A Ferrari Monza SP2 2018 legszebb szupersportkocsija

In hír
Ferrari Monza SP2 2018 legszebb szupersportkocsija

A Ferrari Monza SP2-t választotta a szakértői zsűri a 34. Párizsi Autókiállításon 2018 leggyönyörűbb szupersportkocsijának. A nagy presztizsű díjat ünnepélyes keretek között adták át a Hotel National des Invalides-ban mintegy 600 vendég elött, akik között számos vezető személyiség volt jelen az autóiparból és az autós médiáktól.

 

Ferrari Monza SP2 2018 legszebb szupersportkocsija

Az SP2, csakúgy mint az SP1 az Icona concept előfutárai, ami az 1950-es évek Ferrari versenyautóit idézi. A Ferrari Monza SP2 egyesíti az Ágaskodó Paripa dicsőséges múltját, és a jelen technikai vívmányait, így érve el hatalmas teljesítményt és jó vezethetőséget egy szemet gyönyörködtető külsőben.

Ferrari Monza SP2 2018 legszebb szupersportkocsija

A Ferrar Style Center dizájnerei nagyon letisztult formára és elegáns vonalvezetésre törekedtek, ami abszolút sikerült is. A versenyautós megjelenés ezekkel az elegáns vonalakkal tényleg mindent visz. Egyszerűen nem lehet betelni az autó szépségével. Ennél dinamikusabb formát, ennél laposabb sportkocsit nehéz elképzelni. Minden porcikájából erő és stabilitás árad.

És hát a szép külső érző, V12-es szívet takar. 6,5 liter és 810 lóerő. Orrmotor és hátsó kerék hajtás, 7 sebességes dupla kuplungos automata váltóval. A százas tempó megvan 2,9 másodperc alatt, és 200-ig is csak 7,9 másodperc kell. Ez valóban az autózás csúcsa ma.

 

 

You may also read!

Salgó Rally

Nem titok, nyerni szeretnénk! – Salgó Rally


A hétvégén, egy városi prológot és kilenc gyorsot magába foglaló M6LOG Salgó Rallye2 verseny vár a JG-2 Racing

Read More...
VW T-Roc R 300 lóerő

VW T-Roc R – majd 300 lóerővel

Nem sokkal azután, hogy az idei Genfi Autószalonon bemutatták a VW T-Roc R nagyteljesítményű kis SUV-t, máris az európai kereskedőknél a modell.

Read More...
East Motorsport Szabó Krisztián Csomós Mixi Nagy Attila Rallye3

Cél a Top5

Csomós Mixi és Nagy Attila az Országos Rallye Bajnokság, valamint a Peugeot kupasorozat hosszú szünete alatt sem tétlenkedik, így a bózsvai Rallye3-as tesztfutam után egy nagy ugrást követően rajthoz állnak a soron következő Európa Bajnoki megmérettetésen, a 49. Barum Czech Rallye Zlin-en.

Read More...

Leave a reply: