A Lexus LC 500 zöldbe megy

In hír
Lexus LC 500 Inspiration

A Lexus nemrég mutatta be az LC luxuskupéjának új, különleges kiadását, az Inspiration limitált szériát.

Lexus LC 500 Inspiration

 

A modellből 100 példányt készítenek, az Egyesült Államokban ősszel kezdődik az értékesítés. Az árakat a gyártó csak később közli. Az európai piacra is jut néhány ebből a csodás autóból, októbertől lehet majd megtekinteni és megrendelni néhány kiemelt bemutatóteremben.

Lexus LC 500 Inspiration

Az egyedi sorozat egyik legfontosabb külső ismertető jegye a „Nori” zöld gyöngyház fényezés, amely kizárólag az LC 500 Inspiration (Ihlet, Inspiráció) sorozathoz és a kétszínű, 21 colos kerekekhez tartozik.

Lexus LC 500 Inspiration

A belső terek is különleges megjelenésűek, a kéttónusú színséma ötvözi az egyedülálló tulajdonságú „Bespoke Saddle Tan” világosabb és az „Alcantara” sötétebb árnyalatát. A barnás ülésekhez tetszetős kontrasztot kínál a fekete borostyán bőr burkolat, amely a műszerfalat, a középkonzolt, az ajtókat és a kormányt díszíti barna öltéssel. A hátsó lámpákat geometriai alakzatok ihlették a lézerrel kivágott, egyedi küszöblapok szintén a modell egyedi jellemzői.

Lexus LC 500 Inspiration

Az LC 500 erőforrása az 5 literes V8-as 471 lóerős motor, ami 540 Nm nyomatékot képes leadni a hátsó tengelyre a 10 sebességes automata váltón keresztül. Az alapváltozathoz hasonlóan az Inspiration sorozat is 4,4 másodperc alatt gyorsul 96 km/h-ra (60 m/h), végsebessége pedig 270 km/h.

Lexus LC 500 Inspiration

forrás: carscoops.com

You may also read!

Alpine A110S

Alpine A110S – könnyű és finom


Az A110S az A110 Pure és az A110 Legende mellé csatlakozik a kínálat csúcsára. Kevesebb tömeggel és nagyobb

Read More...
felújított BMW 530 MLE

Negyven év után hazatért egy legenda: a felújított BMW 530 MLE


A BMW Group Rosslyn-i gyárában október 8-án leplezték le az 1970-es években épült versenyautó-legenda, a BMW 530 Motorsport

Read More...

Bulgária nagyon szeretné a Volkswagen-gyárat


Bulgária emeli a tétet
Röviddel azután, hogy a Volkswagen-csoport (VW) kedden elhalasztotta a döntést a Törökországban tervezett autógyára

Read More...

Leave a reply: