Ferrari Challenge a Hungaroringen most hétvégén

In sport
Ferrari Challenge a Hungaroringen

Ezen a hétvégén ( 2017.06.23.-25) Mogyoródra látogat a Ferrari Challenge kupa sorozat. Két futamot rendeznek a Hungaroringen. A szabad edzés csütörtökön indult.

Ferrari Challenge a Hungaroringen

A kvalifikáció szombaton és vasárnap 9 -től és 11:30-tól zajlik. A versenyek pedig szombaton és vasárnap lesznek. 12:50-től a Trofeo Pirelli, 15:35-től pedig a Coppa Shell futamok kerülnek megrendezésre.

A Trofeo Pirelli-t Fabio Leimer (Octane 126) vezeti 3 ponttal Philipp Baron (Rossocorsa) elött, aki a legutóbbi négy futamon dobogós volt. A harmadik helyen pedig Daniele Di Amato (CDP) áll 10 ponttal az éllovas mögött.

A Coppa Shell kupában Johnny Laursen (Formula Racing) vezet 13 ponttal Rick Lovat (Kessel Racing) és Eric Cheung (Formula Racing) elött.

Elvileg ezen a streamen követhető is lesz a verseny: http://live.ferrari.com/

 

A méltán óriási nimbusszal rendelkező márka a héten zsebelte be az év motorja díjat, most hétvégén pedig a Hungaroringen csodálhatjuk a vérpezsdítő autócsodákat. A jegy ára 2500 Ft. A rendezvényről bővebben itt olvashatnak.

You may also read!

Mi történik, ha egy autó falnak ütközik 150 km/h sebességgel?

A mérnökök világszerte törésteszteket végeznek az autókon, vizsgálják a törés, sérülés mértékét és az utasok védelmét. Ezekkel a tesztekkel

Read More...

Újraindul a Moszkvics gyártása

A nyugati autógyártók teljesen elengedték Oroszország autóiparát az Ukrán invázió után. A szankciók miatt az orosz vállalatok nehezen tudják

Read More...
autót 150 ezerért

Autót 150 ezerért? Ne már!

Autót venni szerintem élvezetes dolog. De 150.000 forintért? Á, inkább spórolj még, vagy vegyél fel hitelt! Hitelt? Kösz,nem! Hátha

Read More...