A TESLA rejtett praktikuma online rendelőknek

In elektromos, videó
TESLA rejtett praktikuma

Felhív a futár, hogy csomagot vitt, de senki sincs otthon? Egy londoni srác ötletes megoldása: „Várj egy kicsit és nyitom a csomagtartót!”

 

TESLA rejtett praktikuma

 

Ma már szinte bármit megvásárolhatunk online akár az okos telefonunkon, bárhol is vagyunk. Az átvétel már azonban nem ennyire egyszerű. A kiszállítást végző társaságok gyakran a határozottan alkalmatlan “9:00-18:00” óra közötti időpontot adják meg, ami nem feltétlenül jó azoknak, akik dolgoznak. Persze gyakran van módunk a szállítás átütemezésére, alternatív cím megadására, például szomszéd, vagy esetleg valami “biztonságos hely” a házon kívül. Ezek nem ideális megoldások.

A technológia fejlődése már ilyen esetekre is kínál megoldást, amint azt egy lelkes londoni Tesla tulajdonos az alábbi linken található videóban bemutatta.

https://www.driving.co.uk/video/tesla-owner-wasnt-home-receive-amazon-delivery-solution-genius/

Aidan O’Byrne készítette a fenti videót és a Facebook-on osztotta meg a következő megjegyzéssel: “Néha minden technikai eszköz megfelelően működik. Nem mindig, de néha …

Láthatjuk, hogy egy Amazon futár érkezik a bejárati ajtóhoz. Az intelligens videó-kaputelefonon egy tablet segítségével O’Byrne megnézhette ki áll az ajtaja előtt és még beszélgethetett is vele.

 

A TESLA rejtett praktikuma online rendelőknek

 

Ahelyett, hogy megkérte volna az Amazon kézbesítőjét, hogy hagyja a csomagokat valahol a kertben, O’Byrne arra kérte, hogy tegye azokat a Tesla csomagtartójába, és telefonján kinyitotta a kertben parkoló Tesla Model X csomagtartóját.

 

TESLA rejtett praktikuma

 

Miután az árukat berakta a futár, O’Byrne a telefonos alkalmazással becsukta és lezárta a csomagtartót, ahol biztonságosan tárolhatja a csomagokat, míg hazatér.

Több gyártó is kínálja vagy éppen fejleszti modelljeihez már a felhőalapú nyitás-zárás funkciót alkalmazáson keresztül. Az autó csomagtartójába szállított csomagokhoz hasonlómegoldáson az Amazon is dolgozik a Volvóval. A Teslával azonban nincs ilyen megállapodás, ez egyszerűen egy olyan vevő magánakciója volt, akinek megfelelő autója van a problémájának megoldásához. Igazán okos!

 

TESLA rejtett praktikuma

 

forrás: driving.co.uk

You may also read!

Mercedes-AMG GT R Roadster a biztosító szivárogtatott

Mercedes-AMG GT R Roadster – a biztosító szivárogtatott

Sokan várják a legújabb Mercedes-AMG csodák megjelenését. Megszokottak a kémfotók, előfordulnak gyári szivárogtatások, most érdekes módon egy német biztosítótársaság online kalkulátorából szivárogtak ki érdekes adatok.

Read More...
Hyundai Ioniq Plug-in hibrid modellfrissített változata

Itt a Hyundai Ioniq hibrid és Plug-in hibrid modellfrissített változata

Mi új a második genrációs IONIQ Hybrid és Plug-in-Hibrid-ben? A tovább fejlesztett Bluelink telematic szolgáltatás, a SmartSense aktív

Read More...
Fiat Panda Cross

A Fiat Panda Cross nyerte a brit 4X4 Magazine „2019 4X4-ese” díjat. De hogy a Mount Everestre is felment…

A Panda Cross zsinórban másodjára nyerte meg a 4X4 Magazin díját. Nagyon dicsérték a Panda Cross 4X4 motorjait,

Read More...

Leave a reply:

Mobile Sliding Menu