Luke Bryan country sztár egyedi Chevy Suburbanje – Suburban Concept

In hír
Suburban Concept

Miért is jó sztárnak lenni az USA-ban? Például az izléséhez igazítják kedvenc autóját. Ez történt Luke Bryan country zenésszel is. Luke évtizedek óta Chevyt használ. „A Chevy a része a családunknak és munkáknak  a farmon, amióta eszemet tudom.” – mondta Luke.

Ezen felbuzdulva a Chevrolet dizájnerei megkérték Luke-ot, mondja el nekik, milyen lenne az a szabadidős Suburban, ami csak a vágyaiban létezik.

Suburban Concept

Suburban Concept

Az eredmény elég meggyőző lett. Főleg azért, mert nem csak szóban létezik. A Chevy szakemberei meg is csinálták. A neve: Suburban Concept vadászathoz, horgászathoz és még többhöz.

Suburban Concept

A 22 colos kerekeket 35 colos off-road kerekekre cserélték. A motorhoz nem kellett nyúlni. Az 5.3 literes V8-as a maga 355 lóerejével mindenre elég, ahhoz egy 6 sebességes automata csatlakozik. A fényezés kódneve „Vadász bronz”. Emellett megemelték a futóművet és hat dugattyús Brembo fékek kerültek előre.

Elől szemebtűnő a méhkas rács, a tetőn jól mutat a csomagtartó. A hátsó traktusban pedig hátrafelé néző ülések kaptak helyet, ahonnan akár pecázni is lehet.

Suburban Concept

Luke Suburbanjét a ma megnyílt SEMA Show-n mutatták be.

Suburban Concept

You may also read!

árpád hídi baleset

Mi akadályozhatta volna meg az Árpád hídi balesetet?

Az utóbbi tíz év alatt meghétszereződött a 180 kW-nál erősebb autók száma hazánkban, írja a Bank360.hu. Az ilyen autókkal

Read More...
drágább üzemanyag

Péntek előtt tankoljunk!

Nincs megállás az üzemanyagárakban. A benzin és a gázolaj nagykereskedelmi ára is emelkedik péntektől, ami várhatóan a kutakon lévő

Read More...
Lexus LC 500

Ihletett különkiadás készült a legszebb Lexusból

Inspiration Series: így nevezi az LC 500 kupé és kabrió szigorúan limitált példányszámban készülő különkiadását a Lexus. Aki helyet

Read More...
Verified by MonsterInsights