Nagyon megy az új Suzuki Jimny

In hír
Nagyon megy az új Suzuki Jimny

Bár még nem teszteltük, a nyugat-európai érdeklődők és a japán értékesítési adatok számát látva sikeres az új Suzuki Jimny.

 

Nagyon megy az új Suzuki Jimny

 

Nekem személy szerint tetszik az új Jimny dizájnja, és nem vagyok egyedül. A brit szaksajtó beszámolója szerint a kis terepjáró iránti kereslet megdöbbentő, így a Suzuki a kiélezett versenyben egy nagyon kellemes problémával küzd.

 

Nagyon megy az új Suzuki Jimny

 

A Suzuki brit weboldalán már 4.500 ember jelezte érdeklődését az új generációs Jimny iránt. A korábbi Jimny értékesítési számai a legjobb évében is csak ennek kétharmada volt. Az Egyesült Királyság Suzuki képviselete örülhetne is, de a kereslet Japánban is akkora, hogy a Suzuki csak korlátozott számban tud exportálni a Brit szigetekre. Dale Wyatt, Suzuki UK vezérigazgatója elmondta, az első évben 1100 autó, ezt követően pedig évente 2 000 autó értékesítését tervezik.

 

Nagyon megy az új Suzuki Jimny

 

Az új Suzuki Jimny hű maradt elődei egyszerűségéhez: egy robusztus létraalváz, egy pár merev tengely és összkerékhajtás. Ez azt jelenti, hogy az új Jimny sem fog a közeljövőben megnyerni a legkezesebb autó címet, de maga mögött fog hagyni sok drágább SUV-t terepen.

 

Nagyon megy az új Suzuki Jimny

Nagyon megy az új Suzuki Jimny

 

Az európai vevők egyetlen motorral, egy 1,5 literes négyhengeres benzinmotorral juthatnak hozzá az új Jimnyhez, ami 100 lóerőt és 130 Nm nyomatékot ad. A kézi ötsebességes váltó az alapfelszereltség része, míg a négysebességes automata felárral rendelhető.

 

Nagyon megy az új Suzuki Jimny

You may also read!

Mercedes-AMG GT R Roadster a biztosító szivárogtatott

Mercedes-AMG GT R Roadster – a biztosító szivárogtatott

Sokan várják a legújabb Mercedes-AMG csodák megjelenését. Megszokottak a kémfotók, előfordulnak gyári szivárogtatások, most érdekes módon egy német biztosítótársaság online kalkulátorából szivárogtak ki érdekes adatok.

Read More...
Hyundai Ioniq Plug-in hibrid modellfrissített változata

Itt a Hyundai Ioniq hibrid és Plug-in hibrid modellfrissített változata

Mi új a második genrációs IONIQ Hybrid és Plug-in-Hibrid-ben? A tovább fejlesztett Bluelink telematic szolgáltatás, a SmartSense aktív

Read More...
Fiat Panda Cross

A Fiat Panda Cross nyerte a brit 4X4 Magazine „2019 4X4-ese” díjat. De hogy a Mount Everestre is felment…

A Panda Cross zsinórban másodjára nyerte meg a 4X4 Magazin díját. Nagyon dicsérték a Panda Cross 4X4 motorjait,

Read More...

Leave a reply:

Mobile Sliding Menu