Limitált szériás Toyota GT86

In hír
Limitált szériás Toyota GT86

A Japánok a Brexitre zöldet húztak. Az új limitált szériás Toyota GT86 a régi brit versenyautókon alkalmazott „brit zöld” fényezésben tündököl. Az autó nagyon tetszetős, de sajnos csak Japán vevőknek szánják.

 

Limitált szériás Toyota GT86

 

Érdekes módon, az új, korlátozott számban kiadott Toyota GT86 elnevezésében is utal a színére: „British Green Limited”. Aki azonban a képek alapján beleszeret az autóba, szomorú lesz, mivel a gyártó csak Japánban vesz fel megrendelést. A rendeléseket május 31-ig fogadják el, au első szállítások július végén várhatók.

Ami az árakat illeti, a 6 sebességes kézi váltóval szerelt autó ára 3.251. 880 jen (kb. 8,3 millió Ft), míg a 6-sebességes automataváltós egy kicsit drágább, 3.318-840 jen (kb. 8,5 millió Ft).

 

Limitált szériás Toyota GT86

 

Több, mint csak zöld

Az autó külseje nemcsak az említett zöld szín miatt érdekes, hanem a különleges felszereltségi csomag miatt is, amely Brembo fékeket, SACHS lengéscsillapítókat, 17 colos bronzötvözetű kerekeket és egy nem túl feltűnő hátsó spoilert is tartalmaz.

 

Limitált szériás Toyota GT86

 

A belső térben kétszínű bőr ülések (Alcantara fejtámlákkal), narancssárga kontrasztú varrással a kormányon, váltón, kéziféken és műszerfalon. Érdekesség, hogy nem hogy érintőképernyő, de még kijelző sincs az információs és szórakoztató rendszer számára, hogy a vezető jobban fókuszáljon az útra.

 

Limitált szériás Toyota GT86

 

Az autó erőforrása továbbra is a jól bevált 2,0 literes benzinmotor, melynek teljesítménye 205 lóerő és nyomatéka 211 Nm. Míg az autó teljesítményadatai megegyeznek a széria GT86-os modell értékeivel, a limitált kiadás specifikációja alapján élvezetesebb vezetési élményt nyújthat a megnövelt fékteljesítmény.

 

Limitált szériás Toyota GT86

 

Összességében az autó műszaki leírása emlékeztet a tavalyi szintén limitált 2019 Toyota GT86 TRD. Az új modell elsősorban a karosszéria agresszívebb megjelenésében különbözik, amit az új lökhárító, az oldalsó szoknya, az új hátsó diffúzor és a hátsó spoiler együttese eredményez.

 

Limitált szériás Toyota GT86

 

forrás: carscoops.com

You may also read!

Salgó Rally

Nem titok, nyerni szeretnénk! – Salgó Rally


A hétvégén, egy városi prológot és kilenc gyorsot magába foglaló M6LOG Salgó Rallye2 verseny vár a JG-2 Racing

Read More...
VW T-Roc R 300 lóerő

VW T-Roc R – majd 300 lóerővel

Nem sokkal azután, hogy az idei Genfi Autószalonon bemutatták a VW T-Roc R nagyteljesítményű kis SUV-t, máris az európai kereskedőknél a modell.

Read More...
East Motorsport Szabó Krisztián Csomós Mixi Nagy Attila Rallye3

Cél a Top5

Csomós Mixi és Nagy Attila az Országos Rallye Bajnokság, valamint a Peugeot kupasorozat hosszú szünete alatt sem tétlenkedik, így a bózsvai Rallye3-as tesztfutam után egy nagy ugrást követően rajthoz állnak a soron következő Európa Bajnoki megmérettetésen, a 49. Barum Czech Rallye Zlin-en.

Read More...

Leave a reply: