Mennyibe kerül a 2018-as Infiniti QX80 luxus SUV az USA-ban?

In bemutató
Infiniti QX80 luxus SUV

A Nissan Patrol alapú Infiniti QX80 nem lett kisebb, de a QX80 Monograph koncepciót követve emészthetőbb lett a forma, szerintem jól néz ki. A márka igazi zászlóshajója tényleg gyorsnaszád méretű. És a cirkáláshoz minden luxust biztosít.

Infiniti QX80 luxus SUV

A külső annyiban változott, hogy új az autó eleje és hátulja, és ez nagyon előnyére válik. Formásabb lett a nagy hűtőmaszk és a lámpák, illetve a lökhárító is.

Infiniti QX80 luxus SUV

Hátul is sokkal formásabb, nem annyira távol-keleti a forma. Szélesebb, robosztusabb a lökhárító és a középső keskeny rész is kitágult, szebb lett.

Infiniti QX80 luxus SUV

Újak a 20 és 22 colos alufelnik. Van három új fényezés: Moonstone White, Mineral Black and Champagne Quartz.

Lett még okos hátsó tükőr a Deluxe Technology Package részeként, és finomítottak a fejedelmi bensőn.

Infiniti QX80 luxus SUV

A hét vagy nyolc személyes SUV hatalmas beltere kézimunkával készített minőségi anyagokkal van felékesítve. Az előd néhol picit bazáriasságát sikerült teljesen kiírtani.

Infiniti QX80 luxus SUV

A biztonságról ütközés megelőző rendszer, holttér figyelő, adaptív tempomat, követési távolság asszisztens, sáv tartó automatika és még számos segéd gondoskodik.

A luxus SUV elérhető hátsó  és összkerék hajtással. A bőséges 400 lóerőről pedig egy 5.6 literes V8-as gondoskodik. Az összkerekes változat hajtása lehet Auto, 4H és 4L állásban. És hogy mennyit kell leszurkolni, hogy a hatalmas orr irányát mi, vagy a sofőrünk szabja meg?

 

QX80                    5.6 liter V8 / 2WD            64,750 USD

QX80 4WD          5.6 liter V8 / 4WD            67,850 USD

You may also read!

Peugeot 205

Negyven éves a Peugeot 205

Minden nagy kultúrközösség történetében szerepel egy mitikus alak, aki megmenti népét a fenyegető hanyatlástól, és kiutat mutat a viszontagságok

Read More...
Rebenland Rallye

Mesébe illő környezetben

Nehéz, de annál izgalmasabb ausztriai versenyen van túl a Solid Racing Team Ladás párosa, a Kállai Tamás – Szilassy

Read More...
olcsóbb gázolaj

Péntektől olcsóbb lesz a gázolaj nagyker ára

A Brent olaj árának zuhanása kapcsán nagyobb mértékű üzemanyagár csökkenésre számítottunk, de lássuk a tényeket. Péntektől a benzin nagykereskedelmi

Read More...