Képekben a SEMA Tuning Show-ról

In hír
SEMA Tuning Show

Idén is megrendezésre került Las Vegasban a SEMA (Speciális Alkatrész Piac Szövetség) Tuning Show, ahol az FCA bőven képviseltette magát. A Jeep Wrangler lett a kiállítás „Legforróbb 4X4 SUV”-ja.

A RAM pickup a „Legforrób pickup” címért zajló versengésben végzett elől, míg a „Legforróbb szedán” kategóriában a Dodge Chargert értékelték.  A fő szempont az átépíthetőség, tuningolhatóság volt. Vagyis hogy mennyire szolgál az autó jó alapul egy customizációhoz, illetve milyen a tuning alkatrészek kínálata.

„A customizáció kulcsfontosságú, hogy növeljük a vevők elégedettségét és márkahűségét. A SEMA díjak, amit a Jeep Wrangler, a RAM Truck és a Dodge márkák kaptak – jól mutatják a szenvedélyt, amit a márkáink kiváltanak.” -mondta Pietro Gorlier, az Alkatrész és Szolgáltatás részleg (Mopar – FCA) vezetője.

A számtalan tuningolt autó és tuning alkatrész között kitünt a Mopar motor kitje. A Mopar 6.2 liter feltöltött Crate HEMI Motor Kit – aminek a beceneve “Hellcrate” – beépítésével 707 lóerő lesz a végeredmény.

Egy ilyen kiállítás jól mutatja, mennyivel előrébb járnak a tuning területén az USA-ban, bár már a tengeren innen is nyiladozik ez az ágazat. Érdemes végignézni a képeket:

SEMA Tuning Show

SEMA Tuning Show

SEMA Tuning Show

 

SEMA Tuning Show

SEMA Tuning Show

SEMA Tuning Show

SEMA Tuning Show

SEMA Tuning Show

SEMA Tuning Show

You may also read!

Tragacsot vegyenek

Folytatódik a ritka járművekre vadászó család története

A Viasat Explore kalandcsatornán immár 4. évadába kezd a népszerű dokureality, a Tragacsot vegyenek! A sorozat a Mathewson-család autók körül forgó

Read More...
keresletnövekedés villanyautókra

Több mint 20%-os keresletnövekedés villanyautókra

Bár a magánszemélyek, a taxisok és a mezőgazdasági gépeket üzemeltetők még mindig a 480 forintos hatósági áron tankolhatnak, a

Read More...
olcsóbb benzin

Pénteken csökken a benzin piaci ára

Pénteken tovább csökken a 95-ös benzin ára, ami egy igen különös jelenség üzemanyaghiányos helyzetben. A csökkenés mértéke bruttó 8

Read More...