Öt hónapos kaland egy Porsche 928-al, családi kaland

In auto, Classic, család, hír, veterán
Öt hónapos kaland egy Porsche 928-al

      30.000 kilométert tettek meg Párizsból New Yorkba, Vlagyivosztokon keresztül: Két fiával együtt, a francia Philippe Delaporte vállalkozott erre a mesés túrára. Körbeautózták a világ autózható részét egy Porsche 928-as fedélzetén és a szemkápráztató utazás egy felejthetetlen élménnyel gazdagította őket.

Öt hónapos kaland egy Porsche 928-al

 

Öt hónapos kaland egy Porsche 928-al

       A család évek óta híres nagy utazásaikról. Első nagy útjukat 2011-ben tették meg, amikor 27 országot és 23 fővárost autóztak be. Tavaly született meg a világkörüli út gondolata a családfő fejében, amire ismét fiaival, Thibault-al és Baudionnal indult. 5 hónapig autóztak, felváltva vezették a Porsche-t Párizsból Oroszországba, Szibérián át, Japánon keresztül. Japán után átkeltek az óceánon és Alaszkánál kötöttek ki, ahonnan szintén mesés út vezetett a Kanadai erdőségeken keresztül New Yorkba.

        De hogyan fért el három felnőtt kényelmesen a sport autóban, teheti fel az olvasó a kérdést. Erre a kérdésre Philippe nevetve válaszolt: “Két részre osztottuk az utazást és egy-egy külön részre jöttek velem a fiúk. Az első rész az Európán és Ázsián végig vonuló szakasz, a második pedig az Észak-Amerikát átszelő. Mindenesetre az biztos, hogy minden autórajongó apa álma teljesülhetett nálam, hogy a fiaimmal és kedvenc kocsimmal utazhattam körbe a világot.”

Öt hónapos kaland egy Porsche 928-al

      A 928-as gyönyörű Porsche. Mi a kis testvért, egy 924-est próbáltunk ki tavaly.

You may also read!

SKODA ENYAQ iV frissítés

Nem túl elegánsan frissítik a SKODA ENYAQ iV-ot

A Skoda frissíti a már ügyfeleknél lévő Skoda ENYAQ-okat az új ME3 szoftver verzióval. Ez az optimalizált akku menedzsmenttel

Read More...
drágább üzemanyag

Szerdától emelkedik az üzemanyag piaci ára

Szerdától a benzin és a gázolaj piaci ára is emelkedni fog. A benzin esetében ez bruttó 3 forintot jelent

Read More...
Tragacsot vegyenek

Folytatódik a ritka járművekre vadászó család története

A Viasat Explore kalandcsatornán immár 4. évadába kezd a népszerű dokureality, a Tragacsot vegyenek! A sorozat a Mathewson-család autók körül forgó

Read More...