Újabb bőrt húz le a BMW az M240i M Performance-ról

In hír
BMW M240i M Performance Edition

A 340 lóerős csodaszép M240i limitált verziója a BMW M240i M Performance Edition, amiből összesen 750 példány készül. Így, ha ilyet vesznek, nem fog sűrűn szembe jönni egy ugyanilyen Alpine White fényezésű, 19 colos duplaküllő-dizájnú kovácsolt Orbit Gray alufelnis Bömös.

BMW M240i M Performance Edition

Vannak még szénszálas idomok, illetve M logós iker kipufogóvég, szénszálas külső tükörház és „M-Performance” feliratos küszöbtoldatok.

BMW M240i M Performance Edition

 

A sorhat az sorhat!

Szóval egy újabb limitált széria, de ennek a kasztninak mindenhogy örülünk, annyira jó a formája, arányai. És hogy a 340 lóerős gép még mindig jó helyen kapar, és sor hat dohog benne, az külön öröm!!!

BMW M240i M Performance Edition

BMW M240i M Performance Edition
HyperFocal: 0

You may also read!

villanymotorok hatékonysága

Mitől függ a villanymotorok hatékonysága?

Egy villanymotor vásárlása során fontos ismerni annak műszaki paramétereit, hiszen nem mindegy, hogy milyen hatásfokú munkára képes az adott

Read More...
Limitált szériás GR Yaris

Limitált szériás GR Yarisszal ünnepli rali-világbajnoki címét a Toyota

Mindössze 300 példány készül abból a különleges kivitelű GR Yarisból, amelyet annak tiszteletére adnak ki, hogy a Toyota 2023-ban

Read More...
Horn Lilla

Horn Lilla és az autósport!

Horn Lilla fiatal kora ellenére szép sikereket ért eddig a gokartsportban, és már bontogatja a szárnyait a karosszériás autókban.

Read More...
Verified by MonsterInsights