Limitált Mini Cooper S GT – csak a francia piacra

In hír
Limitált Mini Cooper S GT

A Mini nem vett részt a párizsi autószalonon, azonban a brit márka kiadta a limitált GT változatát a háromajtós Cooper S modellnek, kizárólag Franciaországi értékesítéssel.

A limitált széria mindössze 150 darabot jelent, és megjelenésében az 1969 és 1980 között készült klasszikus Mini 1275 GT-re emlékeztet. A Cooper S őse, az 1275 GT alapozta meg a márka sportos hagyományait az 1970-es években.

 

Limitált Mini Cooper S GT

 

Az új Cooper S GT Edition tisztelettel adózik az egykori modell előtt, annak egyedi design elemeit felelevenítve. Kívülről a kis háromajtós kasznija fekete metál fényezésű (Midnight Black Metallic ) szürke és piros csíkokkal, oldalán GT felirattal, piros spoilerekkel és tükrökkel, cápauszony antennával. Extra fényszórói a Mini rali hírnevére emlékeztetnek, akár csak a fényszórók fehér szegélye.

 

Limitált Mini Cooper S GT

 

A limitált modell John Cooper Works “Spacecraft” 18 colos könnyűfém felnivel, és a John Cooper Works aerodinamikai kittel szereltek.

Az autóba beszállva “GT” felirattal díszített ajtók fogadnak, az utas előtt pedig 3D-s “GT Limited Edition” felirat található. Az ajtók nyitásakor a talajra vetíti a GT feliratot.

A modell alapja a Cooper S, a limitált széria felszerelése nagyvonalú, két zónás automata klímát, tolató kamerát, online navigációt, LED fényszórókat, adaptív sebességtartó automatikát, JCW sport üléseket bőr kárpitozással és panorámás napfénytetőt is tartalmaz.

 

Limitált Mini Cooper S GT

 

A Mini Cooper S GT Edition ára 35.900 euróról indul és csak Franciaországban kapható.

 

Limitált Mini Cooper S GT

 

forrás: carscoops.com

You may also read!

Védelmi hiba? – Csillagtalan a FIAT PANDA is

Védelmi hiba? – Csillagtalan a FIAT PANDA is

Az EURO NCAP törés teszten egy csillag sem jutott a Fiat Pandának. Legutóbb a Fiat Punto kapott ilyen minősítést 2017 decemberében.

Read More...
Volkswagen Polo GTI R5-tel folytatja a MOL Racing Team

Volkswagen Polo GTI R5-tel folytatja a MOL Racing Team

2019-ben az új Volkswagen Polo GTI R5-tel versenyez a Rali Európa-bajnokságban a Herczig Norbert – Ferencz Ramón kettős. A MOL Racing Team párosa már a hétvégén bemutatkozik az új autóval.

Read More...
Polestar 1 tesztelés

A Polestar 1 tesztelés-éhez kell egy jó sofőr is, akit sokan irigyelünk – videóval

A Polestar 1 tesztelése folytatódik egészen a 2019 évközepi gyártás elkezdéséig. Szerencsére a törésteszten nem ült benne a

Read More...

Leave a reply:

Mobile Sliding Menu