Az új Nissan Leaf-ről mindent – videó

In elektromos, teszt

A 2018-as Nissan Leaf nem csak hogy méltó utódja elődjének, hanem egy sikersztori folytatása. Mi is kipróbálhattuk a remek és innovatív elektromos autót. Rajtam kívül Gajdos Tamás is tesztelte a Leafet, majd közösen beszélgettünk az autóról. El kell mondani, hogy az új Leaf nemcsak hatótávban (városban és országúton akár 260 km) és teljesítményben (150 lóerő és 320 Nm) fejlődött hatalmasat.

Az autó vezetési élménye is nagyságrendekkel jobb az elődnél. A külsőt szinte egy lapon sem lehet említeni a békalámpás Leaf-fel. A beltér minősége, dizájnja és anyaghasználata pedig szinten sokkal jobb, mint az előző modellé. Szóval következzenek a részletek, tapasztalatok. Tekintsék meg a videót:

 

 

You may also read!

Rallye2 Székesfehérvár Csomós Mixi

Csomós Mixi: Nem volt taktika, csak padlógáz!!!

Csomós Mixi és Nagy Attila Székesfehérváron sem feledte el az idei évre megfogalmazott taktikáját, de jócskán engedtek az elveikből. Gigászi csatákat vívtak, olykor-olykor meleg helyzetekbe keveredtek, de összességében jól sikerült a legutóbbi futamuk, hiszen meg tudták őrizni a vezető pozíciót a bajnokságban, három értékelésben is ezüstérmet szereztek a királyok városában.

Read More...
TAXi4 Székesfehérvár Rally Kronome Ákos

Gondok, felszabadultság, második hely

Interjú Kronome Ákos autóversenyzővel a TAXi4 Székesfehérvár Rally után.

Read More...
Folytatódik a Mustang Bullitt gyártása

Folytatódik a Mustang Bullitt gyártása

Sokat várt Európa a Ford Mustangra, a Ford azonban nem várta, hogy a Bullitt változat annyira sikeres lesz az öreg kontinensen. Most válaszul az európai vevők bizalmára a 2020-as modellévben is gyártani fogják.

Read More...

Leave a reply: