Itt vannak az első részletek a HONDA HR-V 2019-es változatáról

In bemutató
HONDA HR-V 2019

A Honda megmutatta a 2019-es HR-V-t. A megújult külsejű SUV nem a legszebb a piacon, de nem is csúnya. Elölről a „Solid Wing Face” dizájn jellemzi magas fényű króm betétekkel. Az első lökhárítóban lejjebb kerültek a levegőbelépők és változott a ködlámpa, illetve ledes lett a nappali fény.

 

HONDA HR-V 2019
 

A magasabb felszereltségű modellek új 17 -es felnit kapnak, illetve dögösebb króm kipufogó véget. Az első és hátsó lámpák is ledesek, illetve a hátsó lámpák sötétítettek.

 

HONDA HR-V 2019
 

Az új HR-V-t nyolc féle színben kínálják. A Magic Seat ülések negyob kényelmet ígérnek, emellett az anyaghasználat is minőségibb lett.

Már a forgalmazás kezdetén, vagyis 2018 októberétől elérhető lesz a HR-V az 1.5-ös szívó benzinessel, ami 130 lóerőt és 155 Nm-t tud. A SUV gyorsulása ezzel a motorral 10,7 másodperc 100-ra 6 sebességes autómatával, ami azért tisztességes dinamika. A hőn szeretett CVT váltóval ez 11,2 másodperc. A gyártó 5,3 literes átlagfogyasztást ígér.

2019 tavaszától érkezik az 1.5L VTEC TURBO benzines és az 1.6L i-DTEC dízel erőforrás is.

 

HONDA HR-V 2019

You may also read!

485 kilométer a tisztán elektromos hajtású KIA e-Niro hatótávja

Kia e-Niro európai szabvány szerinti, vegyesüzemi hatótávja elérheti akár a 485 kilométert
A még 2018-ban az európai piacokon

Read More...

Az igazság a kopott gumiabroncsokról – Kopott gumi teszt


Vannak tanulmányok, amelyek fokozottan hangsúlyozzák a kopott abroncsok balesetveszélyességét, mielőbbi cseréjét, még más kutatások ennél jóval megengedőbbek,

Read More...
A Bentley folytatja a villamosítást

A Bentley folytatja a villamosítást

A Bentley mérnökök azon dolgoznak, hogy az új Continental GT sorozatot bővítsék egy nagy teljesítményű plug-in hibrid modellel. Így a márciusban bemutatott Bentayga mellett további hibriddel bővülne a környezetbarát luxuskínálat.

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu