Porsche 911 Turbo S Exclusive Series – így készül a Porsche gyöngyszeme

In Technológia
így készül a Porsche gyöngyszeme

A napokban mutatták be a Porsche 911 Turbo S Exclusive Series-t. A gyártó a lenti videón keresztül betekintést nyújt oda, amit eddig kevesen láthattak.

A Porsche 911 Turbo S a maga 580 lóerejével nem éppen vérszegény típus. Az 500 példányban limitált széria autóinak 3.8 literes hathengeres biturbo boxerei viszont többek között a megnövelt turbo nyomás következtében 607 lóerőt adnak le. Így a 0-100 2,9 másodperc alatt megvan, és 200-ig is elég 9,6 másodperc. A gyorsítás meg sem áll 330 km/h-ig.

így készül a Porsche gyöngyszeme

így készül a Porsche gyöngyszeme

De ami még elképesztőbb, az a gyártás folyamata. Az alábbi – hosszú, idegnyugtató jellegű – videón megtekinthetik, ahogy egy fantasztikus, évek múltán gyűjtemények ékkőve ként ragyogó Porsche elkészül.

így készül a Porsche gyöngyszeme

A tükörsimára fényezett felületeket kesztyűs kézzel simítják a minőség ellenőrök. A fényezett karbon felnik festését lézeres technológiával fejezik be. Az egyedi plaketteket idős német szakik csiszolgatják tökéjre. Érdemes megnézni ezt a fantasztikus videót, ahol a szakértelem, a csúcstechnológia és az autózás szépsége találkozik.

 

You may also read!

Nem is annyira környezetbarát az elektromos autó


Az elektromos járművekre átállás csak jelentéktelen mértékben járulhat hozzá a szén-dioxid-kibocsátás csökkentéséhez Németországban a müncheni egyetem ifo

Read More...
Nemzetközi Amerikai Autó Fesztivál Komárom Rednex

Amerikai autó? Augusztus? Komárom!

Idén rendezik a 18. Nemzetközi Amerikai Autó Fesztivált, melynek díszvendége az amerikai folk legendás alakja, a Rednex lesz. A Monostori erőd és az amerikai autók szerelmesei ostromára készül a Rednex.

Read More...
Csomós Mixi Nagy Attila Eger Rallye

Csomós Mixi: Kifizetődőnek bizonyult az új mentalitásunk

Csomós Mixi és Nagy Attila a kurtán-furcsán alakult tavalyi szezonja után, az Eger Rallye-n bebizonyította, hogy nem a hangyák hordták össze nekik a Rallye2-ben szerzett bajnoki címüket, és az elmúlt évben csak véletlenül futottak vakvágányra.

Read More...

Leave a reply: