Lamborghini Urus Ferrari piros köntösben

In izomautó

Urus a Ferrari rivális

Ha van olyan SUV, amelynek nem kell szégyellni világos vörös vagy sárga külsejét, akkor az a Lamborghini Urus. Messze a leginkább agresszív megjelenésű és nagyteljesítményű crossover ami most elérhető.

Ezt a különleges példányt, a hollandiai Hengelo-ban fotózták. Nagyszerű benyomást kelt a Ferrari Red-ről, amelyet Lamborghini Rosso Marsnak nevez, és az Urus egyik fémes festési lehetősége.

Most már tudjuk, hogy a Ferrari közelgő SUV-ját nem a Bentley Bentayga versenytársaként tervezik, hanem az Urust veszik célba. De amikor az Urus egy ilyen jellegzetes, Ferrari-szerű színt visel az nagyon érdekes, már majdnem kicsit szemtelen is a tulajdonostól.

Amint a Ferrari rivális megmutatja az arcát (és nem lesz hamarosan), az Urus 4.0 literes iker turbófeltöltős V8-as motorjával küzdenek, ami 641 LE és 850 Nm nyomatékra képes. Egyenes szakaszon a Lamborghini SUV-ja 3,6 másodperc alatt 100 km/h sebességre kúszik, mielőtt elérné a  305 km/h max sebességet.

 

Te mit gondolsz erről a Lamborghini tulajdonos színválasztásáról? Ez a piros csak egy az Urus egyik leggyorsabban elérhető a Giallo Auge (sárga) és a Blue Eleos (kék) mellett.

Forrás: carscoops.com

You may also read!

Autóipari beruházás Érden

Érden építi fel új központját és tesztbázisát a járműipari AVL Autókut Kft.
Tovább bővíti magyarországi tevékenységét az AVL

Read More...
Mini ritkaság a kalapács alatt

Mini ritkaság a kalapács alatt

Egy szerencsés gyűjtő egy különleges Mini megszerzésével ünnepelheti a márka 60. születésnapját. A jövő hónapban árverésre kerülő Mini Cooper ritkaság egy igazi gyöngyszem.

Read More...
Nagyon megy az új Suzuki Jimny

Nagyon megy az új Suzuki Jimny

Bár még nem teszteltük, a nyugat-európai érdeklődők és a japán értékesítési adatok számát látva sikeres az új Suzuki Jimny.

Read More...

Leave a reply:

Mobile Sliding Menu