Jönnek a BMW M modellek exkluzív márkakereskedései

In hír
BMW M modellek exkluzív márkakereskedései

A bajor prémiumgyártó leggyorsabb négykerekűi világszerte egyre több bemutatóteremben ejtik ámulatba a vezetés szerelmeseit.

A nagyteljesítményű gépkocsik iránt évről évre nagyobb érdeklődés mutatkozik, amellyel párhuzamosan az ügyfelek elvárásai is rendre újabb szintet lépnek. Modellpalettája folyamatos fejlesztése mellett a BMW M divízió ezért világszerte egyre több bemutatóteremmel igyekszik kielégíteni az egyre változatosabb piaci igényeket. Az elmúlt négy évben a BMW M GmbH által hitelesített márkakereskedések száma világszerte mintegy megduplázódott és ezzel több mint 850 tagúra bővült. Az első exkluzív bemutatóterem a Szingapúrban most megnyílt „Performance Munich Autos” márkakereskedés, ahol az ügyfeleket a BMW M és BMW M Performance modellek mellett egyedülálló BMW M atmoszféra fogadja.

„A BMW M GmbH fennállása 45. születésnapját ünnepli, a divízió termékeit övező népszerűség pedig töretlen. Globális értékesítéseink tekintetében a 2017-es esztendő történelmi rekorddal ért fel, hiszen egy naptári éven belül most először adtunk el nyolcvanezernél több autót. A 80 795 darab modell 19,1 százalékkal múlja felül a BMW M divízió 2016-os mutatóját, az évtized végére pedig célunk, hogy e tekintetben átlépjük a százezres értékesítési határszámot” – nyilatkozta a szingapúri bemutatóterem megnyitója kapcsán Peter Quintus, a BMW M GmbH értékesítésért és márkamarketingért felelős alelnöke.

„Az új márkakereskedés a BMW M divízió lendületes karakterét tükrözi és a legexkluzívabb ügyfél-igényeknek is maradéktalanul eleget tesz” – tette hozzá Paul de Courtois, a BMW Group ázsiai regionális központjának ügyvezető igazgatója.

BMW M modellek exkluzív márkakereskedései

Performance Munich Autos

A 4 500 négyzetméternyi területen elterülő „Performance Munich Autos” márkakereskedésben a BMW M2 Coupé, a BMW M3 sportlimuzin, a BMW M4 Coupé és a BMW M4 Cabrio, az új BMW M5 sportlimuzin, a BMW M6 Gran Coupé és a BMW M6 Cabrio, valamint a BMW X5 M és a BMW X6 M modellek mellett a széleskörű BMW M Performance paletta két tagja, nevezetesen a BMW M760Li xDrive limuzin és a BMW X6 M50d is teljes életnagyságban várja a látogatókat. Az Individual Lounge elnevezésű szobában az ügyfelek a legapróbb részletekig megtervezhetik egyedi négykerekűjüket, amelyben kézbe vehető szín- és anyagminták, külső és belső kiegészítők, valamint számos bőrkárpitozási lehetőség is a segítségükre van.

Az újautó-átvétel felejthetetlen élményéről a Delivery Suite elnevezésű, exkluzív átadószoba gondoskodik, amely a szükséges aláírások után félhomályban fogadja a bajor prémiumgyártó ügyfelét. Autó-átadás előtt a BMW M divízió egy személyre szóló videóban gratulál a vásárláshoz, amely üzenetet a vásznon a konkrét modell termékismertetője követ. A néhány perces vetítés után a szoba hangulatvilágítása fokozatosan felkapcsol, mígnem minden fénysáv a középen álló gépkocsira irányul. Az átvételt követően az ügyfél maga vezetheti ki új kedvencét az átadószobából, és így a márkakereskedésből.

A Szingapúrban megnyílt exkluzív bemutatóterem a BMW Group márkakereskedésekkel szemben támasztott jövőbeni, szigorú kritériumait és a BMW M GmbH exkluzív világának sajátosságait egyesíti. A merőben új vásárlási élményt a luxus kategóriájú bútorok és berendezések, az exkluzív kiegészítőkkel felszerelt, teljes életnagyságban megtekinthető modellpaletta, a megannyi innovatív digitális eszköz, a maximálisan felkészült személyzet és a Virtual Product Presentation (VPP) elnevezésű, tökéletesen precíz virtuális termékbemutató együttesen garantálja. A kifejezetten táblagépekre lefejlesztett BMW M Mobile Customiser App okoskészülék-alkalmazás segítségével eközben az egyedi gépkocsi összeállítása is magával ragadó élmény: a bemutatóteremben az ügyfeleknek lehetőségük van vezeték nélkül átküldeni az alkalmazás képét egy nagyfelbontású képernyőre, ahol újra és újra körbenézhetik a megálmodott modell részletpontos, valósághű mását – miközben a színeket, az anyagokat, a kiegészítőket, illetve a BMW M és BMW M Performance modellekre szabott felszereltségi opciókat bármelyik pillanatban lecserélhetik.

„A szingapúri márkakereskedés úttörő a maga nemében, amelyet hamarosan újabb hasonló bemutatótermek követnek, a BMW M GmbH által hitelesített márkakereskedések száma pedig még tovább nő” – zárta gondolatait Peter Quintus.

 

You may also read!

KIA EV9

A KIA új zászlóshajója, a letaglózó EV9

A héten mutatkozott be a KIA EV9, a márka új teljesen elektromos zászlóshajója. A dizájnt nagyon érzik mostanában a

Read More...
üzemanyag ár

Péntektől csökken a gázolaj, drágul a benzin nagyker ára

Pénteken újabb üzemanyagár változás jön, hasonlóan ellentétes irányú, mint a mai napra bejelentett.  A benzin beszerzési ára bruttó 8 forinttal

Read More...
rali szimulátor bajnokság

340 elrajtolt versenyző az idei első rali szimulátor bajnoki futamon

Negyedik szezonját kezdte meg a Hungarian Virtual Dirt Rally 2.0 Championship 2023. Ez az a bajnokság, amit a covid

Read More...
Verified by MonsterInsights