A Ferrari győzni akar a Hungaroringen – Vettel és Raikonnen nyilatkozata

In sport
Ferrari győzni akar a Hungaroringen

Kitisztult az ég a Hungaroring felett, a kedvező száraz, meleg időjárás Vettel és Raikkonen számára jobb eredményeket hozhat, mint a Silverstone -i futam.

Sebastian Vettel elmondta: “Voltak nagyon sikeres, és nagyon nehéz versenyek is idén, de talán a Ferrari az a csapat, amelyik a legtöbbet fejlődött. A múltkori verseny nem sikerült jól, de jó úton haladunk. Az idei évünk sikeres, de nem vagyunk maradéktalanul elégedettek, mert győzni akarunk. A brit verseny volt a legrosszabb idén. Ausztrália, Bahrain és Monaco remekül sikerült. Nyerhettünk volna Ausztriában és Kínában, és máshol is. A biztonsági autóval nem igazán volt szerencsénk, de hát ez van. Pozitívnak kell maradnunk, sok verseny van még elöttünk, nem szalaszthatjuk el a jó lehetőségeket.”

A 2018-tól kötelező halo biztonsági rendszertől Vettel nincs elragadtatva, de amint mondta ” A cél számít, ha életet ment, akkor használni fogjuk.”

Kimi kicsit másként tekint a szezonra: ” ha csak az eredményeket nézzük, nem voltam túl sikeres. Voltak jó és rossz versenyek. A legutóbbi versenyen a pálya vonalvezetése nem igazán passzolt az autónkhoz, lassabbak voltunk a kelleténél. A hét végére már jobban éreztem magam az autóban, remélem a Hungaroringen élmény lesz a vezetés. Talán ez a pálya jobban kedvez nekünk, én úgy látom. Mindent bele fogunk adni, és remélhetőleg a győzelemért fogunk harcolni”

You may also read!

KONNECT – A VW csoport új kampusza Tel Avivban

KONNECT – A VW csoport új kampusza Tel Avivban

KONNECT a VW csoport új kampusza Tel Avivban Hivatalosan is megnyitott a Konnect, a Volkswagen csoport új kampusza Tel-Avivban. Az ünnepélyes megnyitón Izrael részéről Eli Cohen gazdasági miniszter, míg a VW Group részéről az igazgatóság két prominens tagja vett részt.

Read More...
új Opel Corsa GSI

Kiderült, mit tud az új Opel Corsa GSI

Nyáron érkezik a Corsa GSI, amint korábban írtuk, az 1.4-es turbós motorral. De nem 140, hanem 150 lóerővel

Read More...
kínai autóimport

Felélénkülhet a kínai autóimport – Kína 15 %-ra mérsékeli az autók import vámját

Kína jelentősen mérsékelni fogja az autókat és alkatrészeiket sújtó vámot, nagyobb mozgásteret adva a nagy autógyáraknak a világ

Read More...

Mobile Sliding Menu