A 10 legnépszerűbb autó a Premier League focistái között

In Téma
A focisták autói

A Premier League futball sztárjainak van mit a tejbe aprítani. Átlag keresetük évi 2,4 millió font, és a feltűnés kedvelése ekkora fizetéssel megtámogatva őket teszi a szupersportkocsi kereskedők álom kuncsaftjaivá.

A focisták autói.

A JBR Capital pénzügyi specialista vállalatnak köszönhetően – akik majdnem azonnali pénzügyi szolgáltatást nyújtanak a mondjuk Ferrarira vágyó futballistáknak – megtudtuk, melyik autók a sport csillagok kedvencei. Valószínűleg nagyon meg fognak lepődni a győztes modellen.

 

A focisták autói

10.

McLaren 675LT Spider

Ez teljesen érthető. Az egyik kedvenc nyitott kocsink az elmúlt évekből és a legjobban vezethetők között van. A Premier League focistáinak kedvenceiből a legérthetőbb a McLaren 675LT Spider.

 

A focisták autói

9.

Bentley Bentayga

Egy másik elég nyilvánvaló modell ezen a listán. Nagy, luxus és lehetetlen nem észre venni – és elég agresszív.

 

A focisták autói

8.

Porsche 911 GTS

A tény, hogy a futballisták nagy kedvelői a 911 GTS-nek arra késztet, hogy újra gondoljuk ízlésükről alkotott véleményünket. Egyszóval a GTS egy elképesztően jó autó.

 

A focisták autói

7.

Kahn Wrangler

Ha egy Kahn autó elhalad, mindenki megbámulja. A cég kőkeményen módosítja az alap autót. Elég megdöbbentő, amit elérnek. Mondjuk a Wrangler amúgy is egy megosztó autó. A JBR adatai szerint a „Sahara” verzió a legnépszerűbb, ami elég hasonló ehhez a „Black Hawk” modellhez.

 

A focisták autói

6.

Lamborghini Huracan

A Huracan egy nagyon cool autó. Nem teljesen kifinomult, nem a legszofisztikáltabb. De nem is ezek izgatják az embert, ha százezreket keres fontban minden héten.

 

A focisták autói

5.

Ferrari F12 Berlinetta

Egy elképesztően jó autó. Az ötödik legnépszerűbb a csodás F12.

 

A focisták autói

4.

Bentley Continental GT

Egy másik klisé, a Conti. A hatalmas, brutális Bentley, ami kapható V8-as vagy W12-es motorral.

 

A focisták autói

3.

Mercedes-Benz Onyx G6 GLE Coupe

Ilyet nem lát az ember minden nap, kivéve, ha focista, vagy ha vesz egyet és a háza elött árolja. Ez a Mercedes SUV-jának a DAP által speciálisan módosított változata.

 

A focisták autói

2.

Lamborghini Aventador

Ez nem lehet meglepetés ezen a listán. Az Aventador egy mesés jármű, és döbbenetes a hangja.

 

A focisták autói

1.

Range Rover Evoque

Azért ez egy kicsit meglepett minket, főleg az alacsony, 30 ezer font körüli induló ára miatt. De ha belegondolunk, az Evoque a legmegfelelőbb a Premier League focistáinak. Praktikus, kényelmes, viszonylag kicsi ( focista mértékegységgel) és át lehet vele hajtani egy pocsoján, ha sietünk. Sőt mi több, a biztosítása is jóval alacsonyabb, mint a lista többi szereplőjének.

Szóval láss csodát, a legnépszerűbb futballista autó a Range Rover Evoque.

 

forrás: Telegraph

You may also read!

Peugeot 408

Üveggömbbe zárt Peugeot 408 : Nem győzzük kapkodni a fejünket!

 Nemcsak forog, de forgás közben különböző szögekből mutatja meg az új Peugeot 408-at az az átlátszó üveggömb, amely ugyanolyan

Read More...
hivatásos sofőrök

Kiöregedőben vannak a hivatásos sofőrök, várják a fiatalokat

Mi lehet vonzó a kamionozásban a nagy fizetés mellett? Magyarországon sok szakma küzd a munkaerőhiány problémájával, nem kivétel ez alól

Read More...
okoszebra

Véget ért a nagy okoszebra-szavazás: több ezer szavazatot gyűjtött a győztes város

Hamarosan újabb magyar várost tesz biztonságosabbá a Generali a Biztonságért Alapítvány: a Generali alapítványa által indított és a Pearl

Read More...