Ferrari Challenge a Hungaroringen most hétvégén

In sport
Ferrari Challenge a Hungaroringen

Ezen a hétvégén ( 2017.06.23.-25) Mogyoródra látogat a Ferrari Challenge kupa sorozat. Két futamot rendeznek a Hungaroringen. A szabad edzés csütörtökön indult.

Ferrari Challenge a Hungaroringen

A kvalifikáció szombaton és vasárnap 9 -től és 11:30-tól zajlik. A versenyek pedig szombaton és vasárnap lesznek. 12:50-től a Trofeo Pirelli, 15:35-től pedig a Coppa Shell futamok kerülnek megrendezésre.

A Trofeo Pirelli-t Fabio Leimer (Octane 126) vezeti 3 ponttal Philipp Baron (Rossocorsa) elött, aki a legutóbbi négy futamon dobogós volt. A harmadik helyen pedig Daniele Di Amato (CDP) áll 10 ponttal az éllovas mögött.

A Coppa Shell kupában Johnny Laursen (Formula Racing) vezet 13 ponttal Rick Lovat (Kessel Racing) és Eric Cheung (Formula Racing) elött.

Elvileg ezen a streamen követhető is lesz a verseny: http://live.ferrari.com/

 

A méltán óriási nimbusszal rendelkező márka a héten zsebelte be az év motorja díjat, most hétvégén pedig a Hungaroringen csodálhatjuk a vérpezsdítő autócsodákat. A jegy ára 2500 Ft. A rendezvényről bővebben itt olvashatnak.

You may also read!

SKODA ENYAQ iV frissítés

Nem túl elegánsan frissítik a SKODA ENYAQ iV-ot

A Skoda frissíti a már ügyfeleknél lévő Skoda ENYAQ-okat az új ME3 szoftver verzióval. Ez az optimalizált akku menedzsmenttel

Read More...
drágább üzemanyag

Szerdától emelkedik az üzemanyag piaci ára

Szerdától a benzin és a gázolaj piaci ára is emelkedni fog. A benzin esetében ez bruttó 3 forintot jelent

Read More...
Tragacsot vegyenek

Folytatódik a ritka járművekre vadászó család története

A Viasat Explore kalandcsatornán immár 4. évadába kezd a népszerű dokureality, a Tragacsot vegyenek! A sorozat a Mathewson-család autók körül forgó

Read More...