Lamborghini Urus Ferrari piros köntösben

In izomautó

Urus a Ferrari rivális

Ha van olyan SUV, amelynek nem kell szégyellni világos vörös vagy sárga külsejét, akkor az a Lamborghini Urus. Messze a leginkább agresszív megjelenésű és nagyteljesítményű crossover ami most elérhető.

Ezt a különleges példányt, a hollandiai Hengelo-ban fotózták. Nagyszerű benyomást kelt a Ferrari Red-ről, amelyet Lamborghini Rosso Marsnak nevez, és az Urus egyik fémes festési lehetősége.

Most már tudjuk, hogy a Ferrari közelgő SUV-ját nem a Bentley Bentayga versenytársaként tervezik, hanem az Urust veszik célba. De amikor az Urus egy ilyen jellegzetes, Ferrari-szerű színt visel az nagyon érdekes, már majdnem kicsit szemtelen is a tulajdonostól.

Amint a Ferrari rivális megmutatja az arcát (és nem lesz hamarosan), az Urus 4.0 literes iker turbófeltöltős V8-as motorjával küzdenek, ami 641 LE és 850 Nm nyomatékra képes. Egyenes szakaszon a Lamborghini SUV-ja 3,6 másodperc alatt 100 km/h sebességre kúszik, mielőtt elérné a  305 km/h max sebességet.

 

Te mit gondolsz erről a Lamborghini tulajdonos színválasztásáról? Ez a piros csak egy az Urus egyik leggyorsabban elérhető a Giallo Auge (sárga) és a Blue Eleos (kék) mellett.

Forrás: carscoops.com

You may also read!

Nyolc hónapja zsugorodik az európai újautó-piac


Látszik, hogy a bajok most a nagy nyugati piacokon vannak, így hiába is teljesít a mi régiónk még

Read More...
25. HELL Miskolc Rallye

Jó pörgős verseny volt! – Interjú Poczang Valér navigátorral a 25. HELL Miskolc Rallye után.
HELL Miskolc Rallye 2019. 05. 02. Parkánszki Balázs – Poczang Valér Lada 2105 Dynamic Rally Team

Read More...

Bemutatta a Volvo kínai tulajdonosa a saját hibrid SUV-ját


A kínai Geely egyre többször okoz kellemes meglepetést, egyre versenyképesebbnek tűnnek termékei a német, a japán és a

Read More...

Leave a reply: