Aki csúnyát akar látni: Mahindra KUV100 Facelift

In bemutató
Mahindra KUV100 Facelift

A MAHINDRA a KUV100 frissítésére készül – írja az indiai Cardekho.com.

Mahindra KUV100 Facelift 

Mahindra KUV100 Facelift

A most futó változat külseje sem semmi. Nehéz elképzelni, hogy ez még fokozhtaó. De a Mahindra lelkes gárdája azért megpróbálja. Itt egy kis csavarintás, oda egy stukkó, máris mennyivel jobban hozza a Mahindra márkaarculatát. Már az álcázó fólia felragasztásáról is érződik a minőségi szint. És ez a szint nem túl magas. És aztán ezek az úttörő formai megoldások. Például ami mindig bejön: Nagy magas, ormótlan kocsiszekrény és apró kerekek. Ez jól hat a stabilitásra és a szemet is vonzza. Hallani a kiáltásokat:

Hú, a mindenségét!! Ez igen…ronda.

Mahindra KUV100 Facelift

Elképesztő, hogy egy ilyen autót ma még el lehet adni. De Indiában el lehet. Az egy nagyon más világ. Volt szerencsém pár hétre belekóstolni. Például az ottani közlekedési morált tekintve talán nem is vennék olyan kocsit, amit sajnálok. Na mindegy. Szóval a több, mint 1,3 milliárd lakosságú Indiában megveszik. Egy statisztika szerint 2016 augusztusa és 2017 júliusa között 27.000 gyönyörű KUV100 fogyott. Suzuki Swiftből ugyanebben az időszakban közel 180.000 autót adtak el. Tehát azért megnyugodhatunk, nem a KUV100 a legnépszerűbb Indiában sem, de annyira azért fogy, hogy érdemes legyen faceliftelni.

Mahindra KUV100 Facelift

A technikán nem sokat fejlesztettek, maradnak a három hengeres 1,2-es benzines és dizel motorok. A benzines 83 lóerőt tud, a dízel 78 lóerőt és 190 Nm-t.

You may also read!

KONNECT – A VW csoport új kampusza Tel Avivban

KONNECT – A VW csoport új kampusza Tel Avivban

KONNECT a VW csoport új kampusza Tel Avivban Hivatalosan is megnyitott a Konnect, a Volkswagen csoport új kampusza Tel-Avivban. Az ünnepélyes megnyitón Izrael részéről Eli Cohen gazdasági miniszter, míg a VW Group részéről az igazgatóság két prominens tagja vett részt.

Read More...
új Opel Corsa GSI

Kiderült, mit tud az új Opel Corsa GSI

Nyáron érkezik a Corsa GSI, amint korábban írtuk, az 1.4-es turbós motorral. De nem 140, hanem 150 lóerővel

Read More...
kínai autóimport

Felélénkülhet a kínai autóimport – Kína 15 %-ra mérsékeli az autók import vámját

Kína jelentősen mérsékelni fogja az autókat és alkatrészeiket sújtó vámot, nagyobb mozgásteret adva a nagy autógyáraknak a világ

Read More...

Mobile Sliding Menu