Még vadabb a Dodge Challenger SRT Hellcat Widebody

In bemutató
Dodge Challenger SRT Hellcat Widebody

A Challenger SRT Hellcat 3,5 inchel ( 9 cm) szélesebb az alap SRT Hellcatnél és nagyon jól állnak neki a toldatok. Ennek a változatnak a javasolt ára az USA-ban 71,945 $.

Dodge Challenger SRT Hellcat Widebody

Az új 20 colos alufelnik a 305/35ZR20 Pirelli P-Zerokkal nagyon ütősen mutatnak a sárvédő szélesítések alatt. Az új változat gyorsulása 60 mph-re 1 másodperccel jobb az alap változaténál: 3,4 másodperc. Az 1,7 mérföldes pályán körönként 2 másodpercet ver rá az alap Hellcatre. Itt mindenképpen számít a szélesebb nyomtáv, ami által nagyobb kanyarsebességet lehet elérni. A ¼ mérföldet pedig 10.9 másodperc alatt futja meg szemben az alap 11.2 másodperces idejével.

Dodge Challenger SRT Hellcat Widebody
2018 Dodge Challenger SRT Hellcat Widebody

Ehhez hozzájárul az új elektromos szervokormány a választható SRT vezetési módokkal – Utcai, Sport és Pálya beállítások közül lehet választani. A 6.2 literes HEMI V8 707 lóerőt ad le. A feltöltött V8-as erejét vagy TorqueFlite 8 sebességes automatával, vagy Tremec 6 gangos manuális váltóval juttatják a hátsó kerekekhez.

Dodge Challenger SRT Hellcat Widebody
2018 Dodge Challenger SRT Hellcat Widebody

You may also read!

SKODA ENYAQ iV frissítés

Nem túl elegánsan frissítik a SKODA ENYAQ iV-ot

A Skoda frissíti a már ügyfeleknél lévő Skoda ENYAQ-okat az új ME3 szoftver verzióval. Ez az optimalizált akku menedzsmenttel

Read More...
drágább üzemanyag

Szerdától emelkedik az üzemanyag piaci ára

Szerdától a benzin és a gázolaj piaci ára is emelkedni fog. A benzin esetében ez bruttó 3 forintot jelent

Read More...
Tragacsot vegyenek

Folytatódik a ritka járművekre vadászó család története

A Viasat Explore kalandcsatornán immár 4. évadába kezd a népszerű dokureality, a Tragacsot vegyenek! A sorozat a Mathewson-család autók körül forgó

Read More...