Lehullt a lepel a Mitsubitshi e-Evolution Concept-ről

In bemutató, elektromos autók
Mitsubitshi e-Evolution Concept

Tokióban mutatták be a Mitsubitshi e-Evolution Concept-et. A nagy teljesítményű elektromos SUV a Mitsubishi új márka stratégiáját hivatott képviselni.

Az e-Evolution Concept – amiről itt írtunk korábban – a Mitsubishi rámozdulását mutatja az elektromos és SUV piaci hullámra.

A dizájn nyelvezetet a „Roboust & Ingenious” (Robusztus és ügyes) szavakkal határozzák meg. Melynek lényege, hogy a funkcionalitás, praktikum a stílusossággal és fejlett technológiákkal együtt van jelen.

Mitsubitshi e-Evolution Concept
MITSUBISHI e-EVOLUTION CONCEPT

A fekete, üveggel borított hűtőmaszk jelzi, hogy ez egy nagy teljesítményű elektromos autó. Itt egyébként kamerák és szenzorok is megbújnak. A nagy levegőbelépők az elektromos féknyergeket hűtik. A V alakban előre csúcsosuló lámpák és idomok kicsit lexusosra sikerültek. De így, az egészet látva már sokkal emészthetőbb a forma, mint mikor csak részleteket mutogattak. A hatalmas szélvédő a malomkő méretű kerekekkel tényleg robusztus külsőt kölcsönöznek az e-Evolution-nek.

Mitsubitshi e-Evolution Concept
MITSUBISHI e-EVOLUTION CONCEPT

Hátul az Y formájú hátsó lámpák és a diffuzór ragadja meg a szemet. A sok futurisztikus részlet megoldás ellenére mégis egységes a forma. Mondjuk ki, jól néz ki.

Az autó hajtásáról viszont nem tudtunk meg újabb infót. A nagy teljesítményű elektromos motorokat nagy teljesítményű akksik táplálják, amik az utastér padlójában lesznek elhelyezve.

You may also read!

DS Retromobile

A DS a teljesítmény jegyében képviselteti magát a Retromobile kiállításon

A DS Automobiles 4 nagy teljesítményű modellt állít ki Párizsban, a 2023-as Rétromobile kiállításon. A L’Aventure DS standon

Read More...
Toyota GT86

Formában tartja old school sportkupéját a Toyota

Eredeti alkatrészek széles skálája mellett egy különleges szervizprogramot is kidolgozott klasszikus sportautójához a Toyota. A GT86 így tízévesen is

Read More...
drágább üzemanyag

Pénteken ismét emelkedik az üzemanyag nagykereskedelmi ára

Péntektől tovább emelkedik a benzin és a gázolaj NAGYKERESKEDELMI ÁRA. A benzin esetében ez bruttó 8 forintot jelent, míg

Read More...