Citroen Origins: Virtuális múzeum a múlt és jelen Citroen modelljeivel – fantasztikus élmény minden autókedvelőnek

In bemutató
Citroen Origins: Virtuális múzeum

A Citroën Origins (www.citroenorigins.hu) weboldal a Citroën gazdag örökségébe enged bepillantást. A látogatók elmerülhetnek a különböző korszakok emblematikus Citroën modelleinek részleteiben: 360° -os bemutató, autentikus hangok (motor, kürt,stb), korabeli katalógusok és érdekes információk teszik élményszerűvé az oldalon eltöltött időt.

Citroen Origins: Virtuális múzeum

 Olyannyira el lehet merülni a virtuális múzeum bejárásában, hogy akinek nincs legalább egy szabad órája, az ne is nyissa meg… Ahogy kiválasztunk egy modellt, a korban és stílusban hozzá illő zene szólal meg. Az igen tetszetős Citroen modellt körbe nézhetjük kívülről, belülről. És utána be is indíthatjuk. Én mondjuk először megnéztem az adatokat, főleg a motor jellemzőit. Ezek után még izgalmasabb volt meghallgatni az autó hangját. Azt gondolom, ez egy zseniális ötlet magas színvonalú kivitelezéssel. Nem csodálkoznék, ha több gyártó követné ezt. Sőt! Nem hogy nem csodálkoznék, hanem nagyon is örülnék!

Következzenek a részletek:

Citroen Origins: Virtuális múzeum
cx

A Citroën múltja tele van korszakalkotó modellekkel, amelyek rendkívül népszerűek voltak saját korukban, mára pedig legendássá váltak. Type A, Traction Avant, 2CV, Ami 6, DS, GS, CX, Xsara Picasso: a felsorolás csak egy kis szelete a márka rendkívül gazdag történelmének, amely látványos és rendhagyó formában fedezhető fel a citroenorigins.hu oldalon.

 

Citroen Origins: Virtuális múzeum
gs

A Citroën Origins egyfajta virtuális múzeum, amely 1919-től egészen napjainkig mutatja be a legendás Citroëneket. A szériamodellek mellett versenyautók és koncepcióautók egyaránt megtalálhatóak az oldalon. A látogató beülhet például egy ZX Rallye Raid vezetőülésébe, meghallgatja a 2CV sajátos motorhangját és elolvashatja a Méhari eredeti katalógusát.

 

Citroen Origins: Virtuális múzeum
zx rallye raid

Az oldal teljeskörű élményt nyújt a következő funkcióknak köszönhetően:

 

  • Virtuális bemutatóterem: az autó karosszériája és utastere 360° -ban tanulmányozható
  • Az adott modell hangjainak lejátszása: motorindítás és akár 3 további hangminta érhető el minden modellhez (kürt, irányjelző, kézifék, felfüggesztés, ajtók csukódása stb.)
  • Korabeli zenék: feledhetetlen dallamok az 50-es, 60-as, vagy a 70-es évekből, amelyek visszaviszik a látogatót abba az időbe, amelyben a bemutatott modellek az utakat rótták
  • Katalógusrészletek, fotók, videók, érdekességek és technikai adatok teszik színesebbé a modellek felfedezését

A Citroën Origins online kollekciója több mint 60 modellt tartalmaz és a lista tovább bővül a közeljövőben.  

Az oldal minden eszközön használható (PC, tablet, telefon) és világszerte elérhető.

 

http://citroenorigins.hu

You may also read!

Rebenlad Rally

Fogasy fantasztikus versennyel kezdett a Rebenland Rally-n


Nehéz, de jóhangulatú versenyen mutatkozott be Fogasy Gergely és Berendi Dávid a Ford Fiesta R5-tel.
Az osztrák

Read More...
Ha fúj a szél… az a kamiont felborító…

Ha fúj a szél… az a kamiont felborító…

Tudjuk a gyermekdalból, hogy majd József napján elmúlik a szél. Március 13-án viszont még olyan szél fújt Texas államban, hogy felborított egy kamiont. Mit tehetünk nagyon erős oldalszélben?

Read More...
Mercedes-AMG GT R Pro – Versenyre termett

Mercedes-AMG GT R Pro – Versenyre termett

A Mercedes-AMG GT R Pro a prémiumgyártó sportautói között a zászlóshajó. Az új modell már rendelhető az Egyesült Királyságban. A Pro jelzésből eredő ártöbbletből egy jól felszerelt prémiumkategóriás autót is vásárolhatnánk.

Read More...

Leave a reply: