Június 15-én mutatkozik be LeMAns-ban a BMW 8 Coupe

In hír
BMW 8 Coupe

A BMW 2011 óta most először indul a Le Mans-ban. A rajtrácshoz két BMW M8 GTE versenyautó fog odaállni. Az esemény megnyitóján bemutatkozik élőben az új BMW 8 Coupe. A GTE versenyautók már bizonyítottak Belgiumban és az USA-ban is az előző futamokon.

Lesz majd BMW M850i xDrive Coupe is, amiben koncentrálódik a BMW mérnöki tudásának legjava. A gyönyörű GT új V8-as motorja, az intelligens összkerékhajtás, a hátsó diffizár, az aktív kormányzás, az adaptív M-es futómű mind elképesztő vezetési élményt ígér. Persze csak annak, aki meg tudja majd fizetni. A kezdő képen a háttérben már ott áll az utcai autó, persze csak árnyékban. Mindenesetre a vonalai gyönyörűek. A következő kép még a teszt időszakban készült az álcázott 8-asról.

 

BMW 8 Coupe

 

És hogy ne maradjunk szóvicc nélkül. Neked milyen autód van? Nekem 8 (as).

You may also read!

KONNECT – A VW csoport új kampusza Tel Avivban

KONNECT – A VW csoport új kampusza Tel Avivban

KONNECT a VW csoport új kampusza Tel Avivban Hivatalosan is megnyitott a Konnect, a Volkswagen csoport új kampusza Tel-Avivban. Az ünnepélyes megnyitón Izrael részéről Eli Cohen gazdasági miniszter, míg a VW Group részéről az igazgatóság két prominens tagja vett részt.

Read More...
új Opel Corsa GSI

Kiderült, mit tud az új Opel Corsa GSI

Nyáron érkezik a Corsa GSI, amint korábban írtuk, az 1.4-es turbós motorral. De nem 140, hanem 150 lóerővel

Read More...
kínai autóimport

Felélénkülhet a kínai autóimport – Kína 15 %-ra mérsékeli az autók import vámját

Kína jelentősen mérsékelni fogja az autókat és alkatrészeiket sújtó vámot, nagyobb mozgásteret adva a nagy autógyáraknak a világ

Read More...

Leave a reply:

Mobile Sliding Menu