A REMUS a Mercedes AMG Motorsport DTM Csapatának technológiai partnere lesz

In auto
A REMUS és a Mercedes AMG Motorsport DTM Csapata

      A 25 éves motorsport múlttal rendelkező REMUS a 2017-es szezonban a Mercedes-AMG Motorsport DTM Team technológiai partnere lesz. A REMUS logo meg fog jelenni a Mercedes-AMG C 63 DTM versenyautókon.

A REMUS és a Mercedes AMG Motorsport DTM Csapata

A Mercedes-AMG Motorsport DTM Team a REMUS 25 éves verseny körülmények között szerzett tapasztalatait kívánja hasznosítani.

A csapat együtt fog dolgozni a REMUS embereivel a pályán hogy együt fejlesszék a Mercedes-AMG C 63 DTM versenyautó kipufogórendszerét.

               De ez az együttműködés a REMUS számára is rendkivül hasznos. Az 1990-ben alapított cég öt év alatt a sportkipufogó gyártók között világelső lett. Ezzel az ideális és nagyon reszponzív teszt környezettel még jobban megerősítheti vezető pozícióját. Az itt megszerzett tapasztalatok, véghezvitt fejlesztések az egyéb termékeikben is fejlődést fognak eredményezni.

A REMUS és a Mercedes AMG Motorsport DTM Csapata
Mercedes-AMG Motorsport DTM Team, Remus, Tests, Vallelunga

 

You may also read!

villanymotorok hatékonysága

Mitől függ a villanymotorok hatékonysága?

Egy villanymotor vásárlása során fontos ismerni annak műszaki paramétereit, hiszen nem mindegy, hogy milyen hatásfokú munkára képes az adott

Read More...
Limitált szériás GR Yaris

Limitált szériás GR Yarisszal ünnepli rali-világbajnoki címét a Toyota

Mindössze 300 példány készül abból a különleges kivitelű GR Yarisból, amelyet annak tiszteletére adnak ki, hogy a Toyota 2023-ban

Read More...
Horn Lilla

Horn Lilla és az autósport!

Horn Lilla fiatal kora ellenére szép sikereket ért eddig a gokartsportban, és már bontogatja a szárnyait a karosszériás autókban.

Read More...
Verified by MonsterInsights