Befektetés a jövőbe: egyedülálló környezetvédelmi támogatások a BMW Group Magyarország jóvoltából – Sajtóközlemény

A környezetvédelem és a hosszú távú fenntarthatóság a BMW Group vállalati stratégiájának meghatározó alapköve, a világ elsőszámú prémiumautó-gyártója ezért 2017. augusztus 25-től exkluzív környezetvédelmi és innovációs hozzájárulásokkal ösztönzi az elektromos mobilitás közép-európai térnyerését, valamint az Euro 6 emissziós szabványnak megfelelő dízel- és benzinüzemű hajtáslánc-technológiák elterjedését.

Környezetvédelmi támogatás

A személyes mobilitás jövőjébe történő befektetés részeként 2017. augusztus 25-től a BMW Group Magyarország átfogó környezetvédelmi támogatásokkal ösztönzi az elektromos mobilitás térnyerését, valamint az Euro 6 emissziós szabványnak megfelelő dízel- és benzinüzemű modellek elterjedését: új BMW vagy MINI modell vásárlása esetén a vállalat akár 640 000,- forint* környezetvédelmi hozzájárulással támogatja azon ügyfeleit, akik a vásárlásnál Euro 4 vagy alacsonyabb emissziós szabványnak megfelelő, dízelüzemű használtautójukat is beszámíttatják (a támogatás összege a megvásárolt modelltől függ, részletek a www.bmw.hu és www.mini.hu weboldalakon). Az egyedülálló környezetvédelmi támogatás a BMW i3 tisztán elektromos kisautó vagy bármely plug-in hibrid hajtáslánccal szerelt modell vásárlása esetén vehető igénybe, valamint a BMW Group azon modelljeinél, amelyeknek Euro 6 emissziós szabványnak is megfelelő kombinált károsanyag-kibocsátása maximum kilométerenkénti 130 gramm. A BMW Group Magyarország exkluzív környezetvédelmi hozzájárulása az állami támogatásokon felül értendő és más kedvezményekkel is összevonható. A vállalat innovációs bónuszt kínálva az új BMW X1-et akár 1 640 000,-ft* árelőnnyel teszi elérhetővé (mely magában foglalja a körneyezetvédelmi támogatást), a BMW 3-as limuzin pedig – amely az egyik legnépszerűbb BMW modell Magyarországon – környezetvédelmi támogatással együtt akár összesen 2 740 000,- forint* innovációs bónusz kedvezménnyel megrendelhető.

 

A BMW Group Magyarország átfogó kezdeményezése 36 különböző MINI modellre is kiterjed, amelyek az Euro 6 emissziós szabványnak való megfelelés és a kilométerenkénti maximum 130 gramm kombinált károsanyag-kibocsátási érték függvényében akár 400 000,- forint* értékű innovációs bónuszt élvezhetnek, amennyiben a vásárló Euro 4 vagy annál régebbi emissziós normájú dízelüzemű személyautót számíttat be a vásárlás során.

A vállalat egyedülálló környezetvédelmi támogatása kézzelfogható lehetőséget kínál azon használtautó-tulajdonosoknak, akik Euro 4 vagy alacsonyabb emissziós szabványnak megfelelő dízel gépkocsijukat a piacon jelenleg elérhető egyik legmodernebb, hosszú távon fenntartható járműtechnológiák egyikére cserélnék. A környezetvédelmi hozzájárulás a BMW Group Magyarország újabb, a hosszú távon fenntartható mobilitás térnyerését ösztönző kezdeményezése: a vállalat a jövőbe mutató modelleket kínáló BMW i almárkát 2014 novemberében vezette be Magyarországon, amely az elmúlt három évben a BMW i divízió egyik legsikeresebb közép- és délkelet-európai piacává érett. 2015 őszén a BMW i3 kapta meg elsőként a leginkább környezetbarát gépkocsikat megillető zöld rendszámot, 2016. december 23-án pedig az importőr az első állami támogatású BMW i3 modellt is átadta ügyfelének. A BMW Group Magyarország elkötelezett a hosszú távon fenntartható, környezetbarát mobilitás mellett, a vállalat exkluzív környezetvédelmi támogatása így egyre több elégedett ügyfélnek jelenthet megoldást, essen választásuk akár tisztán elektromos meghajtású, plug-in hibrid hajtáslánccal szerelt, vagy Euro 6 emissziós szabványnak is megfelelő benzin-, illetve dízelüzemű BMW vagy MINI modellre. A környezetvédelmi hozzájárulás a BMW széleskörű modell- és motorpalettájának jelenleg több mint 100 tagjára és több mint 35 különböző MINI modellre igénybe vehető*.

Elektromos és plug-in hibrid BMW-k

A BMW Group tisztán elektromos meghajtású és plug-in hibrid hajtáslánccal szerelt modelleket összesítő palettájáról a bajor prémiumgyártó ügyfelei jelenleg kilenc gépkocsi közül választhatnak. 2018-ban a portfólió az új BMW i8 Roadster modellel bővül, amelyet számos tisztán elektromos meghajtású modell világpremierje követ majd: 2019-ben a vállalatcsoport oxfordi létesítménye megkezdi a tisztán elektromos MINI sorozatgyártását, majd 2020-ban a zéró emissziójú vezetési élményt ígérő BMW X3 is megérkezik az utakra. A BMW Group vadonatúj, tisztán elektromos zászlóshajója 2021-ben mutatkozik be: a BMW iNEXT modell a vállalatcsoport dingolfingi gyárában lát majd napvilágot, a jövőbe mutató járműtechnológiák és az elektromos mobilitás abszolút fejlesztőközpontjaként erősítve meg Németország kulcsfontosságú szerepét, egy új korszak hajnalán.

*A BMW Group Magyarország környezetvédelmi támogatásával kapcsolatos bővebb információkért kérjük, látogasson el valamelyik BMW és MINI márkakereskedésbe, vagy a www.bmw.hu és a www.mini.hu weboldalakra.

 

Verified by MonsterInsights