Még vadabb a Dodge Challenger SRT Hellcat Widebody

In bemutató
Dodge Challenger SRT Hellcat Widebody

A Challenger SRT Hellcat 3,5 inchel ( 9 cm) szélesebb az alap SRT Hellcatnél és nagyon jól állnak neki a toldatok. Ennek a változatnak a javasolt ára az USA-ban 71,945 $.

Dodge Challenger SRT Hellcat Widebody

Az új 20 colos alufelnik a 305/35ZR20 Pirelli P-Zerokkal nagyon ütősen mutatnak a sárvédő szélesítések alatt. Az új változat gyorsulása 60 mph-re 1 másodperccel jobb az alap változaténál: 3,4 másodperc. Az 1,7 mérföldes pályán körönként 2 másodpercet ver rá az alap Hellcatre. Itt mindenképpen számít a szélesebb nyomtáv, ami által nagyobb kanyarsebességet lehet elérni. A ¼ mérföldet pedig 10.9 másodperc alatt futja meg szemben az alap 11.2 másodperces idejével.

Dodge Challenger SRT Hellcat Widebody
2018 Dodge Challenger SRT Hellcat Widebody

Ehhez hozzájárul az új elektromos szervokormány a választható SRT vezetési módokkal – Utcai, Sport és Pálya beállítások közül lehet választani. A 6.2 literes HEMI V8 707 lóerőt ad le. A feltöltött V8-as erejét vagy TorqueFlite 8 sebességes automatával, vagy Tremec 6 gangos manuális váltóval juttatják a hátsó kerekekhez.

Dodge Challenger SRT Hellcat Widebody
2018 Dodge Challenger SRT Hellcat Widebody

You may also read!

villanymotorok hatékonysága

Mitől függ a villanymotorok hatékonysága?

Egy villanymotor vásárlása során fontos ismerni annak műszaki paramétereit, hiszen nem mindegy, hogy milyen hatásfokú munkára képes az adott

Read More...
Limitált szériás GR Yaris

Limitált szériás GR Yarisszal ünnepli rali-világbajnoki címét a Toyota

Mindössze 300 példány készül abból a különleges kivitelű GR Yarisból, amelyet annak tiszteletére adnak ki, hogy a Toyota 2023-ban

Read More...
Horn Lilla

Horn Lilla és az autósport!

Horn Lilla fiatal kora ellenére szép sikereket ért eddig a gokartsportban, és már bontogatja a szárnyait a karosszériás autókban.

Read More...
Verified by MonsterInsights