Lamborghini Urus Ferrari piros köntösben

In izomautó

Urus a Ferrari rivális

Ha van olyan SUV, amelynek nem kell szégyellni világos vörös vagy sárga külsejét, akkor az a Lamborghini Urus. Messze a leginkább agresszív megjelenésű és nagyteljesítményű crossover ami most elérhető.

Ezt a különleges példányt, a hollandiai Hengelo-ban fotózták. Nagyszerű benyomást kelt a Ferrari Red-ről, amelyet Lamborghini Rosso Marsnak nevez, és az Urus egyik fémes festési lehetősége.

Most már tudjuk, hogy a Ferrari közelgő SUV-ját nem a Bentley Bentayga versenytársaként tervezik, hanem az Urust veszik célba. De amikor az Urus egy ilyen jellegzetes, Ferrari-szerű színt visel az nagyon érdekes, már majdnem kicsit szemtelen is a tulajdonostól.

Amint a Ferrari rivális megmutatja az arcát (és nem lesz hamarosan), az Urus 4.0 literes iker turbófeltöltős V8-as motorjával küzdenek, ami 641 LE és 850 Nm nyomatékra képes. Egyenes szakaszon a Lamborghini SUV-ja 3,6 másodperc alatt 100 km/h sebességre kúszik, mielőtt elérné a  305 km/h max sebességet.

 

Te mit gondolsz erről a Lamborghini tulajdonos színválasztásáról? Ez a piros csak egy az Urus egyik leggyorsabban elérhető a Giallo Auge (sárga) és a Blue Eleos (kék) mellett.

Forrás: carscoops.com

You may also read!

Védelmi hiba? – Csillagtalan a FIAT PANDA is

Védelmi hiba? – Csillagtalan a FIAT PANDA is

Az EURO NCAP törés teszten egy csillag sem jutott a Fiat Pandának. Legutóbb a Fiat Punto kapott ilyen minősítést 2017 decemberében.

Read More...
Volkswagen Polo GTI R5-tel folytatja a MOL Racing Team

Volkswagen Polo GTI R5-tel folytatja a MOL Racing Team

2019-ben az új Volkswagen Polo GTI R5-tel versenyez a Rali Európa-bajnokságban a Herczig Norbert – Ferencz Ramón kettős. A MOL Racing Team párosa már a hétvégén bemutatkozik az új autóval.

Read More...
Polestar 1 tesztelés

A Polestar 1 tesztelés-éhez kell egy jó sofőr is, akit sokan irigyelünk – videóval

A Polestar 1 tesztelése folytatódik egészen a 2019 évközepi gyártás elkezdéséig. Szerencsére a törésteszten nem ült benne a

Read More...

Leave a reply:

Mobile Sliding Menu