Az új Nissan Leaf-ről mindent – videó

In elektromos, teszt

A 2018-as Nissan Leaf nem csak hogy méltó utódja elődjének, hanem egy sikersztori folytatása. Mi is kipróbálhattuk a remek és innovatív elektromos autót. Rajtam kívül Gajdos Tamás is tesztelte a Leafet, majd közösen beszélgettünk az autóról. El kell mondani, hogy az új Leaf nemcsak hatótávban (városban és országúton akár 260 km) és teljesítményben (150 lóerő és 320 Nm) fejlődött hatalmasat.

Az autó vezetési élménye is nagyságrendekkel jobb az elődnél. A külsőt szinte egy lapon sem lehet említeni a békalámpás Leaf-fel. A beltér minősége, dizájnja és anyaghasználata pedig szinten sokkal jobb, mint az előző modellé. Szóval következzenek a részletek, tapasztalatok. Tekintsék meg a videót:

 

 

You may also read!

Mercedes-AMG GT R Roadster a biztosító szivárogtatott

Mercedes-AMG GT R Roadster – a biztosító szivárogtatott

Sokan várják a legújabb Mercedes-AMG csodák megjelenését. Megszokottak a kémfotók, előfordulnak gyári szivárogtatások, most érdekes módon egy német biztosítótársaság online kalkulátorából szivárogtak ki érdekes adatok.

Read More...
Hyundai Ioniq Plug-in hibrid modellfrissített változata

Itt a Hyundai Ioniq hibrid és Plug-in hibrid modellfrissített változata

Mi új a második genrációs IONIQ Hybrid és Plug-in-Hibrid-ben? A tovább fejlesztett Bluelink telematic szolgáltatás, a SmartSense aktív

Read More...
Fiat Panda Cross

A Fiat Panda Cross nyerte a brit 4X4 Magazine „2019 4X4-ese” díjat. De hogy a Mount Everestre is felment…

A Panda Cross zsinórban másodjára nyerte meg a 4X4 Magazin díját. Nagyon dicsérték a Panda Cross 4X4 motorjait,

Read More...

Leave a reply:

Mobile Sliding Menu