Rendelhető az új Audi TTS – 306 lóerő maradhat?

In bemutató
új Audi TTS

Már rendelhető az új Audi TTS. A legfontosabb változások: élesebb vonalvezetés és dinamikus megjelenés. A hét sebességes S tronic váltó hatékonyabb és gyorsabb lett. A TTS competition modell még sportosabb.

új Audi TTS
 

Az új TTS sportos részletekkel hangsúlyozza: ő a TT család csúcs ragadozója. A matt ezüst alúminium Single Frame maszk a titánium matt fekete TTS logóval elég vad. Kicsit agresszívebb az eleje. Az alsó szplitter és a levegő belépők is matt ezüst alu megjelenésűek. Hátul a diffúzor és a két dupla kipufogó növeli az erőtől duzzadást. És ezt a 306 lóerős teljesítmény alá is támasztja.

új Audi TTS

A hét gangos S tronic váltó – ami a quattro összkerékhajtásal áll összeköttetésben  – alsó fokozatai elég rövidek, így segítve a gyorsulást, ami egyébként csupán 4,5 másodperc 100-ig a kupénál és 4,8 másodperc a roadsternél. A fönti fokozatoknál már nagyobb a fordulatszám ejtés, így nagyobb lehetne a végsebesség, ha nem korlátoznák 250 km/h-ban és kisebb a fogyasztás egyenletes tempónál. A gyári adat egyébként 7,1 -7,3 liter 100 kilométernként. A maximális 400 Nm nyomaték – ami 20 Nm-rel több az elődnél – nagyo széles tartományban, 2000-es és 5300-as fordulat között rendelkezésre áll.

 

új Audi TTS

A TTS competition speciális modell igazából csak külcsínben tér el. LED-es lámpák, Audi gyűrűük oldalt, fix hátsó szárny, vörös féknyergek és 20 colos magas fényű fekete felnik és más külső elemek teszik kicsit még extravagánsabbá. Belül picit extrább bőrt és színezést alakalmaznak.

 

új Audi TTS

Az Audi TTS 2019 elején érkezik az európai kereskedésekbe. A TTS Coupe induló ára 54.000 EUR. A TTS Roadster 57.200 EUR-tól rendelhető.

 

új Audi TTS

új Audi TTS

új Audi TTS

You may also read!

Rebenlad Rally

Fogasy fantasztikus versennyel kezdett a Rebenland Rally-n


Nehéz, de jóhangulatú versenyen mutatkozott be Fogasy Gergely és Berendi Dávid a Ford Fiesta R5-tel.
Az osztrák

Read More...
Ha fúj a szél… az a kamiont felborító…

Ha fúj a szél… az a kamiont felborító…

Tudjuk a gyermekdalból, hogy majd József napján elmúlik a szél. Március 13-án viszont még olyan szél fújt Texas államban, hogy felborított egy kamiont. Mit tehetünk nagyon erős oldalszélben?

Read More...
Mercedes-AMG GT R Pro – Versenyre termett

Mercedes-AMG GT R Pro – Versenyre termett

A Mercedes-AMG GT R Pro a prémiumgyártó sportautói között a zászlóshajó. Az új modell már rendelhető az Egyesült Királyságban. A Pro jelzésből eredő ártöbbletből egy jól felszerelt prémiumkategóriás autót is vásárolhatnánk.

Read More...

Leave a reply: