2019 Honda Pilot Facelift

In hír

A Honda bejelentette a 2019-es felújított Pilot árát és részleteit

Mától a márkakereskedésekben elérhető, alapára 32.445 dollár (kb. 9 millió Ft).

A 2019MY esetében a Honda nyolcüléses SUV-ja sokkal agresszívebb, LED-es fényszórókkal, a LED-es ködlámpákkal, a vékonyabb irányjelzőkkel és egy újratervezett ráccsal. A hátsó szélvédő új lámpatestekkel, lökhárítóval és krómozott ékezetekkel rendelkezik.

További új funkciók közé tartozik a Honda Sensing csomag a vezető és biztonsági rendszerek, valamint a frissített interfész az infotainment rendszer, amely már könnyebben használható. Az új infotainment rendszer nyolc hüvelykes érintőképernyős kijelzővel és olyan hangerőszabályzóval rendelkezik, amely jobb ergonómiát biztosít. Mint korábban, a rendszer az Android Car és az Apple CarPlay szoftverrel is elérhető.

Részletek

Első ízben az új Honda Pilot a Touring és az Elite beágyazott telematikai vezérlőegységét (TCU), valamint a vezeték nélküli telefon töltését és egy frissített hátsó szórakoztató rendszert kínálja. A TCU 90 napos / 3 GB ingyenes próbaverzióval érkezik.

A 2019-es Honda Pilot egy 3,5 literes V6-os, 280 lóerős és 355 NM nyomatékkal működik. Az LX, EX és EX-L modellek hatfokozatú automata sebességváltóval vannak ellátva, míg a Touring és az Elite modellek a kilenc sebességű autót kapják, amelyen finomítottak.

carscoops.com

You may also read!

Az új 2021-es Toyota Corolla Cross elmossa a ferdehátú és a terepjáró közötti különbségeket

Sokan úgy gondolják, hogy a SUV-okra nincs már akkora kereslet, mint korábban. Itt a bizonyíték, hogy igen is szüksége

Read More...

A Karma Automotive Európában terjeszkedik, pedig nem rég még a csődöt fontolgatták

A Karma Automotive bejelentette, hogy kiterjeszti európai üzleteit Németországban, Ausztriában és Svájcban. Az autógyártó már jelen van Hollandiában, Svédországban,

Read More...

Cupra el-Born a SEAT új autója nagyon vagány, de még nem sokat tudunk róla

Hivatalos sajtóközleményben hozták nyilvánosságra, mert egyes brit online autósoldalak már közzétették a képeket. Valamit nyilvánvalóan elhibáztak a vállalatnál, nem így

Read More...