KIA LOTOS Kupa – első állomás Oschersleben

In sport, verseny.
KIA LOTOS Kupa Oschersleben

Vogel Adrienn és Krajnyák Petra derekasan helyt állt.

 

A 2017.04.28-30. hétvégén elindult a KIA LOTOS versenysorozat, melynek két magyar indulója Vogel Adrienn és Krajnyák Petra. Adrienn és Petra nagy reményekkel és ambíciókkal indult a férfi mezőnyben, ahogy azt korábban el is mondták.

KIA LOTOS Kupa Oschersleben
Krajnyák Petra

Az edzés

Az első nap Oschersleben-ben a szabadedzésen Adri a negyedik legjobb időt futotta, ami igen dicséretes. Petra ideje a 13. volt. Másnap az időérő egy baleset miatt csak két körös volt. Itt Adri hatodik lett. Petra autójának beállításaival küzdöttek, így csak 15. lett a 17 indulóból.

Vasárnap az első verseny igen keményre sikerült. Két autó felborult, egy pedig a falban kötött ki. Egy előzés alatt a Petra elött lévő autó pilótája túl hamar fékezett így összeütköztek, emiatt a sárvédő beleért a gumiba és ki is vágta, így Petra kénytelen volt kimenni a box-ba.

KIA LOTOS Kupa Oschersleben

A szervíz csapat gyorsan orvosolta a problémát és leszedte a lökhárítót, hogy Petra mihamarabb újra a pályán lehessen. A versenyt Petra a 15. helyen fejezte be.

KIA LOTOS Kupa Oschersleben

 

A végeredmény

Adria ez első versenyt a 6. Helyen fejezte be, ami nagyon szép teljesítmény. A második verseny elött nagyon izgult, mert a pole pozícióból kellett indulnia. De a drukk ellenére a 4. helyen végzett. Mindkét lány derekasan helyt állt a versenyhétvégén, bár a mezőny erősebbnek bizonyult a vártnál.

Várjuk a folytatást a Hungaroringen 2017 május 13-14-én.

KIA LOTOS Kupa Oschersleben

You may also read!

rally 2022 felfedezettje

Egy álmot élek meg!

Tegnap volt az Érd Arénában a Magyar Rally Országos Bajnokság 2022 Díjkiosztó Ünnepsége, ahol kategóriádban 3. helyen zártad a

Read More...
olcsóbb üzemanyag

Szerdától ismét csökkennek az üzemanyagárak

A novemberi hónap utolsó napján is csökkennek a hazai üzemanyagárak. A beszerzési árat tekintve a benzin bruttó 11 forinttal

Read More...
BMW 3.0 CSL

Az 50 éves BMW M Gmbh a BMW 3.0 CSL-lel ünnepel

A limitált verzióból 50 darab készül három hónap alatt gondos odafigyeléssel, sok kézi munkával. Az utastér szénszál-erősítésű műanyagból készül

Read More...