Budapest Autoshow most hétvégén (2017 október 27-29)

In hír
Budapest Autoshow

2017 október 27 és 29 között a Millenáris B épületében kerül megrendezésre a Budapest Autoshow. Az új autók seregszemléjére elhoznak több Frankfurtban bemutatott újdonságot és lesz olyan autó, ami ekkor látható először Magyarországon.

Budapest Autoshow
Peugeot 3008

A Peugeot elhozza a megújult 308-at és az 5008-at. Végre megláthajuk az igen népszerű új Nissan Leafet. Itt lesz a Seat Arona és két Jaguar: az E-PACE és az XF Sportbrake.

És ami még vonzóbbá teszi a programot, hogy több modellt ki is lehet majd próbálni!!!

Budapest Autoshow
Ford Focus Electric

Beülhetünk több Ford modellbe, például az elektromos Focusba. Elvihetünk Jaguarokat is. Milyen jó lenne mondjuk kipróbálni egy F-Pace-t. Bizony, azt is lehet. De lesz ott Lexus NX300h vagy Nissan Micra is. Sajnos az új Nissan Leaf nem szerepel a kipróbálható járgányok között. Viszont a Peugeot 3008, 5008 és 308 is terítékre kerül. Jó étvágyat kedves autó rajongók!

Budapest Autoshow
Jaguar F-PACE

Emellett számos program is színesíti a hétvégi kiállítást. A két és fél nap alatt számos hírességgel lehet találkozni a standokon, hallgatni a velük folytatott érdekes beszélgetéseket a színpadon, autós kötődésükről, élményeikről. Olyan szakemberek is megjelennek, akiknek munkáját eddig csak a híradásokból lehetett megismerni, most megosztják a közönséggel a kulisszatitkokat.

A rendezvényről bővebben itt olvashatnak.

 

You may also read!

villanymotorok hatékonysága

Mitől függ a villanymotorok hatékonysága?

Egy villanymotor vásárlása során fontos ismerni annak műszaki paramétereit, hiszen nem mindegy, hogy milyen hatásfokú munkára képes az adott

Read More...
Limitált szériás GR Yaris

Limitált szériás GR Yarisszal ünnepli rali-világbajnoki címét a Toyota

Mindössze 300 példány készül abból a különleges kivitelű GR Yarisból, amelyet annak tiszteletére adnak ki, hogy a Toyota 2023-ban

Read More...
Horn Lilla

Horn Lilla és az autósport!

Horn Lilla fiatal kora ellenére szép sikereket ért eddig a gokartsportban, és már bontogatja a szárnyait a karosszériás autókban.

Read More...
Verified by MonsterInsights