Lamborghini Urus Ferrari piros köntösben

In izomautó

Urus a Ferrari rivális

Ha van olyan SUV, amelynek nem kell szégyellni világos vörös vagy sárga külsejét, akkor az a Lamborghini Urus. Messze a leginkább agresszív megjelenésű és nagyteljesítményű crossover ami most elérhető.

Ezt a különleges példányt, a hollandiai Hengelo-ban fotózták. Nagyszerű benyomást kelt a Ferrari Red-ről, amelyet Lamborghini Rosso Marsnak nevez, és az Urus egyik fémes festési lehetősége.

Most már tudjuk, hogy a Ferrari közelgő SUV-ját nem a Bentley Bentayga versenytársaként tervezik, hanem az Urust veszik célba. De amikor az Urus egy ilyen jellegzetes, Ferrari-szerű színt visel az nagyon érdekes, már majdnem kicsit szemtelen is a tulajdonostól.

Amint a Ferrari rivális megmutatja az arcát (és nem lesz hamarosan), az Urus 4.0 literes iker turbófeltöltős V8-as motorjával küzdenek, ami 641 LE és 850 Nm nyomatékra képes. Egyenes szakaszon a Lamborghini SUV-ja 3,6 másodperc alatt 100 km/h sebességre kúszik, mielőtt elérné a  305 km/h max sebességet.

 

Te mit gondolsz erről a Lamborghini tulajdonos színválasztásáról? Ez a piros csak egy az Urus egyik leggyorsabban elérhető a Giallo Auge (sárga) és a Blue Eleos (kék) mellett.

Forrás: carscoops.com

You may also read!

EU forrás EU áramforrásra – Európa visszavág

EU forrás EU áramforrásra – Európa visszavág


Trump elnök kereskedelmi háborúját sokan bírálják az Európai politikusok közül. Macron elnök most mégis hasonlót lépett, diszkréten

Read More...
A Kia elektromos küldetése

A Kia elektromos küldetése

A Kia Motors Europe a World Shopperrel együttműködve Észak-Európa legfejlettebb elektromos autó piacait járja be. Mindezt az „Elektromos Küldetés” címén, hogy még jobban megismerje az elektromos autózás európai trendjeit.

Read More...
Suzuki Jimny Black Bison – Bárány farkasbőrben

Suzuki Jimny Black Bison – Bárány farkasbőrben

A Suzuki Jimny Black Bison nem is tuning, hanem egy kitűnő álca, amivel a törpeterepjáró kiköpött mása a Mercedes G-osztálynak.

Read More...

Leave a reply:

Mobile Sliding Menu