Itt vannak az első részletek a HONDA HR-V 2019-es változatáról

In bemutató
HONDA HR-V 2019

A Honda megmutatta a 2019-es HR-V-t. A megújult külsejű SUV nem a legszebb a piacon, de nem is csúnya. Elölről a „Solid Wing Face” dizájn jellemzi magas fényű króm betétekkel. Az első lökhárítóban lejjebb kerültek a levegőbelépők és változott a ködlámpa, illetve ledes lett a nappali fény.

 

HONDA HR-V 2019
 

A magasabb felszereltségű modellek új 17 -es felnit kapnak, illetve dögösebb króm kipufogó véget. Az első és hátsó lámpák is ledesek, illetve a hátsó lámpák sötétítettek.

 

HONDA HR-V 2019
 

Az új HR-V-t nyolc féle színben kínálják. A Magic Seat ülések negyob kényelmet ígérnek, emellett az anyaghasználat is minőségibb lett.

Már a forgalmazás kezdetén, vagyis 2018 októberétől elérhető lesz a HR-V az 1.5-ös szívó benzinessel, ami 130 lóerőt és 155 Nm-t tud. A SUV gyorsulása ezzel a motorral 10,7 másodperc 100-ra 6 sebességes autómatával, ami azért tisztességes dinamika. A hőn szeretett CVT váltóval ez 11,2 másodperc. A gyártó 5,3 literes átlagfogyasztást ígér.

2019 tavaszától érkezik az 1.5L VTEC TURBO benzines és az 1.6L i-DTEC dízel erőforrás is.

 

HONDA HR-V 2019

You may also read!

Mercedes-AMG GT R Roadster a biztosító szivárogtatott

Mercedes-AMG GT R Roadster – a biztosító szivárogtatott

Sokan várják a legújabb Mercedes-AMG csodák megjelenését. Megszokottak a kémfotók, előfordulnak gyári szivárogtatások, most érdekes módon egy német biztosítótársaság online kalkulátorából szivárogtak ki érdekes adatok.

Read More...
Hyundai Ioniq Plug-in hibrid modellfrissített változata

Itt a Hyundai Ioniq hibrid és Plug-in hibrid modellfrissített változata

Mi új a második genrációs IONIQ Hybrid és Plug-in-Hibrid-ben? A tovább fejlesztett Bluelink telematic szolgáltatás, a SmartSense aktív

Read More...
Fiat Panda Cross

A Fiat Panda Cross nyerte a brit 4X4 Magazine „2019 4X4-ese” díjat. De hogy a Mount Everestre is felment…

A Panda Cross zsinórban másodjára nyerte meg a 4X4 Magazin díját. Nagyon dicsérték a Panda Cross 4X4 motorjait,

Read More...

Leave a reply:

Mobile Sliding Menu