A Ferrari győzni akar a Hungaroringen – Vettel és Raikonnen nyilatkozata

In sport
Ferrari győzni akar a Hungaroringen

Kitisztult az ég a Hungaroring felett, a kedvező száraz, meleg időjárás Vettel és Raikkonen számára jobb eredményeket hozhat, mint a Silverstone -i futam.

Sebastian Vettel elmondta: “Voltak nagyon sikeres, és nagyon nehéz versenyek is idén, de talán a Ferrari az a csapat, amelyik a legtöbbet fejlődött. A múltkori verseny nem sikerült jól, de jó úton haladunk. Az idei évünk sikeres, de nem vagyunk maradéktalanul elégedettek, mert győzni akarunk. A brit verseny volt a legrosszabb idén. Ausztrália, Bahrain és Monaco remekül sikerült. Nyerhettünk volna Ausztriában és Kínában, és máshol is. A biztonsági autóval nem igazán volt szerencsénk, de hát ez van. Pozitívnak kell maradnunk, sok verseny van még elöttünk, nem szalaszthatjuk el a jó lehetőségeket.”

A 2018-tól kötelező halo biztonsági rendszertől Vettel nincs elragadtatva, de amint mondta ” A cél számít, ha életet ment, akkor használni fogjuk.”

Kimi kicsit másként tekint a szezonra: ” ha csak az eredményeket nézzük, nem voltam túl sikeres. Voltak jó és rossz versenyek. A legutóbbi versenyen a pálya vonalvezetése nem igazán passzolt az autónkhoz, lassabbak voltunk a kelleténél. A hét végére már jobban éreztem magam az autóban, remélem a Hungaroringen élmény lesz a vezetés. Talán ez a pálya jobban kedvez nekünk, én úgy látom. Mindent bele fogunk adni, és remélhetőleg a győzelemért fogunk harcolni”

You may also read!

villanymotorok hatékonysága

Mitől függ a villanymotorok hatékonysága?

Egy villanymotor vásárlása során fontos ismerni annak műszaki paramétereit, hiszen nem mindegy, hogy milyen hatásfokú munkára képes az adott

Read More...
Limitált szériás GR Yaris

Limitált szériás GR Yarisszal ünnepli rali-világbajnoki címét a Toyota

Mindössze 300 példány készül abból a különleges kivitelű GR Yarisból, amelyet annak tiszteletére adnak ki, hogy a Toyota 2023-ban

Read More...
Horn Lilla

Horn Lilla és az autósport!

Horn Lilla fiatal kora ellenére szép sikereket ért eddig a gokartsportban, és már bontogatja a szárnyait a karosszériás autókban.

Read More...
Verified by MonsterInsights