Mennyibe kerül a 2018-as Infiniti QX80 luxus SUV az USA-ban?

In bemutató
Infiniti QX80 luxus SUV

A Nissan Patrol alapú Infiniti QX80 nem lett kisebb, de a QX80 Monograph koncepciót követve emészthetőbb lett a forma, szerintem jól néz ki. A márka igazi zászlóshajója tényleg gyorsnaszád méretű. És a cirkáláshoz minden luxust biztosít.

Infiniti QX80 luxus SUV

A külső annyiban változott, hogy új az autó eleje és hátulja, és ez nagyon előnyére válik. Formásabb lett a nagy hűtőmaszk és a lámpák, illetve a lökhárító is.

Infiniti QX80 luxus SUV

Hátul is sokkal formásabb, nem annyira távol-keleti a forma. Szélesebb, robosztusabb a lökhárító és a középső keskeny rész is kitágult, szebb lett.

Infiniti QX80 luxus SUV

Újak a 20 és 22 colos alufelnik. Van három új fényezés: Moonstone White, Mineral Black and Champagne Quartz.

Lett még okos hátsó tükőr a Deluxe Technology Package részeként, és finomítottak a fejedelmi bensőn.

Infiniti QX80 luxus SUV

A hét vagy nyolc személyes SUV hatalmas beltere kézimunkával készített minőségi anyagokkal van felékesítve. Az előd néhol picit bazáriasságát sikerült teljesen kiírtani.

Infiniti QX80 luxus SUV

A biztonságról ütközés megelőző rendszer, holttér figyelő, adaptív tempomat, követési távolság asszisztens, sáv tartó automatika és még számos segéd gondoskodik.

A luxus SUV elérhető hátsó  és összkerék hajtással. A bőséges 400 lóerőről pedig egy 5.6 literes V8-as gondoskodik. Az összkerekes változat hajtása lehet Auto, 4H és 4L állásban. És hogy mennyit kell leszurkolni, hogy a hatalmas orr irányát mi, vagy a sofőrünk szabja meg?

 

QX80                    5.6 liter V8 / 2WD            64,750 USD

QX80 4WD          5.6 liter V8 / 4WD            67,850 USD

You may also read!

Peugeot 408

Üveggömbbe zárt Peugeot 408 : Nem győzzük kapkodni a fejünket!

 Nemcsak forog, de forgás közben különböző szögekből mutatja meg az új Peugeot 408-at az az átlátszó üveggömb, amely ugyanolyan

Read More...
hivatásos sofőrök

Kiöregedőben vannak a hivatásos sofőrök, várják a fiatalokat

Mi lehet vonzó a kamionozásban a nagy fizetés mellett? Magyarországon sok szakma küzd a munkaerőhiány problémájával, nem kivétel ez alól

Read More...
okoszebra

Véget ért a nagy okoszebra-szavazás: több ezer szavazatot gyűjtött a győztes város

Hamarosan újabb magyar várost tesz biztonságosabbá a Generali a Biztonságért Alapítvány: a Generali alapítványa által indított és a Pearl

Read More...