Limitált kiadás a BMW M850i xDrive Coupé First Edition

In bemutató, hír

A 8-as BMW alapból is gyönyörű. Ezt toldották meg egy egyedi fényezéssel, alufelnivel és kiegészítőkkek. Az összkép még szebb lett. A limitált kiadás pedig 400 példányban kerül legyártásra.

BMW M850i xDrive Coupé First Edition

Az M850i – amiről itt írtunk korábban – remek formája páratlan vezetési élménnyel és menetdinamikával párosul. De hogy akár a gyüjtők fantáziáját is felébresszék, most egy 400 példányban limitált szériát dobnak a piacra. A BMW M850i xDrive Coupe First Edition meghajtásáról a TwinPower Turbo V8 gondoskodik a maga 530 lóerejével, ami mindenre elég ebben az univerzumban. Az erőátvitelt pedig nyolc sebességes steptronic váltó biztosítja.

Ami itt egyedi, az a csodaszép Frozen Barcelona Blue metál karosszériafényezés, az oldalsó ablaksávok szegélyein és a légcsatorna-nyílások betétjein kívül a vese alakú hűtőrács kerete és lamellái, valamint a kipufogóvégek is fényes feketén ragyognak.

BMW M850i xDrive Coupé First Edition

A különkiadás 20” méretű, Y-küllődizájnú, Jet Black árnyalatú BMW M könnyűfém keréktárcsákon gurul, az opcionális extrafelszereltségek között pedig a szénszálból készült BMW M tető és az M Carbon karosszériacsomag is megtalálható.

BMW M850i xDrive Coupé First Edition

Ami pedig a belsőt teszi egyedivé, az az Ivory White / Night Blue kéttónusú színösszeállítás szerint megtervezett BMW Individual Merino bőrkárpitozás, amely Night Blue színű bőrrel bevont BMW M sportkormánnyal és Night Blue árnyalatú BMW Individual Alcantara tetőkárpittal párosul. A műszerfal középső részét Black Piano bevonatú BMW Individual betétek díszítik, az elegáns „First Edition 1/400” felirattal. A tökéletes hangzásról a Bowers & Wilkins Diamond zenerendszer gondoskodik, az utastér luxus hangulatát pedig a motorindító Start / Stop gomb, az iDrive vezérlőtárcsa, a hangerőszabályzó gomb és az automataváltó világító előválasztó-karjának Crafted Clarity kristályüvegből készült változata emeli új dimenzióba.BMW M850i xDrive Coupé First Edition

You may also read!

EU forrás EU áramforrásra – Európa visszavág

EU forrás EU áramforrásra – Európa visszavág


Trump elnök kereskedelmi háborúját sokan bírálják az Európai politikusok közül. Macron elnök most mégis hasonlót lépett, diszkréten

Read More...
A Kia elektromos küldetése

A Kia elektromos küldetése

A Kia Motors Europe a World Shopperrel együttműködve Észak-Európa legfejlettebb elektromos autó piacait járja be. Mindezt az „Elektromos Küldetés” címén, hogy még jobban megismerje az elektromos autózás európai trendjeit.

Read More...
Suzuki Jimny Black Bison – Bárány farkasbőrben

Suzuki Jimny Black Bison – Bárány farkasbőrben

A Suzuki Jimny Black Bison nem is tuning, hanem egy kitűnő álca, amivel a törpeterepjáró kiköpött mása a Mercedes G-osztálynak.

Read More...

Leave a reply:

Mobile Sliding Menu