Rendelhető az új Audi TTS – 306 lóerő maradhat?

In bemutató
új Audi TTS

Már rendelhető az új Audi TTS. A legfontosabb változások: élesebb vonalvezetés és dinamikus megjelenés. A hét sebességes S tronic váltó hatékonyabb és gyorsabb lett. A TTS competition modell még sportosabb.

új Audi TTS
 

Az új TTS sportos részletekkel hangsúlyozza: ő a TT család csúcs ragadozója. A matt ezüst alúminium Single Frame maszk a titánium matt fekete TTS logóval elég vad. Kicsit agresszívebb az eleje. Az alsó szplitter és a levegő belépők is matt ezüst alu megjelenésűek. Hátul a diffúzor és a két dupla kipufogó növeli az erőtől duzzadást. És ezt a 306 lóerős teljesítmény alá is támasztja.

új Audi TTS

A hét gangos S tronic váltó – ami a quattro összkerékhajtásal áll összeköttetésben  – alsó fokozatai elég rövidek, így segítve a gyorsulást, ami egyébként csupán 4,5 másodperc 100-ig a kupénál és 4,8 másodperc a roadsternél. A fönti fokozatoknál már nagyobb a fordulatszám ejtés, így nagyobb lehetne a végsebesség, ha nem korlátoznák 250 km/h-ban és kisebb a fogyasztás egyenletes tempónál. A gyári adat egyébként 7,1 -7,3 liter 100 kilométernként. A maximális 400 Nm nyomaték – ami 20 Nm-rel több az elődnél – nagyo széles tartományban, 2000-es és 5300-as fordulat között rendelkezésre áll.

 

új Audi TTS

A TTS competition speciális modell igazából csak külcsínben tér el. LED-es lámpák, Audi gyűrűük oldalt, fix hátsó szárny, vörös féknyergek és 20 colos magas fényű fekete felnik és más külső elemek teszik kicsit még extravagánsabbá. Belül picit extrább bőrt és színezést alakalmaznak.

 

új Audi TTS

Az Audi TTS 2019 elején érkezik az európai kereskedésekbe. A TTS Coupe induló ára 54.000 EUR. A TTS Roadster 57.200 EUR-tól rendelhető.

 

új Audi TTS

új Audi TTS

új Audi TTS

You may also read!

Mercedes-AMG GT R Roadster a biztosító szivárogtatott

Mercedes-AMG GT R Roadster – a biztosító szivárogtatott

Sokan várják a legújabb Mercedes-AMG csodák megjelenését. Megszokottak a kémfotók, előfordulnak gyári szivárogtatások, most érdekes módon egy német biztosítótársaság online kalkulátorából szivárogtak ki érdekes adatok.

Read More...
Hyundai Ioniq Plug-in hibrid modellfrissített változata

Itt a Hyundai Ioniq hibrid és Plug-in hibrid modellfrissített változata

Mi új a második genrációs IONIQ Hybrid és Plug-in-Hibrid-ben? A tovább fejlesztett Bluelink telematic szolgáltatás, a SmartSense aktív

Read More...
Fiat Panda Cross

A Fiat Panda Cross nyerte a brit 4X4 Magazine „2019 4X4-ese” díjat. De hogy a Mount Everestre is felment…

A Panda Cross zsinórban másodjára nyerte meg a 4X4 Magazin díját. Nagyon dicsérték a Panda Cross 4X4 motorjait,

Read More...

Leave a reply:

Mobile Sliding Menu