, könnyen irányítható. A hétköznapi sofőrök is belekóstolhatnak abba, milyen egy versenyautót vezetni.”

A Hyundai I30 N-t Thierry Neuville tesztelte Svédországban

A mínusz 30 fokos hidegben tesztelik az elektronikus stabilizációs rendszert, a differenciál zárat, és sok más részegységet is. Az i30 N fejlesztése során a fő cél az „N” logó által is megjelenített sikán, azaz a vezetési élmény, amit egy jól kezelhető autó nyújt.

    A teszt egyébként Arjeplog közelében zajlott, ugyanott, ahol nemrég az előszériás BMW X3-at is tesztelték.

You may also read!

villanymotorok hatékonysága

Mitől függ a villanymotorok hatékonysága?

Egy villanymotor vásárlása során fontos ismerni annak műszaki paramétereit, hiszen nem mindegy, hogy milyen hatásfokú munkára képes az adott

Read More...
Limitált szériás GR Yaris

Limitált szériás GR Yarisszal ünnepli rali-világbajnoki címét a Toyota

Mindössze 300 példány készül abból a különleges kivitelű GR Yarisból, amelyet annak tiszteletére adnak ki, hogy a Toyota 2023-ban

Read More...
Horn Lilla

Horn Lilla és az autósport!

Horn Lilla fiatal kora ellenére szép sikereket ért eddig a gokartsportban, és már bontogatja a szárnyait a karosszériás autókban.

Read More...
Verified by MonsterInsights