Luke Bryan country sztár egyedi Chevy Suburbanje – Suburban Concept

Suburban Concept

Miért is jó sztárnak lenni az USA-ban? Például az izléséhez igazítják kedvenc autóját. Ez történt Luke Bryan country zenésszel is. Luke évtizedek óta Chevyt használ. „A Chevy a része a családunknak és munkáknak  a farmon, amióta eszemet tudom.” – mondta Luke.

Ezen felbuzdulva a Chevrolet dizájnerei megkérték Luke-ot, mondja el nekik, milyen lenne az a szabadidős Suburban, ami csak a vágyaiban létezik.

Suburban Concept

Suburban Concept

Az eredmény elég meggyőző lett. Főleg azért, mert nem csak szóban létezik. A Chevy szakemberei meg is csinálták. A neve: Suburban Concept vadászathoz, horgászathoz és még többhöz.

Suburban Concept

A 22 colos kerekeket 35 colos off-road kerekekre cserélték. A motorhoz nem kellett nyúlni. Az 5.3 literes V8-as a maga 355 lóerejével mindenre elég, ahhoz egy 6 sebességes automata csatlakozik. A fényezés kódneve „Vadász bronz”. Emellett megemelték a futóművet és hat dugattyús Brembo fékek kerültek előre.

Elől szemebtűnő a méhkas rács, a tetőn jól mutat a csomagtartó. A hátsó traktusban pedig hátrafelé néző ülések kaptak helyet, ahonnan akár pecázni is lehet.

Suburban Concept

Luke Suburbanjét a ma megnyílt SEMA Show-n mutatták be.

Suburban Concept

Verified by MonsterInsights