Mennyibe kerül a 2018-as Infiniti QX80 luxus SUV az USA-ban?

In bemutató
Infiniti QX80 luxus SUV

A Nissan Patrol alapú Infiniti QX80 nem lett kisebb, de a QX80 Monograph koncepciót követve emészthetőbb lett a forma, szerintem jól néz ki. A márka igazi zászlóshajója tényleg gyorsnaszád méretű. És a cirkáláshoz minden luxust biztosít.

Infiniti QX80 luxus SUV

A külső annyiban változott, hogy új az autó eleje és hátulja, és ez nagyon előnyére válik. Formásabb lett a nagy hűtőmaszk és a lámpák, illetve a lökhárító is.

Infiniti QX80 luxus SUV

Hátul is sokkal formásabb, nem annyira távol-keleti a forma. Szélesebb, robosztusabb a lökhárító és a középső keskeny rész is kitágult, szebb lett.

Infiniti QX80 luxus SUV

Újak a 20 és 22 colos alufelnik. Van három új fényezés: Moonstone White, Mineral Black and Champagne Quartz.

Lett még okos hátsó tükőr a Deluxe Technology Package részeként, és finomítottak a fejedelmi bensőn.

Infiniti QX80 luxus SUV

A hét vagy nyolc személyes SUV hatalmas beltere kézimunkával készített minőségi anyagokkal van felékesítve. Az előd néhol picit bazáriasságát sikerült teljesen kiírtani.

Infiniti QX80 luxus SUV

A biztonságról ütközés megelőző rendszer, holttér figyelő, adaptív tempomat, követési távolság asszisztens, sáv tartó automatika és még számos segéd gondoskodik.

A luxus SUV elérhető hátsó  és összkerék hajtással. A bőséges 400 lóerőről pedig egy 5.6 literes V8-as gondoskodik. Az összkerekes változat hajtása lehet Auto, 4H és 4L állásban. És hogy mennyit kell leszurkolni, hogy a hatalmas orr irányát mi, vagy a sofőrünk szabja meg?

 

QX80                    5.6 liter V8 / 2WD            64,750 USD

QX80 4WD          5.6 liter V8 / 4WD            67,850 USD

You may also read!

rally 2022 felfedezettje

Egy álmot élek meg!

Tegnap volt az Érd Arénában a Magyar Rally Országos Bajnokság 2022 Díjkiosztó Ünnepsége, ahol kategóriádban 3. helyen zártad a

Read More...
olcsóbb üzemanyag

Szerdától ismét csökkennek az üzemanyagárak

A novemberi hónap utolsó napján is csökkennek a hazai üzemanyagárak. A beszerzési árat tekintve a benzin bruttó 11 forinttal

Read More...
BMW 3.0 CSL

Az 50 éves BMW M Gmbh a BMW 3.0 CSL-lel ünnepel

A limitált verzióból 50 darab készül három hónap alatt gondos odafigyeléssel, sok kézi munkával. Az utastér szénszál-erősítésű műanyagból készül

Read More...