Blue Fleet Audit és stabilitás a Business Lease-nél

In Ajánló
Blue Fleet Audit és stabilitás a Business Lease-nél

5%-os növekedést ért el 2018 első negyedévében a járműlízinggel, flottamenedzsmenttel és mobilitási szolgáltatásokkal foglalkozó Business Lease Hungary Kft. autóflottájának mérete a három hónappal ezelőtti eredményhez képest. A vállalat továbbá egy újfajta analitikus flottavizsgálattal várja ügyfeleit Blue Fleet Audit néven, mely a flották üzemeltetési költségeit és a károsanyag-kibocsátását hivatott csökkenteni.

 

“Passion for mobility szlogenünk kiválóan összegzi a Business Lease ügyfélközpontú filozófiáját, és nem titok, hogy ez a kulcsa a cég folyamatos stabilitásának is, hiszen ennek a szemléletnek köszönhetően sikerült egy erős bizalmi alapokra épülő, tartós kapcsolatrendszert kialakítani ügyfeleinkkel és partnereinkkel Magyarországon is” – mondta Trybek Gábor, a Business Lease Hungary Kft. kereskedelmi igazgatója. „Legyen szó személyre szabott vezetéstechnikai képzésről, egyedi logisztikai megoldásokról, vagy akár az új költségcsökkentő Blue Fleet Audit szolgáltatásunkról, minden innovációnk célja ügyfeleink további elégedettsége, és stabil működésünk biztosítása.”

 

Blue Fleet Audit

 

Az aktuális benzin-dízel trendekre is választ ad a Business Lease új analitikus flottavizsgálati módszere. A Blue Fleet Audit célja, hogy az ügyfelek egyszerre csökkenthessék flottájuk üzemeletetési összköltségét (TCO), valamint a járművek károsanyag-kibocsátását (CO2) is, a mobilitási igények figyelembe vételével. A Blue Fleet Audit során egy teljeskörű, valós adatokon alapuló adatbányászatot követően kiértékelik az eredményeket, és egy optimalizált arányt javasolnak a flotta benzin, dízel, hibrid és elektromos meghajtásának megoszlására, mellyel az ügyfelek jelentős összeget takaríthatnak meg és jobban kímélhetik környezetüket is.

 

„Blue Fleet Audit szolgáltatásunk leginkább a felső vezetők körében népszerű, hiszen az adatok összegzése során mindent jól átláthatóan számszerűsítünk, hogy a számukra legoptimálisabb megoldást választhassák a TCO csökkentésére és a károsanyag-kibocsátás minimalizálására. Ráadásul ezt a szolgáltatásunkat a már 10 autós flottával rendelkező cégek is igénybe vehetik” – mondta Trybek Gábor.

 

 

Stabil működés és egyedi szolgáltatások

 

A stabil működésnek fontos részét képezik a rendszeres új egyedi szolgáltatások, melyek jelentős szerepet játszanak az ügyfelek elégedettségében. A Blue Fleet Audit mellett ilyen például a személyre szabott vezetéstechnikai képzés, melyet a Business Lease céges sofőrök számára biztosít, egy több ezer céges autó káreseményeit rögzítő adatbázis alapján. 2017 óta szintén elérhető a vállalat “Logisztikai megoldások” szolgáltatáscsomagja, amely kifejezetten kistehergépjárműveket vagy személyszállításra alkalmas kisbuszokat (max. 9 fő) lízingelő, vagy bérlő ügyfeleinek kínál előnyöket. A csomag kiemelt előnye a tervezhetőség, mely a fix havidíjnak köszönhetően megannyi szolgáltatást tartalmaz.

 

„A Business Lease Európában 26 évvel ezelőtt lépett a flottapiacra valódi alternatívaként és a korát megelőzve olyan egyéni és egyedi megoldásokat kínált mindig is, amelyek azelőtt nem voltak elérhetőek. A jól bevált, több mint negyed évszázados receptet alkalmazzuk Magyarországon is, vagyis mindig egyéni, cégreszabható innovációkkal járulunk hozzá ügyfeleink sikereihez, és ezáltal a stabilitásunk megőrzéséhez” – foglalta össze Trybek Gábor.

You may also read!

Mercedes-AMG GT R Roadster a biztosító szivárogtatott

Mercedes-AMG GT R Roadster – a biztosító szivárogtatott

Sokan várják a legújabb Mercedes-AMG csodák megjelenését. Megszokottak a kémfotók, előfordulnak gyári szivárogtatások, most érdekes módon egy német biztosítótársaság online kalkulátorából szivárogtak ki érdekes adatok.

Read More...
Hyundai Ioniq Plug-in hibrid modellfrissített változata

Itt a Hyundai Ioniq hibrid és Plug-in hibrid modellfrissített változata

Mi új a második genrációs IONIQ Hybrid és Plug-in-Hibrid-ben? A tovább fejlesztett Bluelink telematic szolgáltatás, a SmartSense aktív

Read More...
Fiat Panda Cross

A Fiat Panda Cross nyerte a brit 4X4 Magazine „2019 4X4-ese” díjat. De hogy a Mount Everestre is felment…

A Panda Cross zsinórban másodjára nyerte meg a 4X4 Magazin díját. Nagyon dicsérték a Panda Cross 4X4 motorjait,

Read More...

Leave a reply:

Mobile Sliding Menu