Porsche 911 Turbo S Exclusive Series – így készül a Porsche gyöngyszeme

In Technológia
így készül a Porsche gyöngyszeme

A napokban mutatták be a Porsche 911 Turbo S Exclusive Series-t. A gyártó a lenti videón keresztül betekintést nyújt oda, amit eddig kevesen láthattak.

A Porsche 911 Turbo S a maga 580 lóerejével nem éppen vérszegény típus. Az 500 példányban limitált széria autóinak 3.8 literes hathengeres biturbo boxerei viszont többek között a megnövelt turbo nyomás következtében 607 lóerőt adnak le. Így a 0-100 2,9 másodperc alatt megvan, és 200-ig is elég 9,6 másodperc. A gyorsítás meg sem áll 330 km/h-ig.

így készül a Porsche gyöngyszeme

így készül a Porsche gyöngyszeme

De ami még elképesztőbb, az a gyártás folyamata. Az alábbi – hosszú, idegnyugtató jellegű – videón megtekinthetik, ahogy egy fantasztikus, évek múltán gyűjtemények ékkőve ként ragyogó Porsche elkészül.

így készül a Porsche gyöngyszeme

A tükörsimára fényezett felületeket kesztyűs kézzel simítják a minőség ellenőrök. A fényezett karbon felnik festését lézeres technológiával fejezik be. Az egyedi plaketteket idős német szakik csiszolgatják tökéjre. Érdemes megnézni ezt a fantasztikus videót, ahol a szakértelem, a csúcstechnológia és az autózás szépsége találkozik.

 

You may also read!

villanymotorok hatékonysága

Mitől függ a villanymotorok hatékonysága?

Egy villanymotor vásárlása során fontos ismerni annak műszaki paramétereit, hiszen nem mindegy, hogy milyen hatásfokú munkára képes az adott

Read More...
Limitált szériás GR Yaris

Limitált szériás GR Yarisszal ünnepli rali-világbajnoki címét a Toyota

Mindössze 300 példány készül abból a különleges kivitelű GR Yarisból, amelyet annak tiszteletére adnak ki, hogy a Toyota 2023-ban

Read More...
Horn Lilla

Horn Lilla és az autósport!

Horn Lilla fiatal kora ellenére szép sikereket ért eddig a gokartsportban, és már bontogatja a szárnyait a karosszériás autókban.

Read More...
Verified by MonsterInsights