Alpina B7 2020 – erősebb, mint valaha!

In hír
Alpina B7 2020 – erősebb, mint valaha!

A BMW a legújabb 7-es sorozat szedánjának elkészíti a dinamikusabb változatát is. Az új Alpina B7 xDrive a harmadik negyedévben kerül piacra.

 

Alpina B7 2020 – erősebb, mint valaha!

 

Amíg valamit lehet fokozni, a BMW nem áll le. Az új Alpina B7 xDrive erőforrása egy 4,4 literes V8-as turbómotor, igazi ménes. A 600 lóerős teljesítmény mellett 800 Nm nyomatékot képes leadni. Álló helyzetből 3,7 másodperc alatt, gyorsul 100 km/órára, legnagyobb sebessége pedig 330 km/h. A kifutó B7 adataival összehasonlítva a végsebesség 11 km/h-val nagyobb, a gyorsulása kb. 0,1 másodpercet javult.

 

Alpina B7 2020 – erősebb, mint valaha!

 

Az ár alapján nem meglepő, hogy az autót elsősorban az Egyesült Államok piacára szánták, ahol 141.700 dollár az alapár. (kb. 40 millió Ft). Talán nem meglepő, hogy ma is nagyon népszerűek a korábbi Alpina B7 modellek, amelyek közül a legidősebbek már veterán rendszámmal is közlekedhetnek. De ettől még ne próbáljunk versenyezni velük valamely hétköznapi új autónkkal.

 

Alpina B7 2020 – erősebb, mint valaha!

 

 

You may also read!

Nem is annyira környezetbarát az elektromos autó


Az elektromos járművekre átállás csak jelentéktelen mértékben járulhat hozzá a szén-dioxid-kibocsátás csökkentéséhez Németországban a müncheni egyetem ifo

Read More...
Nemzetközi Amerikai Autó Fesztivál Komárom Rednex

Amerikai autó? Augusztus? Komárom!

Idén rendezik a 18. Nemzetközi Amerikai Autó Fesztivált, melynek díszvendége az amerikai folk legendás alakja, a Rednex lesz. A Monostori erőd és az amerikai autók szerelmesei ostromára készül a Rednex.

Read More...
Csomós Mixi Nagy Attila Eger Rallye

Csomós Mixi: Kifizetődőnek bizonyult az új mentalitásunk

Csomós Mixi és Nagy Attila a kurtán-furcsán alakult tavalyi szezonja után, az Eger Rallye-n bebizonyította, hogy nem a hangyák hordták össze nekik a Rallye2-ben szerzett bajnoki címüket, és az elmúlt évben csak véletlenül futottak vakvágányra.

Read More...

Leave a reply: