Kapkodják a nagy akksis Nissan Leaf -et

In hír
nagy akksis Nissan Leaf

Egy hónap alatt több, mint 3000 rendelést adtak le a Nissan Leaf e+3.ZERO Limited Edition kiadásra. A LEAF 2018 legnépszerűbb elektromos autója volt, és a siker sztori folytatódik.

A kb. 3000 rendelés majdnem a felét Norvégiában adták le. A Nissan Leaf e+3.ZERO Limited Edition-t 62 kWh-ás akkucsomaggal szerelik, a teljesítménye 160 kW ( 217 LE), a hatótáv pedig  385 km (WLTP szerint ciklus szerint). Ez a valóságban inkább 320-330 km lehet. Ez már nagyon használható hatótáv, biztos könnyedén érnénk le Pécsre, nem lenne benne semmi izgalom. Az első autók 2019 nyarán fognak átadásra kerülni. 

Ebből is látható, hogy aki elektromos autót vesz, szívesen áldoz anyagiakat a hatótáv és teljesítmény növelése érdekében.

nagy akksis Nissan Leaf

Emellett persze a sima Nissan Leaf 3.ZERO is rendelhető 40 kWh-s akksival, ami leginkább külsőségekben tér el az alap 40 kWh-s modelltől.

Egyébként a Leaf-ből 2010-es megjelenése óta több, mint 380.000 darabot adtak el, 2018-ban pedig 40.000-nél is több Leaf kelt el Európában.

You may also read!

EU forrás EU áramforrásra – Európa visszavág

EU forrás EU áramforrásra – Európa visszavág


Trump elnök kereskedelmi háborúját sokan bírálják az Európai politikusok közül. Macron elnök most mégis hasonlót lépett, diszkréten

Read More...
A Kia elektromos küldetése

A Kia elektromos küldetése

A Kia Motors Europe a World Shopperrel együttműködve Észak-Európa legfejlettebb elektromos autó piacait járja be. Mindezt az „Elektromos Küldetés” címén, hogy még jobban megismerje az elektromos autózás európai trendjeit.

Read More...
Suzuki Jimny Black Bison – Bárány farkasbőrben

Suzuki Jimny Black Bison – Bárány farkasbőrben

A Suzuki Jimny Black Bison nem is tuning, hanem egy kitűnő álca, amivel a törpeterepjáró kiköpött mása a Mercedes G-osztálynak.

Read More...

Leave a reply:

Mobile Sliding Menu