Képekben a SEMA Tuning Show-ról

In hír
SEMA Tuning Show

Idén is megrendezésre került Las Vegasban a SEMA (Speciális Alkatrész Piac Szövetség) Tuning Show, ahol az FCA bőven képviseltette magát. A Jeep Wrangler lett a kiállítás „Legforróbb 4X4 SUV”-ja.

A RAM pickup a „Legforrób pickup” címért zajló versengésben végzett elől, míg a „Legforróbb szedán” kategóriában a Dodge Chargert értékelték.  A fő szempont az átépíthetőség, tuningolhatóság volt. Vagyis hogy mennyire szolgál az autó jó alapul egy customizációhoz, illetve milyen a tuning alkatrészek kínálata.

„A customizáció kulcsfontosságú, hogy növeljük a vevők elégedettségét és márkahűségét. A SEMA díjak, amit a Jeep Wrangler, a RAM Truck és a Dodge márkák kaptak – jól mutatják a szenvedélyt, amit a márkáink kiváltanak.” -mondta Pietro Gorlier, az Alkatrész és Szolgáltatás részleg (Mopar – FCA) vezetője.

A számtalan tuningolt autó és tuning alkatrész között kitünt a Mopar motor kitje. A Mopar 6.2 liter feltöltött Crate HEMI Motor Kit – aminek a beceneve “Hellcrate” – beépítésével 707 lóerő lesz a végeredmény.

Egy ilyen kiállítás jól mutatja, mennyivel előrébb járnak a tuning területén az USA-ban, bár már a tengeren innen is nyiladozik ez az ágazat. Érdemes végignézni a képeket:

SEMA Tuning Show

SEMA Tuning Show

SEMA Tuning Show

 

SEMA Tuning Show

SEMA Tuning Show

SEMA Tuning Show

SEMA Tuning Show

SEMA Tuning Show

SEMA Tuning Show

You may also read!

árpád hídi baleset

Mi akadályozhatta volna meg az Árpád hídi balesetet?

Az utóbbi tíz év alatt meghétszereződött a 180 kW-nál erősebb autók száma hazánkban, írja a Bank360.hu. Az ilyen autókkal

Read More...
drágább üzemanyag

Péntek előtt tankoljunk!

Nincs megállás az üzemanyagárakban. A benzin és a gázolaj nagykereskedelmi ára is emelkedik péntektől, ami várhatóan a kutakon lévő

Read More...
Lexus LC 500

Ihletett különkiadás készült a legszebb Lexusból

Inspiration Series: így nevezi az LC 500 kupé és kabrió szigorúan limitált példányszámban készülő különkiadását a Lexus. Aki helyet

Read More...
Verified by MonsterInsights