Alpina B7 2020 – erősebb, mint valaha!

In hír
Alpina B7 2020 – erősebb, mint valaha!

A BMW a legújabb 7-es sorozat szedánjának elkészíti a dinamikusabb változatát is. Az új Alpina B7 xDrive a harmadik negyedévben kerül piacra.

 

Alpina B7 2020 – erősebb, mint valaha!

 

Amíg valamit lehet fokozni, a BMW nem áll le. Az új Alpina B7 xDrive erőforrása egy 4,4 literes V8-as turbómotor, igazi ménes. A 600 lóerős teljesítmény mellett 800 Nm nyomatékot képes leadni. Álló helyzetből 3,7 másodperc alatt, gyorsul 100 km/órára, legnagyobb sebessége pedig 330 km/h. A kifutó B7 adataival összehasonlítva a végsebesség 11 km/h-val nagyobb, a gyorsulása kb. 0,1 másodpercet javult.

 

Alpina B7 2020 – erősebb, mint valaha!

 

Az ár alapján nem meglepő, hogy az autót elsősorban az Egyesült Államok piacára szánták, ahol 141.700 dollár az alapár. (kb. 40 millió Ft). Talán nem meglepő, hogy ma is nagyon népszerűek a korábbi Alpina B7 modellek, amelyek közül a legidősebbek már veterán rendszámmal is közlekedhetnek. De ettől még ne próbáljunk versenyezni velük valamely hétköznapi új autónkkal.

 

Alpina B7 2020 – erősebb, mint valaha!

 

 

You may also read!

Mazda CX-30 közeledik

Mazda CX-30 közeledik

Az európai piacra szánt új, 2020-as modell évű Mazda CX-30 értékesítése idén nyáron kezdődik. Az autógyártó a piaci érdeklődés felkeltésére kiadott egy fotógyűjteményt, amely részletesen bemutatja a kompakt SUV-t.

Read More...
RALLY INTERNAZIONALE DEL CASENTINO Juhász Csabi

Kategóriagyőzelem a Casentino ralin

A 39. RALLY INTERNAZIONALE DEL CASENTINO ralin vett részt Juhász Csabi szinte már törzsversenyzőként a testvérével, Zsoltival ahol kategóriagyőzelmet szereztek.

Read More...
TAXI4 Veszprém Rallye Ritmus ASE Klausz Kristóf Csányi Botond

Defekt után defekt!

Nem úgy sikerült a 26. TAXI4 Veszprém Rallye a Ritmus ASE párosának, Klausz Kristófnak és Csányi Botondnak, ahogy szerettük volna, és amiben reménykedtünk a kvalifikáció után, ahol a 3. helyet szerezték meg a jóval tapasztaltabb mezőnyben. A másnapi eredmények sem voltak rosszak, de aztán 2 defekt visszavette őket, majd egy elektromos hiba miatt kiállni is kényszerültek.

Read More...

Leave a reply: