A Ferrari Monza SP2 2018 legszebb szupersportkocsija

In hír
Ferrari Monza SP2 2018 legszebb szupersportkocsija

A Ferrari Monza SP2-t választotta a szakértői zsűri a 34. Párizsi Autókiállításon 2018 leggyönyörűbb szupersportkocsijának. A nagy presztizsű díjat ünnepélyes keretek között adták át a Hotel National des Invalides-ban mintegy 600 vendég elött, akik között számos vezető személyiség volt jelen az autóiparból és az autós médiáktól.

 

Ferrari Monza SP2 2018 legszebb szupersportkocsija

Az SP2, csakúgy mint az SP1 az Icona concept előfutárai, ami az 1950-es évek Ferrari versenyautóit idézi. A Ferrari Monza SP2 egyesíti az Ágaskodó Paripa dicsőséges múltját, és a jelen technikai vívmányait, így érve el hatalmas teljesítményt és jó vezethetőséget egy szemet gyönyörködtető külsőben.

Ferrari Monza SP2 2018 legszebb szupersportkocsija

A Ferrar Style Center dizájnerei nagyon letisztult formára és elegáns vonalvezetésre törekedtek, ami abszolút sikerült is. A versenyautós megjelenés ezekkel az elegáns vonalakkal tényleg mindent visz. Egyszerűen nem lehet betelni az autó szépségével. Ennél dinamikusabb formát, ennél laposabb sportkocsit nehéz elképzelni. Minden porcikájából erő és stabilitás árad.

És hát a szép külső érző, V12-es szívet takar. 6,5 liter és 810 lóerő. Orrmotor és hátsó kerék hajtás, 7 sebességes dupla kuplungos automata váltóval. A százas tempó megvan 2,9 másodperc alatt, és 200-ig is csak 7,9 másodperc kell. Ez valóban az autózás csúcsa ma.

 

 

You may also read!

Hyundai és Kia autók személyes beállítása okostelefonnal

Hyundai és Kia autók személyes beállítása okostelefonnal

A Hyundai Csoport olyan fejlesztésen dolgozik, amely egy okostelefon alkalmazáson keresztül teszi lehetővé az elektromos járművek teljesítményparamétereinek a beállítását.

Read More...

Toyota Hilux 2019 speciális kiadás


A Toyota egy különleges Hilux pickupot hoz a Birminghami 2019-es kereskedelmi járművet bemutató rendezvényre, amely április 30-tól május

Read More...
TESLA a Föld Napja 2019

Mit tesz hozzá a TESLA a Föld Napja 2019-hez?


A Tesla a Föld Napjának megünneplésére invitál:
Minden évben több mint 1 milliárd ember ünnepli 193 országban a

Read More...

Leave a reply: