Képekben a SEMA Tuning Show-ról

In hír
SEMA Tuning Show

Idén is megrendezésre került Las Vegasban a SEMA (Speciális Alkatrész Piac Szövetség) Tuning Show, ahol az FCA bőven képviseltette magát. A Jeep Wrangler lett a kiállítás „Legforróbb 4X4 SUV”-ja.

A RAM pickup a „Legforrób pickup” címért zajló versengésben végzett elől, míg a „Legforróbb szedán” kategóriában a Dodge Chargert értékelték.  A fő szempont az átépíthetőség, tuningolhatóság volt. Vagyis hogy mennyire szolgál az autó jó alapul egy customizációhoz, illetve milyen a tuning alkatrészek kínálata.

„A customizáció kulcsfontosságú, hogy növeljük a vevők elégedettségét és márkahűségét. A SEMA díjak, amit a Jeep Wrangler, a RAM Truck és a Dodge márkák kaptak – jól mutatják a szenvedélyt, amit a márkáink kiváltanak.” -mondta Pietro Gorlier, az Alkatrész és Szolgáltatás részleg (Mopar – FCA) vezetője.

A számtalan tuningolt autó és tuning alkatrész között kitünt a Mopar motor kitje. A Mopar 6.2 liter feltöltött Crate HEMI Motor Kit – aminek a beceneve “Hellcrate” – beépítésével 707 lóerő lesz a végeredmény.

Egy ilyen kiállítás jól mutatja, mennyivel előrébb járnak a tuning területén az USA-ban, bár már a tengeren innen is nyiladozik ez az ágazat. Érdemes végignézni a képeket:

SEMA Tuning Show

SEMA Tuning Show

SEMA Tuning Show

 

SEMA Tuning Show

SEMA Tuning Show

SEMA Tuning Show

SEMA Tuning Show

SEMA Tuning Show

SEMA Tuning Show

You may also read!

Mi történik, ha egy autó falnak ütközik 150 km/h sebességgel?

A mérnökök világszerte törésteszteket végeznek az autókon, vizsgálják a törés, sérülés mértékét és az utasok védelmét. Ezekkel a tesztekkel

Read More...

Újraindul a Moszkvics gyártása

A nyugati autógyártók teljesen elengedték Oroszország autóiparát az Ukrán invázió után. A szankciók miatt az orosz vállalatok nehezen tudják

Read More...
autót 150 ezerért

Autót 150 ezerért? Ne már!

Autót venni szerintem élvezetes dolog. De 150.000 forintért? Á, inkább spórolj még, vagy vegyél fel hitelt! Hitelt? Kösz,nem! Hátha

Read More...