Megmutatták az első képeket az elektromos KIA NIRO-ról

In elektromos
KIA NIRO EV - mennyibe fog kerülni

A KIA a napokban mutatta be a dél-koreai Elektromos Jármű Expón a gyönyörű Dzsedzsu szigetén az elektromos NIRo-t. Az európai bemutató októberben lesz Párizsban. De aki vigyázó szemeit egy picit Párizsról Dél-Koreára vetette, az már megláthatta az elektromos KIA-t, aminek egyik fő paramétere a 450 km-es hatótáv, legalábbis ezt ígérik.

A Niro elődje a Las Vegasban megmutatott Niro EC Concept volt. Belül a NIRO 64 kWh-ás lítium-polymer akku csomagot hord és akár 450 km megtételére is képes lehet. A kisebb, 39,2 kWh-ás akksival a hatótáv csak 300 km körül alakul, ami azért – valljuk be – szintén nem kevés.

Elől a KIA-tól megszokott lezárt „hűtőmaszkot” látunk. Jópofa a vadászgép szerű nappalifény kialakítás. És az egész autó olyan kiásan vidám és dinamikus.

Az autót 2018 második felében Koreában már árulni is fogják.

elektromos KIA NIRO

You may also read!

KONNECT – A VW csoport új kampusza Tel Avivban

KONNECT – A VW csoport új kampusza Tel Avivban

KONNECT a VW csoport új kampusza Tel Avivban Hivatalosan is megnyitott a Konnect, a Volkswagen csoport új kampusza Tel-Avivban. Az ünnepélyes megnyitón Izrael részéről Eli Cohen gazdasági miniszter, míg a VW Group részéről az igazgatóság két prominens tagja vett részt.

Read More...
új Opel Corsa GSI

Kiderült, mit tud az új Opel Corsa GSI

Nyáron érkezik a Corsa GSI, amint korábban írtuk, az 1.4-es turbós motorral. De nem 140, hanem 150 lóerővel

Read More...
kínai autóimport

Felélénkülhet a kínai autóimport – Kína 15 %-ra mérsékeli az autók import vámját

Kína jelentősen mérsékelni fogja az autókat és alkatrészeiket sújtó vámot, nagyobb mozgásteret adva a nagy autógyáraknak a világ

Read More...

Leave a reply:

Mobile Sliding Menu