Mit fotóztam reggel? Összkerekes Suzuki Swift?

In Technológia
Suzuki Swift 4WD

Reggel egy parkolóban egy kék régi Swift mellett álltam. Nézegettem, micsoda gondos gazda.

Suzuki Swift 4WD

Az első lökhárítóra milyen gyári módon eszkábálta fel a fényszóró mosót. Swiften ilyen biztos nem volt. Na jó, de azért az oldalára az a „4WD” felirat csak nem kellett volna! Minek így gagyizni? A felirattól majd kevésbé akad el télen? Vagy ezzel tartja távol a csúszós útviszonyokat? Ücsörögtem tovább az autóban, de csak birizgált a 4WD felirat. Végülis kiszálltam és szépen alá néztem.

Suzuki Swift 4WD

Suzuki Swift 4WD

És láss csodát! Ott van hátul is a difi meg a féltengely. A betyár mindenit! Egy Swift összkerék hajtással?

Aztán kicsit utána olvastam. Tényleg gyártották négy kerék hajtással. A Subaru viszkós összkerékhajtását kapták, csak itthon még nem láttam ilyet. Igazándiból elég egyszerű, ha kipörög az első kerék, akkor kapcsolja a hátsó hajtást. Jópofa megoldás, csak a súly többlett miatt nem szerették. De ez a fényszóró mosós, összkerekes Swift bőszen rója az utakat, és ha kell, hajt hátul is.

You may also read!

EU forrás EU áramforrásra – Európa visszavág

EU forrás EU áramforrásra – Európa visszavág


Trump elnök kereskedelmi háborúját sokan bírálják az Európai politikusok közül. Macron elnök most mégis hasonlót lépett, diszkréten

Read More...
A Kia elektromos küldetése

A Kia elektromos küldetése

A Kia Motors Europe a World Shopperrel együttműködve Észak-Európa legfejlettebb elektromos autó piacait járja be. Mindezt az „Elektromos Küldetés” címén, hogy még jobban megismerje az elektromos autózás európai trendjeit.

Read More...
Suzuki Jimny Black Bison – Bárány farkasbőrben

Suzuki Jimny Black Bison – Bárány farkasbőrben

A Suzuki Jimny Black Bison nem is tuning, hanem egy kitűnő álca, amivel a törpeterepjáró kiköpött mása a Mercedes G-osztálynak.

Read More...

Leave a reply:

Mobile Sliding Menu