Június 15-én mutatkozik be LeMAns-ban a BMW 8 Coupe

In hír
BMW 8 Coupe

A BMW 2011 óta most először indul a Le Mans-ban. A rajtrácshoz két BMW M8 GTE versenyautó fog odaállni. Az esemény megnyitóján bemutatkozik élőben az új BMW 8 Coupe. A GTE versenyautók már bizonyítottak Belgiumban és az USA-ban is az előző futamokon.

Lesz majd BMW M850i xDrive Coupe is, amiben koncentrálódik a BMW mérnöki tudásának legjava. A gyönyörű GT új V8-as motorja, az intelligens összkerékhajtás, a hátsó diffizár, az aktív kormányzás, az adaptív M-es futómű mind elképesztő vezetési élményt ígér. Persze csak annak, aki meg tudja majd fizetni. A kezdő képen a háttérben már ott áll az utcai autó, persze csak árnyékban. Mindenesetre a vonalai gyönyörűek. A következő kép még a teszt időszakban készült az álcázott 8-asról.

 

BMW 8 Coupe

 

És hogy ne maradjunk szóvicc nélkül. Neked milyen autód van? Nekem 8 (as).

You may also read!

Autóipari beruházás Érden

Érden építi fel új központját és tesztbázisát a járműipari AVL Autókut Kft.
Tovább bővíti magyarországi tevékenységét az AVL

Read More...
Mini ritkaság a kalapács alatt

Mini ritkaság a kalapács alatt

Egy szerencsés gyűjtő egy különleges Mini megszerzésével ünnepelheti a márka 60. születésnapját. A jövő hónapban árverésre kerülő Mini Cooper ritkaság egy igazi gyöngyszem.

Read More...
Nagyon megy az új Suzuki Jimny

Nagyon megy az új Suzuki Jimny

Bár még nem teszteltük, a nyugat-európai érdeklődők és a japán értékesítési adatok számát látva sikeres az új Suzuki Jimny.

Read More...

Leave a reply:

Mobile Sliding Menu