Aki csúnyát akar látni: Mahindra KUV100 Facelift

In bemutató
Mahindra KUV100 Facelift

A MAHINDRA a KUV100 frissítésére készül – írja az indiai Cardekho.com.

Mahindra KUV100 Facelift 

Mahindra KUV100 Facelift

A most futó változat külseje sem semmi. Nehéz elképzelni, hogy ez még fokozhtaó. De a Mahindra lelkes gárdája azért megpróbálja. Itt egy kis csavarintás, oda egy stukkó, máris mennyivel jobban hozza a Mahindra márkaarculatát. Már az álcázó fólia felragasztásáról is érződik a minőségi szint. És ez a szint nem túl magas. És aztán ezek az úttörő formai megoldások. Például ami mindig bejön: Nagy magas, ormótlan kocsiszekrény és apró kerekek. Ez jól hat a stabilitásra és a szemet is vonzza. Hallani a kiáltásokat:

Hú, a mindenségét!! Ez igen…ronda.

Mahindra KUV100 Facelift

Elképesztő, hogy egy ilyen autót ma még el lehet adni. De Indiában el lehet. Az egy nagyon más világ. Volt szerencsém pár hétre belekóstolni. Például az ottani közlekedési morált tekintve talán nem is vennék olyan kocsit, amit sajnálok. Na mindegy. Szóval a több, mint 1,3 milliárd lakosságú Indiában megveszik. Egy statisztika szerint 2016 augusztusa és 2017 júliusa között 27.000 gyönyörű KUV100 fogyott. Suzuki Swiftből ugyanebben az időszakban közel 180.000 autót adtak el. Tehát azért megnyugodhatunk, nem a KUV100 a legnépszerűbb Indiában sem, de annyira azért fogy, hogy érdemes legyen faceliftelni.

Mahindra KUV100 Facelift

A technikán nem sokat fejlesztettek, maradnak a három hengeres 1,2-es benzines és dizel motorok. A benzines 83 lóerőt tud, a dízel 78 lóerőt és 190 Nm-t.

You may also read!

Peugeot 205

Negyven éves a Peugeot 205

Minden nagy kultúrközösség történetében szerepel egy mitikus alak, aki megmenti népét a fenyegető hanyatlástól, és kiutat mutat a viszontagságok

Read More...
Rebenland Rallye

Mesébe illő környezetben

Nehéz, de annál izgalmasabb ausztriai versenyen van túl a Solid Racing Team Ladás párosa, a Kállai Tamás – Szilassy

Read More...
olcsóbb gázolaj

Péntektől olcsóbb lesz a gázolaj nagyker ára

A Brent olaj árának zuhanása kapcsán nagyobb mértékű üzemanyagár csökkenésre számítottunk, de lássuk a tényeket. Péntektől a benzin nagykereskedelmi

Read More...