Ferrari Challenge a Hungaroringen most hétvégén

In sport
Ferrari Challenge a Hungaroringen

Ezen a hétvégén ( 2017.06.23.-25) Mogyoródra látogat a Ferrari Challenge kupa sorozat. Két futamot rendeznek a Hungaroringen. A szabad edzés csütörtökön indult.

Ferrari Challenge a Hungaroringen

A kvalifikáció szombaton és vasárnap 9 -től és 11:30-tól zajlik. A versenyek pedig szombaton és vasárnap lesznek. 12:50-től a Trofeo Pirelli, 15:35-től pedig a Coppa Shell futamok kerülnek megrendezésre.

A Trofeo Pirelli-t Fabio Leimer (Octane 126) vezeti 3 ponttal Philipp Baron (Rossocorsa) elött, aki a legutóbbi négy futamon dobogós volt. A harmadik helyen pedig Daniele Di Amato (CDP) áll 10 ponttal az éllovas mögött.

A Coppa Shell kupában Johnny Laursen (Formula Racing) vezet 13 ponttal Rick Lovat (Kessel Racing) és Eric Cheung (Formula Racing) elött.

Elvileg ezen a streamen követhető is lesz a verseny: http://live.ferrari.com/

 

A méltán óriási nimbusszal rendelkező márka a héten zsebelte be az év motorja díjat, most hétvégén pedig a Hungaroringen csodálhatjuk a vérpezsdítő autócsodákat. A jegy ára 2500 Ft. A rendezvényről bővebben itt olvashatnak.

You may also read!

Peugeot 205

Negyven éves a Peugeot 205

Minden nagy kultúrközösség történetében szerepel egy mitikus alak, aki megmenti népét a fenyegető hanyatlástól, és kiutat mutat a viszontagságok

Read More...
Rebenland Rallye

Mesébe illő környezetben

Nehéz, de annál izgalmasabb ausztriai versenyen van túl a Solid Racing Team Ladás párosa, a Kállai Tamás – Szilassy

Read More...
olcsóbb gázolaj

Péntektől olcsóbb lesz a gázolaj nagyker ára

A Brent olaj árának zuhanása kapcsán nagyobb mértékű üzemanyagár csökkenésre számítottunk, de lássuk a tényeket. Péntektől a benzin nagykereskedelmi

Read More...