Az új Nissan Leaf-ről mindent – videó

In elektromos, teszt

A 2018-as Nissan Leaf nem csak hogy méltó utódja elődjének, hanem egy sikersztori folytatása. Mi is kipróbálhattuk a remek és innovatív elektromos autót. Rajtam kívül Gajdos Tamás is tesztelte a Leafet, majd közösen beszélgettünk az autóról. El kell mondani, hogy az új Leaf nemcsak hatótávban (városban és országúton akár 260 km) és teljesítményben (150 lóerő és 320 Nm) fejlődött hatalmasat.

Az autó vezetési élménye is nagyságrendekkel jobb az elődnél. A külsőt szinte egy lapon sem lehet említeni a békalámpás Leaf-fel. A beltér minősége, dizájnja és anyaghasználata pedig szinten sokkal jobb, mint az előző modellé. Szóval következzenek a részletek, tapasztalatok. Tekintsék meg a videót:

 

 

You may also read!

Rebenlad Rally

Fogasy fantasztikus versennyel kezdett a Rebenland Rally-n


Nehéz, de jóhangulatú versenyen mutatkozott be Fogasy Gergely és Berendi Dávid a Ford Fiesta R5-tel.
Az osztrák

Read More...
Ha fúj a szél… az a kamiont felborító…

Ha fúj a szél… az a kamiont felborító…

Tudjuk a gyermekdalból, hogy majd József napján elmúlik a szél. Március 13-án viszont még olyan szél fújt Texas államban, hogy felborított egy kamiont. Mit tehetünk nagyon erős oldalszélben?

Read More...
Mercedes-AMG GT R Pro – Versenyre termett

Mercedes-AMG GT R Pro – Versenyre termett

A Mercedes-AMG GT R Pro a prémiumgyártó sportautói között a zászlóshajó. Az új modell már rendelhető az Egyesült Királyságban. A Pro jelzésből eredő ártöbbletből egy jól felszerelt prémiumkategóriás autót is vásárolhatnánk.

Read More...

Leave a reply: