Ferrari Challenge a Hungaroringen most hétvégén

In sport
Ferrari Challenge a Hungaroringen

Ezen a hétvégén ( 2017.06.23.-25) Mogyoródra látogat a Ferrari Challenge kupa sorozat. Két futamot rendeznek a Hungaroringen. A szabad edzés csütörtökön indult.

Ferrari Challenge a Hungaroringen

A kvalifikáció szombaton és vasárnap 9 -től és 11:30-tól zajlik. A versenyek pedig szombaton és vasárnap lesznek. 12:50-től a Trofeo Pirelli, 15:35-től pedig a Coppa Shell futamok kerülnek megrendezésre.

A Trofeo Pirelli-t Fabio Leimer (Octane 126) vezeti 3 ponttal Philipp Baron (Rossocorsa) elött, aki a legutóbbi négy futamon dobogós volt. A harmadik helyen pedig Daniele Di Amato (CDP) áll 10 ponttal az éllovas mögött.

A Coppa Shell kupában Johnny Laursen (Formula Racing) vezet 13 ponttal Rick Lovat (Kessel Racing) és Eric Cheung (Formula Racing) elött.

Elvileg ezen a streamen követhető is lesz a verseny: http://live.ferrari.com/

 

A méltán óriási nimbusszal rendelkező márka a héten zsebelte be az év motorja díjat, most hétvégén pedig a Hungaroringen csodálhatjuk a vérpezsdítő autócsodákat. A jegy ára 2500 Ft. A rendezvényről bővebben itt olvashatnak.

You may also read!

villanymotorok hatékonysága

Mitől függ a villanymotorok hatékonysága?

Egy villanymotor vásárlása során fontos ismerni annak műszaki paramétereit, hiszen nem mindegy, hogy milyen hatásfokú munkára képes az adott

Read More...
Limitált szériás GR Yaris

Limitált szériás GR Yarisszal ünnepli rali-világbajnoki címét a Toyota

Mindössze 300 példány készül abból a különleges kivitelű GR Yarisból, amelyet annak tiszteletére adnak ki, hogy a Toyota 2023-ban

Read More...
Horn Lilla

Horn Lilla és az autósport!

Horn Lilla fiatal kora ellenére szép sikereket ért eddig a gokartsportban, és már bontogatja a szárnyait a karosszériás autókban.

Read More...
Verified by MonsterInsights