Mit fotóztam reggel? Összkerekes Suzuki Swift?

In Technológia
Suzuki Swift 4WD

Reggel egy parkolóban egy kék régi Swift mellett álltam. Nézegettem, micsoda gondos gazda.

Suzuki Swift 4WD

Az első lökhárítóra milyen gyári módon eszkábálta fel a fényszóró mosót. Swiften ilyen biztos nem volt. Na jó, de azért az oldalára az a „4WD” felirat csak nem kellett volna! Minek így gagyizni? A felirattól majd kevésbé akad el télen? Vagy ezzel tartja távol a csúszós útviszonyokat? Ücsörögtem tovább az autóban, de csak birizgált a 4WD felirat. Végülis kiszálltam és szépen alá néztem.

Suzuki Swift 4WD

Suzuki Swift 4WD

És láss csodát! Ott van hátul is a difi meg a féltengely. A betyár mindenit! Egy Swift összkerék hajtással?

Aztán kicsit utána olvastam. Tényleg gyártották négy kerék hajtással. A Subaru viszkós összkerékhajtását kapták, csak itthon még nem láttam ilyet. Igazándiból elég egyszerű, ha kipörög az első kerék, akkor kapcsolja a hátsó hajtást. Jópofa megoldás, csak a súly többlett miatt nem szerették. De ez a fényszóró mosós, összkerekes Swift bőszen rója az utakat, és ha kell, hajt hátul is.

You may also read!

villanymotorok hatékonysága

Mitől függ a villanymotorok hatékonysága?

Egy villanymotor vásárlása során fontos ismerni annak műszaki paramétereit, hiszen nem mindegy, hogy milyen hatásfokú munkára képes az adott

Read More...
Limitált szériás GR Yaris

Limitált szériás GR Yarisszal ünnepli rali-világbajnoki címét a Toyota

Mindössze 300 példány készül abból a különleges kivitelű GR Yarisból, amelyet annak tiszteletére adnak ki, hogy a Toyota 2023-ban

Read More...
Horn Lilla

Horn Lilla és az autósport!

Horn Lilla fiatal kora ellenére szép sikereket ért eddig a gokartsportban, és már bontogatja a szárnyait a karosszériás autókban.

Read More...
Verified by MonsterInsights