BMW X1, Audi Q3, vagy Volvo XC40? Melyiket a három közül?

In Téma
BMW X1, Audi Q3, vagy Volvo XC40? Melyiket a három közül?

A prémiumgyártók kisebb SUV modellekkel szélesítik vásárló körüket. De mégis, melyik modellt válasszuk?

A kompakt prémium kategóriás SUV modellek után kutatva nem is olyan nagy a választék, mint gondolnánk. Különösen, ha az öreg kontinens polgáraként némi lokálpatriotizmus is befolyásolja gondolkodásunkat, választásainkat.

 

BMW X1, Audi Q3, vagy Volvo XC40? Melyiket a három közül?

 

Az öt évvel ezelőtt nagy dobásnak tűnt Mercedes GLA jelentős frissítések híján mára kicsit idejétmúlt. Zöldre váltanánk? A Jaguar E-PACE még mindig csak az a fecske, amelyik nem hozza el a nyarat. A BMW X2 nem olyan praktikus, mint az X1, amivel el is jutottunk az egyik potenciális lehetőséghez.

Az X1 mellett pedig csupán két másik modell maradt, mint választási lehetőség. Ezek közül az egyik a Volvo XC40, míg a másik az Audi Q3. Mind a 3 modell komoly egyedi jellemzőkkel rendelkezik, a kereskedők pedig ezek hangsúlyozásával csábítják a vevőket. Vásárlói szempontból azonban pont a prémium kategóriából eredő egyedi jellemzők összehasonlítása teszi nehezebbé a választást.

 

BMW X1, Audi Q3, vagy Volvo XC40? Melyiket a három közül?

 

A Carwow brit autós-portál munkatársai azért megpróbálták összehasonlítani a 3 modellt, és értékelésük szerint a Volvo XC40 a nyerő. Azzal érveltek, hogy az XC40 a „legmenőbb” és a legkényelmesebb, és ebben a kategóriában talán ez a két legfontosabb szempont.

 

BMW X1, Audi Q3, vagy Volvo XC40? Melyiket a három közül?

 

Aki azonban a sportos vezetési élményt részesíti előnybe, esetleg a legszebb belső térrel, azoknak az Audi Q3 lehet a legjobb választás. A bajoroknak sincs okuk szégyenkezni, az X1 ugyanis a legpraktikusabb, és nagyon kellemes vezetni. Más szóval, egyik modell sem rossz választás, de akik tényleg választás előtt állnak, a tesztelők szerint a Volvo mellett fognak dönteni. Még akkor is, ha a Q3 adja a legsportosabb vezetési élményt, mivel a kis SUV vevők általában nem ezt keresik. Mi a végkövetkeztetés? Nézzék meg a videót!

 

 

forrás: carscoops.com

You may also read!

Nem is annyira környezetbarát az elektromos autó


Az elektromos járművekre átállás csak jelentéktelen mértékben járulhat hozzá a szén-dioxid-kibocsátás csökkentéséhez Németországban a müncheni egyetem ifo

Read More...
Nemzetközi Amerikai Autó Fesztivál Komárom Rednex

Amerikai autó? Augusztus? Komárom!

Idén rendezik a 18. Nemzetközi Amerikai Autó Fesztivált, melynek díszvendége az amerikai folk legendás alakja, a Rednex lesz. A Monostori erőd és az amerikai autók szerelmesei ostromára készül a Rednex.

Read More...
Csomós Mixi Nagy Attila Eger Rallye

Csomós Mixi: Kifizetődőnek bizonyult az új mentalitásunk

Csomós Mixi és Nagy Attila a kurtán-furcsán alakult tavalyi szezonja után, az Eger Rallye-n bebizonyította, hogy nem a hangyák hordták össze nekik a Rallye2-ben szerzett bajnoki címüket, és az elmúlt évben csak véletlenül futottak vakvágányra.

Read More...

Leave a reply: