Tom Hanks és a Kis Polski

In veterán
Tom Hanks és a Kis Polski

Tom Hanks és a Kis Polski – szerelem első látásra.

Tom Hanks tavaly, egy forgatás során járt Magyarországon és beleszeretett a Polski Fiat 126-ba. Érdekes, hogy minden milyen relatív. Ha mi, kelet-európaiak látunk egy Kis Polskit, nem nagyon gyullad fel a szeretet lángja, kivéve Retro Ernőben, aki Retro Taxi ként birtokol is egy Kis Polskit. De Tom Hanks, aki még valószínűleg nem nagyon látott ilyen szerzetet, megszerette a kis lengyel csöttögőt. Mondjuk, ha igazán szép Kis Polskit akart volna látni, elmehetett a Retro Design Centerbe is. Eddig.

 

Csúcs Polski Bielsko Bialaból

Tom Hanks és a Kis Polski

De a vonzalom híre eljutott a Polski Fiat szülő hazájába is, ahol a rajongók elhatározták, egy szép példánnyal ajándékozzák meg a sztárt. Szponzorok segítségével be is szereztek egy ’74-es példányt, majd profik segítségével felújították. A résztvevő műhelyek jótékonysági célból ingyen dolgoztak.

Tom Hanks és a Kis Polski

A külsőt és a műszaki részt a BB Oldtimer Garage hozta gyári állapotúra, de belül a Carlex Design mást gondolt. Szuper luxus minőségű egyedi belsőt álmodtak és valósítottak meg.

Tom Hanks és a Kis Polski

A jótékonykodás a július 9-én megtartott hivatalos leleplezéskor történt meg, mikor is a helyi Gyermekkórház számára gyűjtöttek. A következő lépés az lesz, mikor Tom Hanks átveszi az autót. Jó lenne látni az arcát…

Elképzelem, amikor Tom Hanks majd furikázik a csúcs Kis Polskijával és csettint a nyelvével: “Ej, de jó kocsi ez!” – ne ábrándítsuk ki. Ez kicsit olyan lesz, mint mikor az autós újságírók a legfullosabb változatot vihetik el. Fapadost nem is láthatnak közelről.

 

Forrás: Autó-Motor

You may also read!

villanymotorok hatékonysága

Mitől függ a villanymotorok hatékonysága?

Egy villanymotor vásárlása során fontos ismerni annak műszaki paramétereit, hiszen nem mindegy, hogy milyen hatásfokú munkára képes az adott

Read More...
Limitált szériás GR Yaris

Limitált szériás GR Yarisszal ünnepli rali-világbajnoki címét a Toyota

Mindössze 300 példány készül abból a különleges kivitelű GR Yarisból, amelyet annak tiszteletére adnak ki, hogy a Toyota 2023-ban

Read More...
Horn Lilla

Horn Lilla és az autósport!

Horn Lilla fiatal kora ellenére szép sikereket ért eddig a gokartsportban, és már bontogatja a szárnyait a karosszériás autókban.

Read More...
Verified by MonsterInsights