Magyarországon is bemutatkozott az új BMW X3

In bemutató
új BMW X3

Mádon és a Tokaj-Hegyalja dombjain mutták be a BMW X3 harmadik generációját. A külsőt tekintve nagyobb lett a hűtőmaszk és hatszögű a ködlámpa. Hátul a háromdimenziós hatású, opcionálisan LED-es lámpák és a meredeken lejtő légterelő szárny, illetve a dupla kipufogóvég újdonság.

új BMW X3

A futómű sportosabb, de egyben kényelmesebb is lett. Rendelhető M sportfutóművel és dinamikus lengéscsillapítás-szabályzással(DDC) is.

A motorválaszték három benzinesből és két dízelből áll. Újdonság az M Performance benzines, az M40i, ami 360 lóerőt ad le.

Sikerült 55 kg súlycsökkentést elérni a motortérben és a futóműben alkalmazott aluminium alkatrészek segítségével. Illetve a légellenálási alaktényezője 0,29 lett, ami nagyon jó érték.

Számos intelligens vezetést támogató rendszert foglal magába a félig automatizált járművezetésre összpontosító BMW Personal CoPilot.

És végül az árak (bruttó Ft):

  • BMW X3 xDrive 20i: 13 350 000,-
  • BMW X3 xDrive 30i: 15 900 000,-
  • BMW X3 M40i: 20 050 000,-
  • BMW X3 xDrive 20d: 14 250 000,-
  • BMW X3 xDrive 30d: 17 000 000,-

You may also read!

SKODA ENYAQ iV frissítés

Nem túl elegánsan frissítik a SKODA ENYAQ iV-ot

A Skoda frissíti a már ügyfeleknél lévő Skoda ENYAQ-okat az új ME3 szoftver verzióval. Ez az optimalizált akku menedzsmenttel

Read More...
drágább üzemanyag

Szerdától emelkedik az üzemanyag piaci ára

Szerdától a benzin és a gázolaj piaci ára is emelkedni fog. A benzin esetében ez bruttó 3 forintot jelent

Read More...
Tragacsot vegyenek

Folytatódik a ritka járművekre vadászó család története

A Viasat Explore kalandcsatornán immár 4. évadába kezd a népszerű dokureality, a Tragacsot vegyenek! A sorozat a Mathewson-család autók körül forgó

Read More...