A Ferrari győzni akar a Hungaroringen – Vettel és Raikonnen nyilatkozata

Ferrari győzni akar a Hungaroringen

Kitisztult az ég a Hungaroring felett, a kedvező száraz, meleg időjárás Vettel és Raikkonen számára jobb eredményeket hozhat, mint a Silverstone -i futam.

Sebastian Vettel elmondta: “Voltak nagyon sikeres, és nagyon nehéz versenyek is idén, de talán a Ferrari az a csapat, amelyik a legtöbbet fejlődött. A múltkori verseny nem sikerült jól, de jó úton haladunk. Az idei évünk sikeres, de nem vagyunk maradéktalanul elégedettek, mert győzni akarunk. A brit verseny volt a legrosszabb idén. Ausztrália, Bahrain és Monaco remekül sikerült. Nyerhettünk volna Ausztriában és Kínában, és máshol is. A biztonsági autóval nem igazán volt szerencsénk, de hát ez van. Pozitívnak kell maradnunk, sok verseny van még elöttünk, nem szalaszthatjuk el a jó lehetőségeket.”

A 2018-tól kötelező halo biztonsági rendszertől Vettel nincs elragadtatva, de amint mondta ” A cél számít, ha életet ment, akkor használni fogjuk.”

Kimi kicsit másként tekint a szezonra: ” ha csak az eredményeket nézzük, nem voltam túl sikeres. Voltak jó és rossz versenyek. A legutóbbi versenyen a pálya vonalvezetése nem igazán passzolt az autónkhoz, lassabbak voltunk a kelleténél. A hét végére már jobban éreztem magam az autóban, remélem a Hungaroringen élmény lesz a vezetés. Talán ez a pálya jobban kedvez nekünk, én úgy látom. Mindent bele fogunk adni, és remélhetőleg a győzelemért fogunk harcolni”

Verified by MonsterInsights