Aranyos Suzukik a Tokiói Autókiállításra

In bemutató

A Suzuki 2020-ban ünnepli a 100. születésnapját. Ennek előszele ként számtalan érdekes, jópofa tanulmányt visz a 45. Tokiói Autókiállításra.

Itt van mindjárt az e-SURVIVOR. Ez a kis négykerekű ránézésre a Jimmy és Vitara leszármazottja. Létra alváza és kis súlya jó terepjáró képességekkel ruházzák fel. Az elektromos hajtással pedig könnyű az összkerékhajtást megvalósítani.

A SPACIA Concept a Spacia egy tanulmány változata. Igazán barátságos a kis „furgon”. Alacsony padlója, kocka formája és hátsó elhúzós ajtói – amik a keycarok jellemzői – igazán jó helykihasználást eredményeznek. De erre a kis apróságra ránézni is nagyon jó. Annyira vidám és kedves a megjelenése. És egész kis családoknak még családi autónak is megfelel.

Következzen a SPACIA Custom Concept. Ahogy láttuk, hogy ennek a doboz formának milyen jól áll az aranyosság, mondhatni cukiság, úgy itt látható az ellentéte. Ez így inkább groteszk, mint vagány. Na mindegy, hátha valakinek ez tetszik. A gyártó mindenesetre „luxus dizájnról” beszél. Ej, hát ilyen messze van még mindig Japán?

Ismét kellemesebb vizekre evezve itt az XBEE (cross-bee). A compact crossover SUV-osan adja elő kocka formát és jól áll neki. Szuper az első maszk mellett a két gülü szem vagy az oldalt végig futó műanyag betétek. Csak le kéne kicsinyíteni – nem is nagyon –  és egyből mehetne gyerekjátéknak.

 

Két további XBEE váriáció:

XBEE Outdoor Adventure

XBEE Street Adventure

A legklasszabb pedig a Carry Open-Air Concept. Itt is kiemelik a ponyvás vagy nyitott plató mellet a tágas és barátságos utasteret.

Lehet, hogy ha King-Kong a filmben ilyen autókat látott volna meg a lába alatt, nem törte-zúzta volna őket, hanem leült volna, és brümmögve tologatta volna őket.

You may also read!

árpád hídi baleset

Mi akadályozhatta volna meg az Árpád hídi balesetet?

Az utóbbi tíz év alatt meghétszereződött a 180 kW-nál erősebb autók száma hazánkban, írja a Bank360.hu. Az ilyen autókkal

Read More...
drágább üzemanyag

Péntek előtt tankoljunk!

Nincs megállás az üzemanyagárakban. A benzin és a gázolaj nagykereskedelmi ára is emelkedik péntektől, ami várhatóan a kutakon lévő

Read More...
Lexus LC 500

Ihletett különkiadás készült a legszebb Lexusból

Inspiration Series: így nevezi az LC 500 kupé és kabrió szigorúan limitált példányszámban készülő különkiadását a Lexus. Aki helyet

Read More...
Verified by MonsterInsights