Megmutatták az első képeket az elektromos KIA NIRO-ról

In elektromos
KIA NIRO EV - mennyibe fog kerülni

A KIA a napokban mutatta be a dél-koreai Elektromos Jármű Expón a gyönyörű Dzsedzsu szigetén az elektromos NIRo-t. Az európai bemutató októberben lesz Párizsban. De aki vigyázó szemeit egy picit Párizsról Dél-Koreára vetette, az már megláthatta az elektromos KIA-t, aminek egyik fő paramétere a 450 km-es hatótáv, legalábbis ezt ígérik.

A Niro elődje a Las Vegasban megmutatott Niro EC Concept volt. Belül a NIRO 64 kWh-ás lítium-polymer akku csomagot hord és akár 450 km megtételére is képes lehet. A kisebb, 39,2 kWh-ás akksival a hatótáv csak 300 km körül alakul, ami azért – valljuk be – szintén nem kevés.

Elől a KIA-tól megszokott lezárt „hűtőmaszkot” látunk. Jópofa a vadászgép szerű nappalifény kialakítás. És az egész autó olyan kiásan vidám és dinamikus.

Az autót 2018 második felében Koreában már árulni is fogják.

elektromos KIA NIRO

You may also read!

Autóipari beruházás Érden

Érden építi fel új központját és tesztbázisát a járműipari AVL Autókut Kft.
Tovább bővíti magyarországi tevékenységét az AVL

Read More...
Mini ritkaság a kalapács alatt

Mini ritkaság a kalapács alatt

Egy szerencsés gyűjtő egy különleges Mini megszerzésével ünnepelheti a márka 60. születésnapját. A jövő hónapban árverésre kerülő Mini Cooper ritkaság egy igazi gyöngyszem.

Read More...
Nagyon megy az új Suzuki Jimny

Nagyon megy az új Suzuki Jimny

Bár még nem teszteltük, a nyugat-európai érdeklődők és a japán értékesítési adatok számát látva sikeres az új Suzuki Jimny.

Read More...

Leave a reply:

Mobile Sliding Menu