Audi TT RS 2020 394 lóerővel

In hír
Audi TT RS 2020 394 lóerővel

Az Audi TT ünnepi modellfrissítése az RS modellt is elérte. Az idei kerek 20 éves évfordulón az RS modell 2,5 literes öthengeres turbó motorja 394 lóerővel repíti a hazai gyártású sportkocsit.

 

Audi TT RS 2020 394 lóerővel

 

Már a 2020-as modellévre készül az Audi TT RS Coupe és Roadster modelljeivel, nyomában az alapmodelleknek, természetesen további újításokkal.

 

Audi TT RS 2020 394 lóerővel

 

Az RS ráncfelvarrása az autó elejének és hátának stílusát is érintette, így nagyobb oldalsó légbeömlő nyílásokat és új hátsó szárnyat kapott, a két szélén apró oldal-elemekkel.

 

Audi TT RS 2020 394 lóerővel

 

Az újabb TT RS a TT családban már szabványos LED fényszórókat kapott, míg hátul a mátrixba rendezett OLED egység segíti az autó biztonságos láthatását. Az új hátsó lámpák bekapcsolt gyújtás esetén egy kevés fényt folyamatosan kibocsátanak.

 

Audi TT RS 2020 394 lóerővel

 

A vevők nyolc szín közül választhatnak, köztük az RS modellre tervezett Kyalami (Dél-Afrikai versenypálya neve, zulu nyelven „hazám” a jelentése) zöld, az új Pulse Orange (lüktető narancs) és a Turbo kék.

 

Audi TT RS 2020 394 lóerővel

 

Rendelhető továbbá matt alumínium vagy fényes fekete stílus-csomag, amelyek az ablaktörlő lapátokat, illetve a hátsó szárnyakat emelik ki. A fényes fekete csomag az Audi logó köreit és a TT RS logókat is feketére színezi, akár csak a Roadster modell tetejét.

 

Audi TT RS 2020 394 lóerővel

 

Az új RS Design csomag részeként új színek díszítik a belső teret is, piros vagy kék színű díszítésekkel. Az RS Design csomag bővített változatában az ülést és a középkonzolt díszítő kontrasztos designelemek is rendelhetők.

 

Audi TT RS 2020 394 lóerővel

 

Rendelhető továbbá az MMI Navigation Plus elektronikai csomag, ami magában foglalja a hangvezérlést, a szabad szöveges keresést és a Wi-Fi hotspotot. Az okostelefonok USB porton keresztül csatlakoztathatók, a 680 wattos Bang & Olufsen prémium hangrendszer különleges élményt nyújt a zenerajongóknak.

 

Audi TT RS 2020 394 lóerővel

 

A motoron nem történt módosítás. Így a 2,5 literes öthengeres turbómotor 394 lóerőt (294 kW) és 480 Nm nyomatékot ad. Az erőátvitelben a hétfokozatú, duplakuplungos automata és a Quattro összkerékhajtása kap szerepet, együtt teszik lehetővé, hogy a TT RS Coupe 3,7 másodperc alatt gyorsuljon 100 km/h-ra. A csúcssebesség 250 km/h, de 280 km/h-ra növelhető.

 

Audi TT RS 2020 394 lóerővel

 

Az Európai piacokon február 7-étől vesznek fel rendelést a ráncfelvarráson átesett TT RS modellekre. A Coupe ára 67,700 € (kb. 21,5 millió Ft) Németországban, míg a Roadster ára 70,500 € (22,5 millió Ft).

 

Audi TT RS 2020 394 lóerővel

 

Az első szállítások tavasszal várhatók, és talán a jövő hónapban láthatunk pár TT RS modellt a Genfi Autószalonon.

 

Audi TT RS 2020 394 lóerővel

forrás: carscoops.com

You may also read!

Nem is annyira környezetbarát az elektromos autó


Az elektromos járművekre átállás csak jelentéktelen mértékben járulhat hozzá a szén-dioxid-kibocsátás csökkentéséhez Németországban a müncheni egyetem ifo

Read More...
Nemzetközi Amerikai Autó Fesztivál Komárom Rednex

Amerikai autó? Augusztus? Komárom!

Idén rendezik a 18. Nemzetközi Amerikai Autó Fesztivált, melynek díszvendége az amerikai folk legendás alakja, a Rednex lesz. A Monostori erőd és az amerikai autók szerelmesei ostromára készül a Rednex.

Read More...
Csomós Mixi Nagy Attila Eger Rallye

Csomós Mixi: Kifizetődőnek bizonyult az új mentalitásunk

Csomós Mixi és Nagy Attila a kurtán-furcsán alakult tavalyi szezonja után, az Eger Rallye-n bebizonyította, hogy nem a hangyák hordták össze nekik a Rallye2-ben szerzett bajnoki címüket, és az elmúlt évben csak véletlenül futottak vakvágányra.

Read More...

Leave a reply: