A REMUS a Mercedes AMG Motorsport DTM Csapatának technológiai partnere lesz

In auto
A REMUS és a Mercedes AMG Motorsport DTM Csapata

      A 25 éves motorsport múlttal rendelkező REMUS a 2017-es szezonban a Mercedes-AMG Motorsport DTM Team technológiai partnere lesz. A REMUS logo meg fog jelenni a Mercedes-AMG C 63 DTM versenyautókon.

A REMUS és a Mercedes AMG Motorsport DTM Csapata

A Mercedes-AMG Motorsport DTM Team a REMUS 25 éves verseny körülmények között szerzett tapasztalatait kívánja hasznosítani.

A csapat együtt fog dolgozni a REMUS embereivel a pályán hogy együt fejlesszék a Mercedes-AMG C 63 DTM versenyautó kipufogórendszerét.

               De ez az együttműködés a REMUS számára is rendkivül hasznos. Az 1990-ben alapított cég öt év alatt a sportkipufogó gyártók között világelső lett. Ezzel az ideális és nagyon reszponzív teszt környezettel még jobban megerősítheti vezető pozícióját. Az itt megszerzett tapasztalatok, véghezvitt fejlesztések az egyéb termékeikben is fejlődést fognak eredményezni.

A REMUS és a Mercedes AMG Motorsport DTM Csapata
Mercedes-AMG Motorsport DTM Team, Remus, Tests, Vallelunga

 

You may also read!

Peugeot 205

Negyven éves a Peugeot 205

Minden nagy kultúrközösség történetében szerepel egy mitikus alak, aki megmenti népét a fenyegető hanyatlástól, és kiutat mutat a viszontagságok

Read More...
Rebenland Rallye

Mesébe illő környezetben

Nehéz, de annál izgalmasabb ausztriai versenyen van túl a Solid Racing Team Ladás párosa, a Kállai Tamás – Szilassy

Read More...
olcsóbb gázolaj

Péntektől olcsóbb lesz a gázolaj nagyker ára

A Brent olaj árának zuhanása kapcsán nagyobb mértékű üzemanyagár csökkenésre számítottunk, de lássuk a tényeket. Péntektől a benzin nagykereskedelmi

Read More...