A következő Alfa Romeo 8C 800 lóerővel érkezhet

In hír, izomautó

Szuper hibrid Alfa Romeo 8C

Dolgoznak az új Alfa Romeo 8C kialakításán: az Autó Magazin szerint szuper hibrid autó lesz, melynek teljesítménye utoléri a rivális Ferrarit. Sergio Marchionne megerősítette a 8C visszatérését júniusban, miközben a Fiat Chrysler (FCA) jövőbeni termékstratégiájáról beszélt,  de túl sok részletet nem árult el. Az előző generációs 8C-vel ellentétben az új autót középmotoros elrendezés jellemzi, nem pedig egy nagy, nehéz motor, amely az első kerekek felett lóg. Ezenkívül az új 8C szénszálas szerkezeti alátámasztást kap (monocoque), és ugyanazt a 2,9 literes V6-os kettős turbómotort használják, mint az Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio-ban.

Erős megjelenés és lenyűgöző teljesítmény

A jelenlegi formában, ez a motor hatalmas 500 lóerős teljesítményt nyújt, de bizonyos változtatások esetén a 8C-ben telepített, 600 LE-s teljesítmény is elérhető. Míg egy 600 lóerős, közepes teljesítményű Alfa Romeo lenyűgöző lenne, az olasz márka a jövőben tovább emeli a tétet, kiegészítve a belsőégésű motort egy 200 LE teljesítményű villanymotorral, így összesen 800 lóerőt kaphatunk. Ez így lényegesen több, mint a Ferrari jelenlegi középmotoros királya, a 488 Pista által kínált 710 lóerő. Az új 8C teljesítménye meglehetősen ütős és így 3 másodperc alatt érjük el a 100 km / óra sebességet. 

A pontos gyártási adatok még nincsenek tisztázva, de úgy gondolják, hogy kevesebb, mint 1000 db fog készülni belőle.

Forrás: carscoops.com

You may also read!

Sportos elegancia - Hyundai Ioniq plug-in hibrid teszt

Sportos elegancia – Hyundai Ioniq plug-in hibrid teszt

Teszteltük a Hyundai Ioniq plug-in hibrid modelljét. Megjelenésében elegáns, akinek úgy tetszik sportos, üzemében takarékos. Az egyetlen új plug-in hibrid 10 millió forintos ár alatt!

Read More...
MOL Limo

MOL Limo: prémium autóra prémium Hankook abroncsot – Sajtóközlemény

Budapest, 2018. december 13. – Ultranagy teljesítményű téli abroncsokat kaptak a MOL Limo Mercedes-Benz modelljei. A flotta prémium

Read More...
Euro NCAP 2018 – Az év legbiztonságosabb autói

Euro NCAP 2018 – Az év legbiztonságosabb autói

Az új Jeep Wrangler és a Fiat Panda kiábrándító eredményei után az Euro NCAP ma bejelentette, melyek az idei év legbiztonságosabb autói kategóriánként. Mindezt az Euro NCAP mértékadó, de vitatható értékelési szempontjainak alapján.

Read More...

Leave a reply:

Mobile Sliding Menu