Jön az új BMW 4 coupe – most még csak koncepció

In bemutató
új BMW 4 coupe

Frankfurtban mutatják be a BMW 4 következő generációját, bár most még koncepciónak hívják, nem látni rajta semmi olyat, ami ne mehetne széria gyártásba.

Az előző generáció is nagyon szép volt, de erről az autóról ezt mondta Adrian van Hooydonk, a BMW Group vezető formatervezője: „A BMW Concept 4 tanulmányautót a legszebb BMW kupék esszenciájaként álmodtuk valóra. A tökéletes karosszériaarányok letisztult formanyelvvel és precíz vonalvezetéssel párosulnak.”

új BMW 4 coupe

Az orr megkapta a hatalmas vesét az X7-esről, de nagyon jól áll neki. Organikus levegőbelépők és szpoiler jellemzi a kupé elejét. A ledes lámpa pedig üvegbúra nélküli, így még impozánsabb. Annyira eljátszottak a tervezők az élekkel és domborulatokkal, hogy már-már japános lett elölről a megjelenés. (Lehet, hogy a Toyota Suprás együttműködés következménye?)

új BMW 4 coupe

Oldalról is csodaszép a fény-árnyék játék, főleg ebben a színben. A sárvédők domborulatai erőt sugároznak, viszont a kocsi oldalán végig futó élek kecsessé teszik a kasztnit. Szép, míves munka a 21 colos felni, persze hogy kitölti a sárvédőt. Krómból is épp annyi van, amennyi ízléses és elegáns.

új BMW 4 coupe

A tükör maga is különleges – nagyon pici, de a sajtóanyag nem írja, hogy kamera lenne.

új BMW 4 coupe

Az autó hátulja abszolút erőt sugároz. A két kipufogó sejteti, hogy van erő a gépben. A hátsó lámpák. a lökhárító és a diffúzor mind egy egész X motívummá fut össze, ahogy a nyál is a szánkban, ha ezt az autót meglátjuk.

És mivel nem nagyon látni az autón olyan sajátosságot, amit ne lehetne szériában gyártani, remélhetjük, hogy a gyártósorról is közel hasonló autók fognak legördülni, amelyek sok utca képét fogják szebbé tenni.

You may also read!

Juhász Csaba Juhász Zsolt Mitropa Rallye Nova Gorica

Nehéz versenyre számítok

Szeptember 19-21-én a 8. Nova Gorica ralin láthatjuk versenyautóban ismét a Juhász Csaba - Juhász Zsolt testvérpárt.

Read More...

Ontják magukból az autókat a román gyárak


Dübörög a gyártás Romániában
Az első nyolc hónapban 4,57 százalékkal bővült a román járműgyártás az egy évvel korábbihoz

Read More...
Fogasy Gergely Berendi Dávid Mitropa Kupa Nova Goricia Rally WRC2

Fogasy sztármezőnyben

Igazi sztárparádé várható a szlovéniai Nova Goricia Ralin, a Mitropa Kupa hetedik állomásán, amely a szlovén és a horvát nemzeti bajnokság mellett a Central Rally Trophynak is futama.

Read More...

Leave a reply: