Limitált kiadás a BMW M850i xDrive Coupé First Edition

In bemutató, hír

A 8-as BMW alapból is gyönyörű. Ezt toldották meg egy egyedi fényezéssel, alufelnivel és kiegészítőkkek. Az összkép még szebb lett. A limitált kiadás pedig 400 példányban kerül legyártásra.

BMW M850i xDrive Coupé First Edition

Az M850i – amiről itt írtunk korábban – remek formája páratlan vezetési élménnyel és menetdinamikával párosul. De hogy akár a gyüjtők fantáziáját is felébresszék, most egy 400 példányban limitált szériát dobnak a piacra. A BMW M850i xDrive Coupe First Edition meghajtásáról a TwinPower Turbo V8 gondoskodik a maga 530 lóerejével, ami mindenre elég ebben az univerzumban. Az erőátvitelt pedig nyolc sebességes steptronic váltó biztosítja.

Ami itt egyedi, az a csodaszép Frozen Barcelona Blue metál karosszériafényezés, az oldalsó ablaksávok szegélyein és a légcsatorna-nyílások betétjein kívül a vese alakú hűtőrács kerete és lamellái, valamint a kipufogóvégek is fényes feketén ragyognak.

BMW M850i xDrive Coupé First Edition

A különkiadás 20” méretű, Y-küllődizájnú, Jet Black árnyalatú BMW M könnyűfém keréktárcsákon gurul, az opcionális extrafelszereltségek között pedig a szénszálból készült BMW M tető és az M Carbon karosszériacsomag is megtalálható.

BMW M850i xDrive Coupé First Edition

Ami pedig a belsőt teszi egyedivé, az az Ivory White / Night Blue kéttónusú színösszeállítás szerint megtervezett BMW Individual Merino bőrkárpitozás, amely Night Blue színű bőrrel bevont BMW M sportkormánnyal és Night Blue árnyalatú BMW Individual Alcantara tetőkárpittal párosul. A műszerfal középső részét Black Piano bevonatú BMW Individual betétek díszítik, az elegáns „First Edition 1/400” felirattal. A tökéletes hangzásról a Bowers & Wilkins Diamond zenerendszer gondoskodik, az utastér luxus hangulatát pedig a motorindító Start / Stop gomb, az iDrive vezérlőtárcsa, a hangerőszabályzó gomb és az automataváltó világító előválasztó-karjának Crafted Clarity kristályüvegből készült változata emeli új dimenzióba.BMW M850i xDrive Coupé First Edition

You may also read!

Porsche 356 RSR

Tisztelet a sebességnek!

Rod Emory a Porsche 356 modellek szakértője egy nagyszabású autóépítést és annak eredményét mutatja be.

Read More...
Farkas Kálmán 26. TAXI4 Veszprém Rali

Végre szeretjük a murvát!

Interjú Farkas Kálmán csapatvezetővel a 26. TAXI4 Veszprém Rali után.

Read More...
Mazda CX-30 közeledik

Mazda CX-30 közeledik

Az európai piacra szánt új, 2020-as modell évű Mazda CX-30 értékesítése idén nyáron kezdődik. Az autógyártó a piaci érdeklődés felkeltésére kiadott egy fotógyűjteményt, amely részletesen bemutatja a kompakt SUV-t.

Read More...

Leave a reply: