KIA LOTOS Kupa – első állomás Oschersleben

In sport, verseny.
KIA LOTOS Kupa Oschersleben

Vogel Adrienn és Krajnyák Petra derekasan helyt állt.

 

A 2017.04.28-30. hétvégén elindult a KIA LOTOS versenysorozat, melynek két magyar indulója Vogel Adrienn és Krajnyák Petra. Adrienn és Petra nagy reményekkel és ambíciókkal indult a férfi mezőnyben, ahogy azt korábban el is mondták.

KIA LOTOS Kupa Oschersleben
Krajnyák Petra

Az edzés

Az első nap Oschersleben-ben a szabadedzésen Adri a negyedik legjobb időt futotta, ami igen dicséretes. Petra ideje a 13. volt. Másnap az időérő egy baleset miatt csak két körös volt. Itt Adri hatodik lett. Petra autójának beállításaival küzdöttek, így csak 15. lett a 17 indulóból.

Vasárnap az első verseny igen keményre sikerült. Két autó felborult, egy pedig a falban kötött ki. Egy előzés alatt a Petra elött lévő autó pilótája túl hamar fékezett így összeütköztek, emiatt a sárvédő beleért a gumiba és ki is vágta, így Petra kénytelen volt kimenni a box-ba.

KIA LOTOS Kupa Oschersleben

A szervíz csapat gyorsan orvosolta a problémát és leszedte a lökhárítót, hogy Petra mihamarabb újra a pályán lehessen. A versenyt Petra a 15. helyen fejezte be.

KIA LOTOS Kupa Oschersleben

 

A végeredmény

Adria ez első versenyt a 6. Helyen fejezte be, ami nagyon szép teljesítmény. A második verseny elött nagyon izgult, mert a pole pozícióból kellett indulnia. De a drukk ellenére a 4. helyen végzett. Mindkét lány derekasan helyt állt a versenyhétvégén, bár a mezőny erősebbnek bizonyult a vártnál.

Várjuk a folytatást a Hungaroringen 2017 május 13-14-én.

KIA LOTOS Kupa Oschersleben

You may also read!

villanymotorok hatékonysága

Mitől függ a villanymotorok hatékonysága?

Egy villanymotor vásárlása során fontos ismerni annak műszaki paramétereit, hiszen nem mindegy, hogy milyen hatásfokú munkára képes az adott

Read More...
Limitált szériás GR Yaris

Limitált szériás GR Yarisszal ünnepli rali-világbajnoki címét a Toyota

Mindössze 300 példány készül abból a különleges kivitelű GR Yarisból, amelyet annak tiszteletére adnak ki, hogy a Toyota 2023-ban

Read More...
Horn Lilla

Horn Lilla és az autósport!

Horn Lilla fiatal kora ellenére szép sikereket ért eddig a gokartsportban, és már bontogatja a szárnyait a karosszériás autókban.

Read More...
Verified by MonsterInsights