Kapkodják a nagy akksis Nissan Leaf -et

In hír
nagy akksis Nissan Leaf

Egy hónap alatt több, mint 3000 rendelést adtak le a Nissan Leaf e+3.ZERO Limited Edition kiadásra. A LEAF 2018 legnépszerűbb elektromos autója volt, és a siker sztori folytatódik.

A kb. 3000 rendelés majdnem a felét Norvégiában adták le. A Nissan Leaf e+3.ZERO Limited Edition-t 62 kWh-ás akkucsomaggal szerelik, a teljesítménye 160 kW ( 217 LE), a hatótáv pedig  385 km (WLTP szerint ciklus szerint). Ez a valóságban inkább 320-330 km lehet. Ez már nagyon használható hatótáv, biztos könnyedén érnénk le Pécsre, nem lenne benne semmi izgalom. Az első autók 2019 nyarán fognak átadásra kerülni. 

Ebből is látható, hogy aki elektromos autót vesz, szívesen áldoz anyagiakat a hatótáv és teljesítmény növelése érdekében.

nagy akksis Nissan Leaf

Emellett persze a sima Nissan Leaf 3.ZERO is rendelhető 40 kWh-s akksival, ami leginkább külsőségekben tér el az alap 40 kWh-s modelltől.

Egyébként a Leaf-ből 2010-es megjelenése óta több, mint 380.000 darabot adtak el, 2018-ban pedig 40.000-nél is több Leaf kelt el Európában.

You may also read!

Nem is annyira környezetbarát az elektromos autó


Az elektromos járművekre átállás csak jelentéktelen mértékben járulhat hozzá a szén-dioxid-kibocsátás csökkentéséhez Németországban a müncheni egyetem ifo

Read More...
Nemzetközi Amerikai Autó Fesztivál Komárom Rednex

Amerikai autó? Augusztus? Komárom!

Idén rendezik a 18. Nemzetközi Amerikai Autó Fesztivált, melynek díszvendége az amerikai folk legendás alakja, a Rednex lesz. A Monostori erőd és az amerikai autók szerelmesei ostromára készül a Rednex.

Read More...
Csomós Mixi Nagy Attila Eger Rallye

Csomós Mixi: Kifizetődőnek bizonyult az új mentalitásunk

Csomós Mixi és Nagy Attila a kurtán-furcsán alakult tavalyi szezonja után, az Eger Rallye-n bebizonyította, hogy nem a hangyák hordták össze nekik a Rallye2-ben szerzett bajnoki címüket, és az elmúlt évben csak véletlenül futottak vakvágányra.

Read More...

Leave a reply: