Mit fotóztam reggel? Összkerekes Suzuki Swift?

In Technológia
Suzuki Swift 4WD

Reggel egy parkolóban egy kék régi Swift mellett álltam. Nézegettem, micsoda gondos gazda.

Suzuki Swift 4WD

Az első lökhárítóra milyen gyári módon eszkábálta fel a fényszóró mosót. Swiften ilyen biztos nem volt. Na jó, de azért az oldalára az a „4WD” felirat csak nem kellett volna! Minek így gagyizni? A felirattól majd kevésbé akad el télen? Vagy ezzel tartja távol a csúszós útviszonyokat? Ücsörögtem tovább az autóban, de csak birizgált a 4WD felirat. Végülis kiszálltam és szépen alá néztem.

Suzuki Swift 4WD

Suzuki Swift 4WD

És láss csodát! Ott van hátul is a difi meg a féltengely. A betyár mindenit! Egy Swift összkerék hajtással?

Aztán kicsit utána olvastam. Tényleg gyártották négy kerék hajtással. A Subaru viszkós összkerékhajtását kapták, csak itthon még nem láttam ilyet. Igazándiból elég egyszerű, ha kipörög az első kerék, akkor kapcsolja a hátsó hajtást. Jópofa megoldás, csak a súly többlett miatt nem szerették. De ez a fényszóró mosós, összkerekes Swift bőszen rója az utakat, és ha kell, hajt hátul is.

You may also read!

Nem is annyira környezetbarát az elektromos autó


Az elektromos járművekre átállás csak jelentéktelen mértékben járulhat hozzá a szén-dioxid-kibocsátás csökkentéséhez Németországban a müncheni egyetem ifo

Read More...
Nemzetközi Amerikai Autó Fesztivál Komárom Rednex

Amerikai autó? Augusztus? Komárom!

Idén rendezik a 18. Nemzetközi Amerikai Autó Fesztivált, melynek díszvendége az amerikai folk legendás alakja, a Rednex lesz. A Monostori erőd és az amerikai autók szerelmesei ostromára készül a Rednex.

Read More...
Csomós Mixi Nagy Attila Eger Rallye

Csomós Mixi: Kifizetődőnek bizonyult az új mentalitásunk

Csomós Mixi és Nagy Attila a kurtán-furcsán alakult tavalyi szezonja után, az Eger Rallye-n bebizonyította, hogy nem a hangyák hordták össze nekik a Rallye2-ben szerzett bajnoki címüket, és az elmúlt évben csak véletlenül futottak vakvágányra.

Read More...

Leave a reply: