Bemutatták az Afrikába szánt új Peugeot Pick-upot

In bemutató
új Peugeot Pick-up

A márka az Afrikai kontinens pick-up piacára tér vissza. A Peugeot pick-up robosztus felépítést, tartós összkerékhajtást, nagy belső teret és jól felszereltséget ígér. Az autót szeptemberben kezdik értékesíteni.

Az új pick-up 5 méter hosszú, dupla kabinos, a hasmagassága 210 vagy 215 mm. Az autó tulajdonképpen a kínai Dongfeng Rich átcímkézett változata és egy 2,5 literes 115 lóerős, 280 Nm nyomatékú dizelt hord az orrában, amihez egy 5 fokozatú manuális váltót kapcsoltak. A technikai adatokat nézve azért ez nem a legütősebb pick-up a piacon, de Afrikában, ahová szánják, és ahol jelentős a Peugeot pick-upos múltja, biztos kelendő lesz.

új Peugeot Pick-up

 

Felszereltség

Találunk benne manuális klímát, elektromos ablakot, CD lejátszót és USB-t. Van még ABS fékerő elosztóval, tolatási segéd, vezető és utas oldali légzsák.

Amúgy a forma nem rossz, az pedig bevett módszer, hogy a gyártó átcímkézve árul egy típust.

You may also read!

villanymotorok hatékonysága

Mitől függ a villanymotorok hatékonysága?

Egy villanymotor vásárlása során fontos ismerni annak műszaki paramétereit, hiszen nem mindegy, hogy milyen hatásfokú munkára képes az adott

Read More...
Limitált szériás GR Yaris

Limitált szériás GR Yarisszal ünnepli rali-világbajnoki címét a Toyota

Mindössze 300 példány készül abból a különleges kivitelű GR Yarisból, amelyet annak tiszteletére adnak ki, hogy a Toyota 2023-ban

Read More...
Horn Lilla

Horn Lilla és az autósport!

Horn Lilla fiatal kora ellenére szép sikereket ért eddig a gokartsportban, és már bontogatja a szárnyait a karosszériás autókban.

Read More...
Verified by MonsterInsights