Megmutatták az első képeket az elektromos KIA NIRO-ról

In elektromos
KIA NIRO EV - mennyibe fog kerülni

A KIA a napokban mutatta be a dél-koreai Elektromos Jármű Expón a gyönyörű Dzsedzsu szigetén az elektromos NIRo-t. Az európai bemutató októberben lesz Párizsban. De aki vigyázó szemeit egy picit Párizsról Dél-Koreára vetette, az már megláthatta az elektromos KIA-t, aminek egyik fő paramétere a 450 km-es hatótáv, legalábbis ezt ígérik.

A Niro elődje a Las Vegasban megmutatott Niro EC Concept volt. Belül a NIRO 64 kWh-ás lítium-polymer akku csomagot hord és akár 450 km megtételére is képes lehet. A kisebb, 39,2 kWh-ás akksival a hatótáv csak 300 km körül alakul, ami azért – valljuk be – szintén nem kevés.

Elől a KIA-tól megszokott lezárt „hűtőmaszkot” látunk. Jópofa a vadászgép szerű nappalifény kialakítás. És az egész autó olyan kiásan vidám és dinamikus.

Az autót 2018 második felében Koreában már árulni is fogják.

elektromos KIA NIRO

You may also read!

Csodás Skodák a Silvrettán

Csodás Skodák a Silvrettán

Két ŠKODA is teljesítette a Silvretta Classic Rally Montafon 2018-as versenyét, a maga 650 km hosszával, alpesi körülmények

Read More...
új Opel Corsa GSi

Már kapható az új Opel Corsa GSi

Az első GSi Opel a Manta GSi volt. Ki ne emlékezne a Manta-Manta című filmre? Ki ne? Aki

Read More...
HONDA HR-V 2019

Itt vannak az első részletek a HONDA HR-V 2019-es változatáról

A Honda megmutatta a 2019-es HR-V-t. A megújult külsejű SUV nem a legszebb a piacon, de nem is

Read More...

Mobile Sliding Menu

Oldalunkon sütiket használunk a felhasználói élmény növelése érdekében. További információkat itt találhat. Elfogadom, Nem fogadom el
486