A 10 legnépszerűbb autó a Premier League focistái között

In Téma
A focisták autói

A Premier League futball sztárjainak van mit a tejbe aprítani. Átlag keresetük évi 2,4 millió font, és a feltűnés kedvelése ekkora fizetéssel megtámogatva őket teszi a szupersportkocsi kereskedők álom kuncsaftjaivá.

A focisták autói.

A JBR Capital pénzügyi specialista vállalatnak köszönhetően – akik majdnem azonnali pénzügyi szolgáltatást nyújtanak a mondjuk Ferrarira vágyó futballistáknak – megtudtuk, melyik autók a sport csillagok kedvencei. Valószínűleg nagyon meg fognak lepődni a győztes modellen.

 

A focisták autói

10.

McLaren 675LT Spider

Ez teljesen érthető. Az egyik kedvenc nyitott kocsink az elmúlt évekből és a legjobban vezethetők között van. A Premier League focistáinak kedvenceiből a legérthetőbb a McLaren 675LT Spider.

 

A focisták autói

9.

Bentley Bentayga

Egy másik elég nyilvánvaló modell ezen a listán. Nagy, luxus és lehetetlen nem észre venni – és elég agresszív.

 

A focisták autói

8.

Porsche 911 GTS

A tény, hogy a futballisták nagy kedvelői a 911 GTS-nek arra késztet, hogy újra gondoljuk ízlésükről alkotott véleményünket. Egyszóval a GTS egy elképesztően jó autó.

 

A focisták autói

7.

Kahn Wrangler

Ha egy Kahn autó elhalad, mindenki megbámulja. A cég kőkeményen módosítja az alap autót. Elég megdöbbentő, amit elérnek. Mondjuk a Wrangler amúgy is egy megosztó autó. A JBR adatai szerint a „Sahara” verzió a legnépszerűbb, ami elég hasonló ehhez a „Black Hawk” modellhez.

 

A focisták autói

6.

Lamborghini Huracan

A Huracan egy nagyon cool autó. Nem teljesen kifinomult, nem a legszofisztikáltabb. De nem is ezek izgatják az embert, ha százezreket keres fontban minden héten.

 

A focisták autói

5.

Ferrari F12 Berlinetta

Egy elképesztően jó autó. Az ötödik legnépszerűbb a csodás F12.

 

A focisták autói

4.

Bentley Continental GT

Egy másik klisé, a Conti. A hatalmas, brutális Bentley, ami kapható V8-as vagy W12-es motorral.

 

A focisták autói

3.

Mercedes-Benz Onyx G6 GLE Coupe

Ilyet nem lát az ember minden nap, kivéve, ha focista, vagy ha vesz egyet és a háza elött árolja. Ez a Mercedes SUV-jának a DAP által speciálisan módosított változata.

 

A focisták autói

2.

Lamborghini Aventador

Ez nem lehet meglepetés ezen a listán. Az Aventador egy mesés jármű, és döbbenetes a hangja.

 

A focisták autói

1.

Range Rover Evoque

Azért ez egy kicsit meglepett minket, főleg az alacsony, 30 ezer font körüli induló ára miatt. De ha belegondolunk, az Evoque a legmegfelelőbb a Premier League focistáinak. Praktikus, kényelmes, viszonylag kicsi ( focista mértékegységgel) és át lehet vele hajtani egy pocsoján, ha sietünk. Sőt mi több, a biztosítása is jóval alacsonyabb, mint a lista többi szereplőjének.

Szóval láss csodát, a legnépszerűbb futballista autó a Range Rover Evoque.

 

forrás: Telegraph

You may also read!

elektromos Toyota Hiace

Elektromos hajtással térhet vissza Európába a Toyota Hiace

A Toyota Auto Body, a Toyota 1945-ben alapított haszonjármű-részlege a 2023-as Japán Mobilitási Kiállításon leplezte le a hatodik generációs

Read More...
villanymotorok hatékonysága

Mitől függ a villanymotorok hatékonysága?

Egy villanymotor vásárlása során fontos ismerni annak műszaki paramétereit, hiszen nem mindegy, hogy milyen hatásfokú munkára képes az adott

Read More...
Limitált szériás GR Yaris

Limitált szériás GR Yarisszal ünnepli rali-világbajnoki címét a Toyota

Mindössze 300 példány készül abból a különleges kivitelű GR Yarisból, amelyet annak tiszteletére adnak ki, hogy a Toyota 2023-ban

Read More...
Verified by MonsterInsights