Az új Nissan Leaf-ről mindent – videó

In elektromos, teszt

A 2018-as Nissan Leaf nem csak hogy méltó utódja elődjének, hanem egy sikersztori folytatása. Mi is kipróbálhattuk a remek és innovatív elektromos autót. Rajtam kívül Gajdos Tamás is tesztelte a Leafet, majd közösen beszélgettünk az autóról. El kell mondani, hogy az új Leaf nemcsak hatótávban (városban és országúton akár 260 km) és teljesítményben (150 lóerő és 320 Nm) fejlődött hatalmasat.

Az autó vezetési élménye is nagyságrendekkel jobb az elődnél. A külsőt szinte egy lapon sem lehet említeni a békalámpás Leaf-fel. A beltér minősége, dizájnja és anyaghasználata pedig szinten sokkal jobb, mint az előző modellé. Szóval következzenek a részletek, tapasztalatok. Tekintsék meg a videót:

 

 

You may also read!

485 kilométer a tisztán elektromos hajtású KIA e-Niro hatótávja

Kia e-Niro európai szabvány szerinti, vegyesüzemi hatótávja elérheti akár a 485 kilométert
A még 2018-ban az európai piacokon

Read More...

Az igazság a kopott gumiabroncsokról – Kopott gumi teszt


Vannak tanulmányok, amelyek fokozottan hangsúlyozzák a kopott abroncsok balesetveszélyességét, mielőbbi cseréjét, még más kutatások ennél jóval megengedőbbek,

Read More...
A Bentley folytatja a villamosítást

A Bentley folytatja a villamosítást

A Bentley mérnökök azon dolgoznak, hogy az új Continental GT sorozatot bővítsék egy nagy teljesítményű plug-in hibrid modellel. Így a márciusban bemutatott Bentayga mellett további hibriddel bővülne a környezetbarát luxuskínálat.

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu