Jön a vadiúj Jeep Wrangler

In auto, hír
Jön a vadiúj Jeep Wrangler

November 29-én a Los Angeles Auto Show-n mutatják be a legenda folytatását. De addig is megmutatták az autót teljes egészében. Az új Jeep Wrangler formája nem rugaszkodott el a megszokott recepttől.

Minek is változtatnának azon, ami ilyen jól működik. Emellett takarékosabb erőforrásokat és még több “szabad ég” opciót ígérnek.

Jön a vadiúj Jeep Wrangler
Jön a vadiúj Jeep Wrangler

Persze lesz még több biztonsági asszisztens és egyéb technológiai fejlesztések, amikről egyelőre nem közöltek részleteket. Amit már a www.jlwranglerforums.com tudni vél, hogy lesz öt új szín: Nacho Clear Coat, Mojito! Clear Coat, Punk’n Metallic Clear Coat, Ocean Blue, Metallic Clear Coat és Sting-Gray Clear Coat.

De ami az autót eddig is eladta, az ikonikus külső és a terepjáró képességek nem változtak. Kicsit robosztusabb lett a Jeep a képek alapján, de a hosszú orr, a tipikus első sárvédő és fülke maradtak.

Jön a vadiúj Jeep Wrangler

You may also read!

forgalmi engedély

Elmob: bővíteni kellene a forgalmi engedélyt az elektromos járműveket azonosító legfőbb adatokkal

A Magyar Elektromobilitás Egyesület (Elmob) megfontolásra ajánlja az illetékes hatóságnak, hogy a forgalmi engedély adattartalmának legközelebbi felülvizsgálatakor bővítsék az

Read More...
Subaru Solterra

Öt csillagos törésteszt a pofás Subaru Solterra-nak – videóval

A Subaru Solterra európai változata öt csillagos minősítést ér el az Euro NCAP biztonsági tesztjén. Ez a Subaru 10.

Read More...
BMW i7

Gyönyörű fotók a BMW i7-ről műkedvelőknek

A vadonatúj BMW i7-es magyarországi piaci bevezetése alkalmából egy különleges fotósorozat készült az Operában az elektromos luxuslimuzinról, mely a

Read More...