Mit fotóztam reggel? Összkerekes Suzuki Swift?

In Technológia
Suzuki Swift 4WD

Reggel egy parkolóban egy kék régi Swift mellett álltam. Nézegettem, micsoda gondos gazda.

Suzuki Swift 4WD

Az első lökhárítóra milyen gyári módon eszkábálta fel a fényszóró mosót. Swiften ilyen biztos nem volt. Na jó, de azért az oldalára az a „4WD” felirat csak nem kellett volna! Minek így gagyizni? A felirattól majd kevésbé akad el télen? Vagy ezzel tartja távol a csúszós útviszonyokat? Ücsörögtem tovább az autóban, de csak birizgált a 4WD felirat. Végülis kiszálltam és szépen alá néztem.

Suzuki Swift 4WD

Suzuki Swift 4WD

És láss csodát! Ott van hátul is a difi meg a féltengely. A betyár mindenit! Egy Swift összkerék hajtással?

Aztán kicsit utána olvastam. Tényleg gyártották négy kerék hajtással. A Subaru viszkós összkerékhajtását kapták, csak itthon még nem láttam ilyet. Igazándiból elég egyszerű, ha kipörög az első kerék, akkor kapcsolja a hátsó hajtást. Jópofa megoldás, csak a súly többlett miatt nem szerették. De ez a fényszóró mosós, összkerekes Swift bőszen rója az utakat, és ha kell, hajt hátul is.

You may also read!

Mazda CX-30 közeledik

Mazda CX-30 közeledik

Az európai piacra szánt új, 2020-as modell évű Mazda CX-30 értékesítése idén nyáron kezdődik. Az autógyártó a piaci érdeklődés felkeltésére kiadott egy fotógyűjteményt, amely részletesen bemutatja a kompakt SUV-t.

Read More...
RALLY INTERNAZIONALE DEL CASENTINO Juhász Csabi

Kategóriagyőzelem a Casentino ralin

A 39. RALLY INTERNAZIONALE DEL CASENTINO ralin vett részt Juhász Csabi szinte már törzsversenyzőként a testvérével, Zsoltival ahol kategóriagyőzelmet szereztek.

Read More...
TAXI4 Veszprém Rallye Ritmus ASE Klausz Kristóf Csányi Botond

Defekt után defekt!

Nem úgy sikerült a 26. TAXI4 Veszprém Rallye a Ritmus ASE párosának, Klausz Kristófnak és Csányi Botondnak, ahogy szerettük volna, és amiben reménykedtünk a kvalifikáció után, ahol a 3. helyet szerezték meg a jóval tapasztaltabb mezőnyben. A másnapi eredmények sem voltak rosszak, de aztán 2 defekt visszavette őket, majd egy elektromos hiba miatt kiállni is kényszerültek.

Read More...

Leave a reply: